Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.02.2023

Κριέ, η αρχή του τριημέρου σε βρίσκει με πολλά που μπορείς και θέλεις να κάνεις

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Kevin Seibel / Pixabay

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η αρχή του τριημέρου σε βρίσκει με πολλά που μπορείς και θέλεις να κάνεις, με πολλούς "μνηστήρες" να ζητούν την παρέα σου, μην αφήσεις όμως τις προσδοκίες σου να φύγουν στο Θεό.

Ταύρος
Το Σάββατο είναι η λιγότερο favorable μέρα του τριημέρου, όντας ίσως σε μια αγχώδη κατάσταση για κάποιο λόγο, τακτοποιώντας maybe και μερικές εκκρεμότητες. Από αύριο much better.

Δίδυμοι
Ένα θέμα της δουλειάς είναι ίσως η αιτία για το εσωτερικό uneasiness που νιώθεις, με τη μέρα να βγάζει γενικά μια ανάγκη εκτόνωσης και σε σωματικό επίπεδο.

Καρκίνος
Η φάση για σήμερα σηκώνει να περάσεις χρόνο με φίλους και άτομα που σε αγαπούν εμπράκτως, να το ρίξεις λίγο έξω, ακόμα και να μοιραστείς κάτι ολίγον kinky σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.

Λέων
Not so relaxed, έχοντας άγχος σχετικά με τα επαγγελματικά/ μια προσωπική κατάσταση, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ορισμένα πράγματα πρέπει να τα κάνεις μόνος σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αισθάνεσαι κουρασμένος.

Παρθένος
Επειδή η μέρα έχει τάση για απρόοπτα και αλλαγές στον προγραμματισμό, τσέκαρε λεπτομέρειες με δρομολόγια, εισιτήρια κ.λπ. αν ταξιδεύεις και έχε το νου σου στο τιμόνι όταν οδηγείς

Ζυγός
Πιο ανήσυχη και εσωστρεφής σαν επιρροή η σημερινή μέρα, προτιμάς κονέ με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης και ευαρέσκειάς σου. Πολύ πιο δυνατό το τριήμερο από αύριο.

Σκορπιός
Αρκετά απαιτητικό το Σάββατο, κυρίως σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων/ συνεργασιών που δεν σου επιτρέπουν ένα κάποιο μέτρο συναισθηματικής χαλαρότητας.

Τοξότης
Το τριήμερο ξεκίνησε, εσύ όμως μάλλον συνεχίζεις σε ρυθμούς καθημερινής, έχοντας να τακτοποιήσεις αρκετές πρακτικές υποχρεώσεις, φευ, αλίμονο ίσως και λίγη δουλειά. M y  G o d.

Αιγόκερως
Την έχεις καλύτερα απ' όλους σήμερα (και στα ερωτικά) και μάλλον την έχεις ήδη "κάνει", κουνώντας μας επιδεικτικά το "μαντήλι με το γνωστό μπλαζέ σου υφάκι. Μμμμ.

Υδροχόος
Η πιο απαιτητική μέρα του τριημέρου η σημερινή, με τη δυσκολία να εντοπίζεται κυρίως στα οικογενειακά/ στο σπίτι ή απλά στο πως αισθάνεσαι ψυχολογικά απέναντι στα πράγματα, όντας αρκετά agitated.

Ιχθύες
Σιγά μην κάτσεις μέσα και σιγά μην μείνεις στην πόλη και καλά θα κάνεις, αφού αυτό το τριήμερο είναι σούπερ για ταξιδάκια και χαλάρωση. Καλά να περάσεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