Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Φεβρουάριος 2023

Ιχθύ, το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου έχει διαφορετική αίσθηση σε σχέση με το τελείωμά του

Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2023.

Κριός (20Μαρτιου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που δίνει το μήνυμα «η ισχύς εν τη ενώσει», πολύ περισσότερο δε μετά την είσοδο και του Ερμή στον Υδροχόο στις 11/2, καλώντας σε να βρεις τρόπους αρμονικότερης συνεννόησης με συνεργάτες αλλά και με ομάδες στις οποίες συμμετέχεις, με σκοπό την προώθηση επαγγελματικών σχεδίων που είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η βοήθεια των φίλων να αποδειχτεί πολύτιμη, ανοίγοντάς σου πόρτες, φέρνοντας σε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν λόγο στα πράγματα. Η Πανσέληνος βέβαια στον Λέοντα (5/3) μπορεί να βγάλει μια ένταση σε προσωπικές/επαγγελματικές σχέσεις, ίσως και για τα οικονομικά − είναι όμως ένα φεγγάρι που μπορεί να δώσει ευκαιρίες νέων γνωριμιών στους αδέσμευτους. Από τις 19/2 και έπειτα η ενέργεια σταδιακά αλλάζει με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθείς και τον 12ο οίκο σου, ακολουθούμενος από τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο την επομένη. Θα νιώθεις την ανάγκη να πάρεις τον χρόνο σου για να εξετάσεις −οποιαδήποτε πρωτοβουλία κρίνεται απαραίτητη σε επίπεδο δουλειάς ή προσωπικών−, ενώ θα πρέπει να ασχοληθείς και με το «revamping» της φυσικής σου κατάστασης. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την ίδια μέρα θα σε βοηθήσει επίσης να φροντίσεις την εμφάνιή σου, να βρεις διεξόδους διασκέδασης, αλλά και να αναζωογονήσεις την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Με σαφή έμφαση στα επαγγελματικά σου ο Φεβρουάριος, στο μεγαλύτερο μέρος του τουλάχιστον, με τον Ερμή (11/2) και τον Ήλιο (έως 19/2) να διελαύνουν από τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Σε επίπεδο καριέρας και συνεργασιών, τα πλαίσια τίθενται από το τι είναι δυνατόν και το τι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει υπό τις παρούσες συνθήκες, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι παραπάνω. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/5) βέβαια έχει τη δυναμική της έντασης και των ξαφνικών αλλαγών στον άξονα δουλειάς-σπιτιού, κυρίως για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, όπως π.χ. μια αλλαγή κατεύθυνσης, μια μετακόμιση, μια έκτακτη κατάσταση με ένα πρόσωπο της οικογένειας κ.λπ. Ίδιας «λογικής» και η 16η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου. Η Αφροδιτούλα μέχρι τις 19/2 στους Ιχθείς και εν συνεχεία ο Ήλιος που περνά εκεί στις 20/2, δείχνουν ότι θα υπάρχει χώρος παρ’ όλα αυτά για κοινωνική αλληλεπίδραση, με τους φίλους και τις παρέες να δίνουν χαρά και μάλιστα για κάποιους ίσως μια φιλία μετατραπεί σε έρωτα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (20/2) μπορεί ακόμα να φέρει μια εξέλιξη/επισημοποίηση σε μια υπάρχουσα σχέση, βοηθώντας ακόμα και σε θέματα δημοσίων σχέσεων. Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Κριό (20/2) σε καλεί να συμφιλιωθείς με τις «σκοτεινές πλευρές» σου, επιλέγοντας πώς θέλεις να αισθάνεσαι.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Με πιο αισιόδοξη «χροιά» ο Φεβρουάριος, απαλλαγμένος επιτέλους από τις αναδρομές των πλανητών που όσο να 'ναι σε κούρασαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, σε βρίσκει να ασχολείσαι με το μέλλον των σπουδών, των επαγγελματικών σου σχεδίων, αλλά και κάποιων δοσοληψιών με το δημόσιο ή νομικών υποθέσεων που εκκρεμούν, επιβεβαιώνοντας ότι οι πρακτικές σου σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο ξεκαθαρίζουν σταδιακά, εφόσον επιλέξεις να «συμπλεύσεις» με τη ροή των καταστάσεων, και όχι να τις «εκβιάσεις» λόγω υπερβάλλοντος ζήλου με τον Άρη στο ζώδιό σου. Με τον Ήλιο ως 19/2 και τον Ερμή από τις 11/2 στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται επίσης να κανονίσεις ένα ταξιδάκι για τις Απόκριες ή σε οποιαδήποτε στιγμή σε «παίρνει» χρονικά. «Αγκαθάκι» του μήνα η 5η Φεβρουαρίου, με την Πανσέληνο στον Λέοντα και την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη να «ξύνουν τα νύχια τους» για καυγάδες, εντάσεις και γενικά «φουρτούνες» με συνεργάτες, ανωτέρους, συντρόφους κ.