Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.03.2023

Ιχθύ, τελειώνει η γκρίνια και έρχεται μία περίοδος με πολύ ένταση, πολύ έντονη προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με τη Σελήνη σήμερα στον Λέοντα δεν έχεις παρά να λάμπεις, να νιώθεις αυτοπεποίθηση και ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Σε γενικές γραμμές αυτό είναι μέγα λάθος αλλά, Κριός είσαι, τι να σου πούμε. Ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα σαν μικρό παιδάκι ανέκαθεν, θα μου πεις, και έχεις την τύχη με το μέρος σου. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο τα θέλω σας γιατί πνίγετε τον σύντροφό σας ως συνήθως. Για τους ελεύθερους, από την άλλη, ίσως το άτομο που θέλετε σας δείξει κάποιο σημάδι, αλλά μην πέσετε με τα μούτρα, παίξτε το και λίγο ντίβες. Η επιτυχία στα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι δεδομένη - όχι πως σε νοιάζει και πολύ, αλλά λέμε για να λέμε.

Ταύρος
Σήμερα είσαι λίγο σκεπτικός, θέλεις λίγο τον χρόνο σου να ηρεμήσεις και να αναλύσεις κάποιες καταστάσεις. Η υπερανάλυση όμως δεν έκανε ποτέ καλό σε καμιά κατάσταση. Προσπάθησε να μην καταλήγεις πάντα στο αρνητικό συμπέρασμα γιατί εσύ φθείρεις μόνο τον εαυτό σου ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν κανονικά τις ζωές τους. Προσπάθησε να προλάβεις καταστάσεις και όχι να τις αφήσεις να εξελιχθούν για να σου πούμε μετά ότι είχες δίκιο - αδιάφορο είναι αυτό. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος σήμερα για κάποιον λόγο έχεις στον νου σου ένα άτομο από το παρελθόν. Όλη ιστορία γύρω από το γκομενιλίκι μάς δείχνει ότι το παλιό δεν είναι αλλιώς, είναι πάντα το ίδιο και σε παρακαλώ πολύ να συνέλθεις. Τώρα τα επαγγελματικά, τι να σου λέω Σαββατιάτικα… Καλά θα πάνε αφού δεν έχεις δουλειά. Ίσως σκαρφιστείς κάποια ιδέα για να εξελίξεις το επαγγελματικό και το οικονομικό κομμάτι.

Δίδυμος
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει πρακτικό αποδοτικό και τακτικό (άσχετο αυτό.) Τακτοποιείς εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου εδώ πολύ καιρό. Σήμερα στροφάρεις αρκετά και αυτό σε κάνει να έχεις πολλές ιδέες, να λύνεις παρεξηγήσεις, να έχεις πλάκα στην παρέα –καλά, αυτό ούτως ή άλλως το έχεις, θα μου πεις– και γενικά είναι μία μέρα πάρα πολύ ευχάριστη και ωφέλιμη για σένα. Όμως, επειδή πάντα πρέπει να υπάρχει ένα «όμως», θα σου πω ότι στα γκομενικά πρήζεις λίγο και δεν είναι η ώρα να συζητήσεις με το γκομενάκι σου πού πάει αυτή σχέση – σαν πού να πηγαίνει δηλαδή; Οι ελεύθεροι φλερτάρετε ασύστολα και ίσως το μάθουν κι οι υπόλοιποι, αλλά ενδέχεται και να μη σε νοιάζει φυσικά. Στα οικονομικά αν σου έρθει κάποια τάση για ψώνια, πιες ένα ποτήρι νερό και θα σου περάσει.

Καρκίνος
Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για αποφάσεις και για συζητήσεις, οπότε φρόντισε να πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις για σένα και όχι αυτές που νομίζεις ότι σε συμφέρουν για σήμερα. Βάλε όρια στους γύρω σου, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Φυσικά, όλα αυτά με μετρό γιατί είσαι και λίγο της υπερβολής, δεν είναι ανάγκη να προσβάλλεις κανέναν. Αν έχεις σχέση, σου τα έχει σκάσει σήμερα και θέλεις ζουζουνιές, αποκλειστικότητα και αγκαλιές. Σε κάθε περίπτωση θα τα πάρεις αυτά αλλά μην γίνεσαι φορτικός στο ταίρι γιατί δεν είναι ωραίο. Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις για σχέση χωρίς λόγο. Στα οικονομικά έρχεται μία δυσκολία η οποία λέγεται «έχω ξεχάσει μία υποχρέωση».

