Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.04.2023

Πράγματα που έφτασαν στα αυτιά σου, Ζυγέ, σου δημιουργούν την αίσθηση πως κάτι έχει ο κόσμος με εσένα

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Μια υποψία σε κυριεύει, Κριέ, πως παίζεται παιχνιδάκι πίσω από την πλάτη σου στη δουλειά! Νιώθεις πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο που σε αφορά, και για τον λόγο αυτό σήμερα στρέφεις την ενέργειά σου εκεί! Να ξέρεις πως ό,τι φτάνει στα αυτιά σου δεν είναι 100% αλήθεια! Επομένως, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα είναι μια μέρα η οποία φαίνεται χαλαρή. Έχεις τη διάθεση να βγεις μετά τη δουλειά και να περάσεις καλά. Προσοχή στις υπερβολές και τις πιθανές καταχρήσεις σήμερα. Επίσης, σήμερα παίρνεις ένα καλό νέο που σε αφορά! Η διάθεση είναι ψηλά και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με το φλερτ!

Δίδυμοι
Κάποια από τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, Δίδυμε, δεν είναι και τόσο έντονα όσο πιστεύεις. Υπάρχει μια δόση υπερβολής στην ατμόσφαιρα και όλα διογκώνονται στο κεφάλι σου, με αποτέλεσμα να μην έχεις και τόση διάθεση να ασχοληθείς… Ωστόσο, αν τα παρατηρήσεις από απόσταση, θα δεις πως είναι απλά και θέλουν μια οργάνωση για να διευθετηθούν.

Καρκίνος
Σκέψεις κάνουν το μυαλό σου να μην έχει χώρο και χρόνο για πολλά πράγματα! Σήμερα όμως, ενώ η μέρα σου, Καρκίνε, φαίνεται να έχει ένα θετικό πρόσημο, εσύ επιλέγεις να ασχοληθείς με πράγματα που δεν έχουν και τόσο τη βάση τους στην πραγματικότητα! Κάτι θυμάσαι από το παρελθόν που σε πείραξε (κλασσικά και λογικά για τα δεδομένα σου) και θεωρείς πως η μέρα σου είναι κατίμαυρη!

Λέων
Θολό το πεδίο στα οικονομικά σου, Λέοντα! Προσπαθείς να το βάλεις σε μια σειρά, αλλά βαριέσαι να το διατηρήσεις! Τα έξοδα γίνονται χωρίς να το καταλαβαίνεις και νιώθεις λίγο αδύναμος σε αυτό το κομμάτι, σήμερα. Η μέρα όμως έχει καλές προδιαγραφές για να το ισορροπήσεις, αρκεί να ασχοληθείς πράγματι σοβαρά!

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα η κατάσταση φαίνεται να σε πιέζει κάπως ψυχολογικά. Υπάρχει αρκετή τριβή με τους ανθρώπους γύρω σου και δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα! Νιώθεις πως όλοι προσπαθούν να σε ωθήσουν στα άκρα κι εσύ πρέπει να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος για να μην γίνει πανικός… Κράτα αποστάσεις όσο γίνεται… Μέρα είναι, θα περάσει!

Ζυγός
Πράγματα που έφτασαν στα αυτιά σου, Ζυγέ, σου δημιουργούν την αίσθηση πως κάτι έχει ο κόσμος με εσένα. Σα να στρέφονται όλοι εναντίον σου και καταστρώνουν κάτι. Ξέρω, σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα! Ίσως όμως, αυτό που έχεις στο μυαλό σου να μην είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζεις! Be careful, ναι, αλλά όχι υπερβολές!

Σκορπιός
Οι επαφές με κόσμο και ο κοινωνικός σου κύκλος παίρνει φωτιά! Μπορεί να μην αγαπάς την κοινωνική επαφή, σήμερα όμως είναι στο αποκορύφωμα της κοινωνικότητας! Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κόσμο και να δείξεις μια πλευρά σου που δεν έχει δει σχεδόν κανείς: αυτή του κοινωνικού! Θετική ενέργεια σήμερα και νιώθεις πως μπορείς να γίνεις κατανοητός πιο γρήγορα!

Τοξότης
Νιώθεις έτοιμος να διαχειριστείς οτιδήποτε προκύψει στη δουλειά, και παράλληλα να ξεσπάσεις και λίγο τα νεύρα των προηγούμενων ημερών! Ωστόσο, αν δεις τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα -που ξέρω πως τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα- θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να δίνεις τόση σημασία σε ό,τι ανυπόστατο ακούς!

Αιγόκερως
Αμφιβολίες σε βασανίζουν, Αιγόκερε… Το πράγμα φτάνει στο αποκορύφωμά του σήμερα. Καθαρή εικόνα δεν έχεις, δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς και νιώθεις πως θα εκραγεί το κεφάλι σου γιατί δεν ξέρεις πώς να οργανώσεις τα βήματά σου για τα θέματα που σε απασχολούν!

Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο με τα χρήματα, Υδροχόε. «Δεν υπάρχει σωτηρία» λες και δεν ξέρεις πώς να μαζέψεις την πίεση που νιώθεις. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να πάρεις αποφάσεις. Όμως είναι μια καλή μέρα για να βάλεις πλάνο (αυτό με το χαρτί και μολύβι που λέγαμε και χτες;) και να μπει μια σωστή σειρά! Λίγη υπομονή θέλει…

Ιχθύες
Ιχθύ, τρως στενό μαρκάρισμα από τους συνεργάτες. Το πιο στενό όμως φαίνεται να το τρως από τη σχέση σου… Δε λες να καταλάβεις αυτά που σου λέει (γιατί έτσι θα πρέπει να αναλάβεις και τις ευθύνες σου) και η στάση σου αυτή δημιουργεί μια έντονη δυσφορία!