Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.02.2023

Ιχθύ, όταν η καρδιά μιλά, τα λόγια περιττεύουν

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Haley Hydorn / Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με διάθεση η φετινή γιορτή των ερωτευμένων να σε έβρισκε ιδανικά σε κάποιο ταξιδάκι με το αμόρε σου, σε κάθε περίπτωση όμως μάλλον θα καταφέρεις να περάσεις καλά, αν προγραμματίσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Ταύρος
Ο Άγιος Βαλεντίνος βγάζει μια έντονη ανάγκη για "πρακτική" σεξουαλική επιβεβαίωση με τον σύντροφο σου, οπότε κανόνισε κάτι πολύ intimate και αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους...

Δίδυμοι
Σε ό, τι φάση και να σε πετυχαίνει ο Άγιος Βαλεντίνος, με ταίρι ή χωρίς δηλαδή, chances are ότι θα απολαύσεις όμορφες στιγμές, με μπόλικο γέλιο και αποσυμπίεση.

Καρκίνος
Το clue για να περάσεις καλά this Valentine είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, έτσι ώστε να νιώθεις "Θεά", κάνοντας π.χ. μια σούπερ περιποίηση σώματος, προσώπου κ.λπ. Μπορείς βέβαια να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σε όλο  αυτό...

Λέων
Το σύνθημα είναι ένα για σήμερα: το έξω είναι καλύτερο από το μέσα, είτε είσαι single είτε όχι, οπότε φρόντισε να φλερτάρεις έξυπνα στην πρώτη περίπτωση και να κλείσεις τραπέζι για ένα grande ρομαντικό δείπνο στη δεύτερη.

Παρθένος
"Ο έρωτας περνά από το στομάχι" και από σπιτικές "γούτσου γούτσου" καταστάσεις με το αμόρε σου σήμερα, οπότε ξεκίνα καλύτερα τις ετοιμασίες για να φτιάξεις ατμόσφαιρα και άσε τους εντυπωσιασμούς για αύριο (με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα).

Ζυγός
Με τάσεις φυγής σε βρίσκει ο φετινός Βαλεντίνος, επομένως μια εκδρομή ή κάποιο ταξιδάκι θα ήταν το τ έ λ ε ι ο, αν όμως δεν παίζει, προσανατολίσου σε πιο φρέσκιες ιδέες για να "ιντριγκάρεις" λίγο την κατάσταση.

Σκορπιός
Με διάθεση να ξοδέψεις το κάτι παραπάνω άμα λάχει, για να ευχαριστηθείς με το ταίρι σου στιγμές απόλυτου ερωτισμού this Valentine. Έτσι, δεν θέλω τσιγκουνιές.

Τοξότης
Μολονότι αν είσαι σε σχέση και θα βγεις και θα γιορτάσεις βέβαια με τον άνθρωπο σου, κάτι φαίνεται ωστόσο να λείπει, ενώ αν είσαι στη φάση του "ψησίματος", αυτό μάλλον αργεί ακόμα. Αααχ.

Αιγόκερως
"Dov' e l' amore" μονολογείς κάπως κυνικά σε περίπτωση που είσαι single, αλλά και στην περίπτωση που έχεις σχέση, δεν είσαι για πολλές "εξτραβαγκάντσες" μεταξύ μας, αλλά μάλλον για γλύκες.

Υδροχόος
Με εξωστρέφεια αλλά και αρκετή χαλαρότητα, σε φάση να βγείτε ζευγάρια όλοι μαζί με την παρέα και όχι τόσο "δυο δυο" για τον Βαλεντίνο. Κλασικά Υδροχοΐστικα πραγματάκια δηλαδή.

Ιχθύες
Όταν η καρδιά μιλά, τα λόγια περιττεύουν και με την αυριανή σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο σου που επηρεάζει όμως ήδη από σήμερα, ο έρωτας είναι μονόδρομος.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