Λέων
Πω πω, λάμψη σήμερα. Μήπως φταίει η Σελήνη που είναι πάνω σου; Ό,τι και να πεις σήμερα, ό,τι και να κάνεις, έχεις εύνοια τρομερή, είσαι άμεσος και αποφασιστικός, γοητεύεις τα πλήθη με αυτά που λες και με τον τρόπο που κινείσαι στον χώρο. Είδες τι σου κάνει Σελήνη; Αυτοπεποίθηση μόνο! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πάρα πολύ καλή μέρα να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και ταυτόχρονα να κερδίσεις ένα περιστασιακό… ξέρεις τι. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να βγεις σήμερα με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις όπως δεν κάνετε τόσο καιρό.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα δεν σε κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό, έχεις λίγο περίπλοκη σκέψη και αυτό σε οδηγεί σε θολωμένα συμπεράσματα. Ίσως είναι πιο ωφέλιμο να πάρεις μία απόσταση και να μην εκφράζεις τις λανθασμένες σκέψεις σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνει αντιπαθής. Σου «τα έχει σκάσει» σήμερα ότι δεν συμπαθείς κανέναν και νομίζεις ότι όλοι θέλουν το κακό σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις μία λύσσα να βρεις κάτι σήμερα αλλά δεν ωφελεί κάπου, ποτέ δεν ωφελεί. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην παίζει πολύ το ματάκι σου σήμερα γιατί δεν σε βλέπω καλά. Οικονομικά αδιάφορα.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα κρύβει διασκέδαση, parties και πάρα πολύ πανικό. Όμως σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι αλλαγές θα είναι πολλές και ίσως λίγο αποσυντονιστείς στην αρχή, σαν να έχεις χάσει την μπάλα. Σκέψου ότι όλα αυτά είναι για καλό και ότι ποτέ κάνεις δεν συμπάθησε τη ρουτίνα. Σήμερα σε τρώει λίγο να βρεις κάτι εγκεφαλικά, σε γκομενικό επίπεδο μιλάω πάντα. Ποιος βρήκε εγκεφαλικά επαρκές γκομενάκι για να το βρεις εσύ σήμερα, σε παρακαλώ πάρα πολύ, συντονίσουν. Αν είσαι σε σχέση, μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και μην το συζητήσεις με τους φίλους σου γιατί όσο ψάχνεις βρίσκεις. Είναι όμως ευκαιρία να φτιάξεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις σήμερα. Και όσο για τα οικονομικά θέλω να σε ρωτήσω κάτι: είναι ημέρα για να κάνεις ψώνια, πώς το βλέπεις;

Σκορπιός
Αν η σημερινή μέρα είχε όνομα, θα ήταν «ζεν». Παραδόξως η αντίδρασή σου είναι ώριμη, με πολύ κατανόηση προς τους άλλους και υπομονή. Αυτό που αναζητάς είναι λίγη φιλική θαλπωρή, βέβαια θέλω να ξέρεις ότι είναι Σάββατο κι άλλη όρεξη δεν είχανε φίλους από τον ακούν τα προβλήματά σου, οπότε βγες κι εσύ έξω, πιες ένα ποτάκι και ηρέμησε. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις οπωσδήποτε να κατακτήσεις το άτομο που σου ρίχνει άκυρα - εδώ γελάμε. Βρε, το φτύσιμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κολλήσει ο άλλος, πόσες φορές θα τα λέμε, μη γίνεσαι φορτικός. Για εσένα που έχεις σχέση είναι λίγο αδιάφορη η μέρα, ίσως πρήξεις λίγο αλλά, εντάξει, αυτό παλεύεται. Οικονομικά και επαγγελματικά παραδόξως έχεις ορθή κρίση και λογική κι αυτό σε βγάζει σε πάρα πολύ σωστά συμπεράσματα. Βέβαια εσύ ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα και το παράδοξο είναι το λογικό αλλά δεν πειράζει, ας πούμε ότι είναι σωστός ο τρόπος που κινείσαι.