λπ., ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Φρόντισε να μην «τσιμπήσεις». Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς στις 19/2, ακολουθούμενη από τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο την επομένη, στρέφουν την ενέργειά σου στον τομέα της καριέρας σου, με τη Νέα Σελήνη να φέρνει ίσως μια εξέλιξη στη δουλειά ή μια αλλαγή σε σχέση με το σπίτι, για τους γεννημένους πρώτες μέρες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος κάνει «ζουμ» στα βαθύτερα των ερωτικών αλλά και των οικονομικών σου, ζητώντας σου να σκεφτείς και να καταλήξεις δυστυχώς στο τι ακριβώς θέλεις για να αισθάνεσαι την πολυπόθητη πληρότητα και στους δύο τομείς, με τον Ερμή από τις 11/2 και τον Ήλιο ως τις 19/2 στον Υδροχόο. Βέβαια η ρευστότητα της διάθεσης και της άποψής σου δεν είναι άγνωστες για σένα (και τους γύρω σου), οπότε μαζί με την συμβουλή για ενδοσκόπηση, θα σε βοηθήσει πολύ να αποφύγεις τα «τελεσίγραφα» και τους απόλυτους όρους στην προσωπική σου ζωή, μέχρι όντως να εδραιώσεις μέσα σου μια στέρεη άποψη. Παράλληλα, η ανάγκη σου για συναισθηματική σταθερότητα σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις βάρος σε ό, τι είναι χρήσιμο για όλους τους «εμπλεκόμενους», λειτουργώντας με μεγαλύτερη ωριμότητα. Στο οικονομικό κομμάτι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης της κατάστασης, μέσω μιας επένδυσης, ενός μπόνους, μιας κληρονομιάς κ.λπ., ενώ θα προσανατολιστείς και σχετικά με ρυθμίσεις χρεών, για πιθανά επιχειρηματικά σχέδια κ.λπ. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) μάλιστα μπορεί να δώσει ένα «άνοιγμα» μέσω κάποιου επιδόματος, μιας χρηματοδότησης, μιας νέας συνεργασίας για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς στις 19/2 και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο την επομένη σε καλούν να βάλεις περισσότερο «χρώμα», κίνηση και διασκέδαση στην καθημερινότητά σου.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Το «μάθημα» που πρέπει να πάρεις αυτόν τον μήνα είναι ότι οι σχέσεις μας είναι ο καθρέφτης μας, με τον Ερμή από τις 11/2 και τον Ήλιο ως τις 19/2 απέναντί σου στον Υδροχόο. Η αλήθεια είναι ότι, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα «δοκιμαστείς» αρκετά συναισθηματικά, λαμβάνοντας πολλά μηνύματα από το περιβάλλον σου, άλλες φορές ανησυχητικά, άλλες φορές απλά δυσάρεστα, είναι όμως προτιμότερο σε κάθε περίπτωση να εστιάσεις την ενέργειά σου στην αποδοχή, παρά στην άρνησή τους. Αυτό θα συμβεί ιδιαίτερα κοντά στην ανατρεπτική Πανσέληνο της 5ης Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου, όπου μια σχέση ή συνέργια μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής. Αυτό το φεγγάρι μπορεί εύκολα να δυναμιτίσει το κλίμα, οπότε αν δεν θες να ακολουθήσει «σύρραξη», φρόντισε να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους, αποφεύγοντας την προκλητικότητα. Με πίεση έρχεται και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/2, να θυμάσαι όμως πως τίποτα σ’ αυτήν τη ζωή δεν είναι δεδομένο και ότι οι αλλαγές δεν είναι μόνο για «κακό». Αντιθέτως εμπεριέχουν τον «σπόρο» της ελευθερίας. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς στις 19/2 και η Νέα Σελήνη που ακολουθεί στο ίδιο ζώδιο (20/2) μετατοπίζουν το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά, με τη Νέα Σελήνη μάλιστα να φέρνει ίσως κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με μια χρηματοδότηση, δουλειά, επιδότηση κ.λπ., για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Το τρέξιμο για τη δουλειά και την καθημερινότητά σου θα είναι μια πραγματικότητα throughout February  με τον Ήλιο ως 19/2 και τον κυβερνήτη σου, Ερμή, από τις 11/2 στον Υδροχόο. Το σημαντικό βέβαια είναι να μην αφήσεις τον εαυτό σου να αισθανθεί πως οι συνθήκες της ζωής σου σε περιορίζουν, «φρεσκάροντας» όσο γίνεται τη μέρα σου με ένα minimum κοινωνικής αλληλεπίδρασης, αλλά και με κάποια μορφή άσκησης που σου ταιριάζει. Η Πανσέληνος στον Λέοντα και τον 12ο οίκο σου στις 5/2 δίνει άλλωστε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: να ενδιαφερθείς περισσότερο και ουσιαστικότερα για την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Ίσως πάλι δείξει ένα πρόβλημα υγείας κάποιου αγαπημένου προσώπου, ενώ θέλει προσοχή στις συνεννοήσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, καθώς όλοι θα είναι ευέξαπτοι. