Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 07.03.2023

Ζυγέ, σήμερα θα δεις ποιος είναι μαζί σου και ποιος εναντίον σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Τα Ζώδια της Τρίτης 07.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Κριέ μου, τα επαγγελματικά είναι αυτά που θέλουν την προσοχή σου σήμερα. Θέματα που σχετίζονται με τον χώρο εργασίας θα απαιτήσουν μια ήρεμη διαχείριση και ψυχραιμία! Αν είσαι δεσμευμένος, άκου τον άλλο τι έχει να σου πει. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να απέχεις σήμερα από το φλερτ, γιατί δεν ξέρω ποιος θα την πληρώσει! Οικονομικά σε θέλω προσεκτικό!

Ταύρος
Η σημερινή μέρα μυρίζει μπαρούτι, αλλά όχι για σένα, Ταύρε! Άκου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις! Ουρανοκατέβατες λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν θα σώσουν την κατάσταση. Στα επαγγελματικά σου είσαι δυνατός σήμερα και η παρουσία σου αισθητή και αναγκαία. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζει ξαφνική γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν στιγμές μέσα στη μέρα που θα κάνουν καλό στη σχέση σου.

Δίδυμοι
Η συναισθηματική σου φόρτιση σήμερα μπορεί να πληγώσει τους γύρω σου με αυτά που θα πεις. Η ένταση μεγάλη, και αντίστοιχα μεγάλη θα πρέπει να είναι και η προσοχή σου σε αυτά που λες. Θέματα σπιτιού σε απασχολούν και θα χρειαστούν λύσεις. Αδέσμευτε Δίδυμε, η μέρα δεν είναι καλή για φλερτ γιατί έχεις νευράκια. Δεσμευμένε, πρόσεχε τι θα πεις στο αμόρε γιατί σε βλέπω να τρως μπάμιες σήμερα…

Καρκίνος
Μεγάλη η ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις, απλά γίνεται ατσούμπαλα, απότομα και νευρικά. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να δεις προς τα πού μπορείς να επεκτείνεις τους γνωστικούς σου ορίζοντες. Για τσέκαρε κανένα σεμινάριο. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε άνετα! Οι δεσμευμένοι δώστε φροντίδα στο ταίρι σας!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, έρχονται οι υποχρεώσεις να σου χτυπήσουν την πόρτα και να σου πουν: ήρθε η ώρα να μας πληρώσεις! Χρέη, οικονομικά και λοιπά να μπουν σε σειρά. Αδέσμευτε Λέοντα, η ανασφάλεια σε κρατάει πίσω και δεν χρειάζεται. Δεσμευμένε Λέοντα, δες πρώτα το σπίτι σου, και μετά παίξ’ το κιμπάρης και στους γύρω!

Παρθένος
Η μέρα σήμερα είναι δική σου! Το στρες στα ύψη! Οι τάσεις φυγής δε θα σε γλιτώσουν, οπότε δράσε! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έχουν σήμερα την προσοχή σου, αλλά με αέρα ξεκαθαρισμάτων. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις. Και αυτό αφορά και τα συναισθηματικά σου.

Ζυγός
Σήμερα θέλω να έχεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά. Σήμερα θα δεις ποιος είναι μαζί σου και ποιος εναντίον σου. Εστίασε στη δουλειά για να το καταλάβεις. Μη γίνεσαι πιεστικός με το αμόρε! Τώρα, εσύ αδέσμευτε, πρόσεχε πώς προσεγγίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Σκορπιός
Σήμερα φίλοι και ομάδες στο επίκεντρό σου. Το φως πέφτει στους κύκλους των άλλων και θα έχεις πιθανές αποκαλύψεις. Θα μάθεις ποιος αξίζει το ενδιαφέρον σου και ποιος όχι. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι. Τα ίδια. Τώρα στα αισθηματικά… Δεσμευμένε φρόντισε μη μείνεις μόνος και αδέσμευτε κάνε λίγη υπομονή ακόμα!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, θέλω να ξεχωρίσεις στο μυαλό σου την καριέρα από το σπίτι… Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Επίσης, οι προτάσεις που θα σου γίνουν στη δουλειά δε θέλουν ενθουσιασμό αλλά σωστή και καθαρή σκέψη. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε ειρωνείες και υπονοούμενα γιατί δε θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι αδέσμευτος, χαμήλωσε πήχη γιατί φαίνεσαι ψώνιο!

Αιγόκερως
Μη σκέφτεσαι τόσο έντονα το μέλλον. Ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά μόνο ένταση και άγχος θα σου φέρει σήμερα. Παρ’ το χαλαρά. Σήμερα μπορεί να θες να οργανώσεις μια απόδραση στο εξωτερικό. ΚΑΝΕ ΤΟ! Θα πάει καλά! Αν είσαι δεσμευμένος, με το αμόρε, Αιγόκερε, θα το οργανώσετε σωστά το ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, πάρε το μυαλό σου από το παρελθόν. Δε σε βοηθά!

Υδροχόος
Σήμερα το κομμάτι των οικονομικών είναι το κυριότερο σημείο. Και ειδικά ευκαιρίες που δείχνουν εύκολο κέρδος… Να ξέρεις, είναι φούσκα κυρίως. Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ! Επίσης, προσοχή σε επικοινωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, σε θέλω χαμηλών τόνων γιατί δεν αργούν να ανάψουν τα αίματα. Εσύ πάλι, αδέσμευτε, κράτα απόσταση από το φλερτ γιατί θα δεις πράγματα που πρέπει να δουλέψεις μέσα σου!

Ιχθύες
Σήμερα είναι η μέρα που θα δεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά (το λίγο είναι χάδι, απλά δεν θέλω να σε ταράξω πολύ!) Η σχέση είναι το επίκεντρο κι εκεί θα ρίξεις το φως του φεγγαριού σήμερα. Θα δεις τι σου κάνει, τι όχι και πώς θα μπορέσεις να φέρεις πιο κοντά σε αυτό που θες την κατάσταση. Δεσμευμένε Ιχθύ, προσοχή στα νεύρα σου. Αδέσμευτε, πρόσεχε πού πας να μπλέξεις…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