Τοξότης
Τοξοτάρα μου, σήμερα έχεις τρομερή διάθεση, πολύ καλό vibe, και αυτοπεποίθηση. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να μην τα μηδενίσεις όλα γιατί δεν είμαστε όλοι στο ίδιο mood. Όταν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν το εξαφανίζεις, απλώς το κάνεις στην άκρη κι αυτό μετά θα έρθει στην επιφάνεια. Σε κάθε περίπτωση είσαι ευνοημένος σήμερα και έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, κάνε κάτι, μην κοιμηθείς και περάσει κι αυτή η μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα. Στα ερωτικά ξέρεις πολύ καλά να παίζεις το παιχνίδι του έρωτα, άσχετο το αν χάσεις ή όχι. Άλλωστε, όπως λέει Keanu Reeves, «you got to fight for your love». Οικονομικά σπαταλάς αλόγιστα - πού τα χαλάς ήθελα να ‘ξερα. Επαγγελματικά όλα γκουντ.

Αιγόκερως
Μείνε μακριά από κουτσομπολιά και κοινωνικές συναναστροφές, δεν χρειάζεται να πεις τη γνώμη σου, δεν σε ρώτησε κανείς. Πάρε απόσταση από τα γεγονότα, παρατήρησέ τα και θα αντιληφθείς και μόνος σου ότι έτσι θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες για πολλά πράγματα και θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτεί σωστά. Προσιτές επιθυμίες να πραγματοποιηθούν σήμερα. Στα ερωτικά κυριεύεσαι από σεξουαλικά κυρίως ένστικτα (αμήν και πότε), αν και πάλι πας στο λάθος άτομο – αλίμονο! Οικονομικά έχεις τύχη… Άντε να δούμε.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη απέναντί σου να χαιρετιέστε σίγουρα δεν λείπει η καλή διάθεση και οι καλές προθέσεις. Τα πράγματα δεν θα πάνε έτσι όπως νομίζεις, αλλά πότε πάνε; Θέλω λίγο να προσγειωθείς και να έχεις λίγη παραπάνω λογική στα πράγματα. Άλλωστε τα δύσκολα πέρασαν ή έστω είμαστε στη φάση που περνάνε και θα πρέπει σίγουρα να το εκτιμήσεις αυτό. Τι να πούνε και οι Δίδυμοι; Επιδίωξε σήμερα να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, με φίλους, μην κάνεις κάτι έξτρα. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μάλλον θα γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο μέσα από φιλικές συναναστροφές. Βέβαια αυτό σου το λέμε μια φορά την εβδομάδα, άνοιξε τα μάτια σου και δες λίγο καλύτερα. Εσύ που είσαι σε σχέση απολαμβάνεις την περιποίηση του συντρόφου σου χωρίς να την ανταποδίδεις… εύγε! Οικονομικά κάνεις κάποια έξοδα για τον εαυτό σου και πολύ καλά κάνεις.

Ιχθύες
Ευτυχώς τελειώνει σήμερα η γκρίνια και έρχεται μία περίοδος με πολύ ένταση, πολύ έντονη προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Δίκοπο μαχαίρι ως συνήθως η συμπεριφορά σου, αλλά δεν πειράζει γιατί ούτως ή άλλως είχαμε βαρεθεί να σε βλέπουμε σε bad mood. Αν είσαι σε σχέση, καταφέρνεις επιτέλους, για μια φορά στη ζωή σου, να συζητήσεις αρμονικά. Αν δεν είσαι σε σχέση, τσιλιμπουρδίζεις από δω κι από κει χωρίς αυτό να σε γεμίζει. Βέβαια, έχεις κουραστεί λίγο από αυτά που ακούς καθημερινά από γκομενάκια… Αλλά αυτό να το σκεφτόσουν πριν πεις κι εσύ τα δικά σου. Ό,τι δίνεις παίρνεις σ’ αυτή τη ζωή, αγάπη. Οικονομικά, αν δεν  προσπαθήσεις, δεν πρόκειται να βγάλεις φράγκο, κανείς δεν έχεις σκοπό να σου χαρίσει λεφτά.