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απέναντί σου κοντά στη γιορτή των ερωτευμένων (15/2) βγάζει έξτρα ρομαντισμό και προσφέρεται για να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ και με τον Ήλιο να περνά στους Ιχθείς στις 19/2, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο για τον επόμενο μήνα. Μάλιστα με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο την επομένη (20/2) μπορεί να προκύψει μια γνωριμία ή μια επαγγελματική συνεργασία με μακροπρόθεσμη προοπτική, ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό, δίνοντας μια πολύτιμη «χείρα βοήθειας» στα οικονομικά σου.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος έρχεται σίγουρα με περισσότερες δυνατότητες στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής με τον Ήλιο ως 19/2 και τον Ερμή από τις 11/2 στον Υδροχόο, μέσα στον 5ο οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας. Από την «εικόνα» δεν θα λείπουν οι ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες, αναθέρμανση των σχέσεων με το ταίρι σου, οι βόλτες, η διασκέδαση, καθώς και η ενασχόληση με θέματα που αφορούν τα παιδιά σου ή με την απόφαση να ξεκινήσεις μια διαδικασία απόκτησης ενός απογόνου και με τη βοήθεια της επιστήμης. Η Πανσέληνος βέβαια στον Λέοντα (5/2) μπορεί να δημιουργήσει αρκετό «μπλέξιμο» μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις (2ο δεκαήμερο κυρίως). Ίσως χρειαστεί να ειπωθούν επιτέλους κάποιες αλήθειες με έναν φίλο ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ένας συνεργάτης δεν συμπεριφέρεται τόσο «ανοιχτά» απέναντί σου. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου πάλι στον Υδροχόο (16/2) μπορεί να δημιουργήσει μια πίεση γύρω από μια σχέση, που «πρέπει» τώρα να κάνει το επόμενο βήμα ή αντίθετα να σε βοηθήσει να αποδεχτείς πως η σχέση στην οποία βρίσκεσαι δεν μπορεί να «περπατήσει» παραπέρα. Μη «σκας» όμως, γιατί η Αφροδίτη περνά στις 20/2 απέναντί σου στον Κριό και η συνάντησή της με τον Δία τον Μάρτιο υπόσχεται νέες ευκαιρίες αλλά και επισημοποιήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς (19/2) και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (20/2) σου δίνουν την ώθηση να πετύχεις τα fitness goals σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Με αρκετή πίεση, κατά βάση στον άξονα καριέρας-σπιτιού, μπαίνει ο Φεβρουάριος... και βασικά κάπου έχεις κουραστεί, αλλά με τον Ήλιο ως 19/2 και τον Ερμή από τις 11/2 onwards αυτοί οι τομείς θα συνεχίσουν να σε φέρνουν αντιμέτωπο με απαιτήσεις και διλήμματα. Η Πανσέληνος μάλιστα στον Λέοντα (5/2), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, είναι ένα «ζόρικο» φεγγάρι και σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, προκαλώντας ίσως και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα. Σε ό,τι σε αφορά προσωπικά, τα επαγγελματικά σου απαιτούν την απόλυτη ενέργειά σου, μπορεί όμως να χρειαστεί «να σπρώξεις θάλασσα» με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους, αφού η συνεννόηση δεν θα είναι δεδομένη, ενώ και το να ελέγξεις τα νεύρα σου θα είναι λιγάκι δύσκολο. Ίσως πάλι ο λόγος να είναι κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στη δουλειά ή τα οικογενειακά, π.χ. ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης, μια μετακόμιση, που «παίζουν» με την αίσθηση ασφάλειάς σου. Στην ίδια λογική και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου (16/2), με την είσοδο όμως της Αφροδίτης στον Κριό (20/2) η προοπτική στα εργασιακά σου αλλάζει, αφού θα καταφέρνεις να αντλείς τουλάχιστον περισσότερη «ικανοποίηση». Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς (19/2) και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (20/2)  «σου κλείνουν το μάτι» στα ερωτικά, αφού όλο και κάτι φαίνεται να κινείται στο φλερτ και στην ικανότητά σου να «μαγνητίζεις» στο πέρασμά σου.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Το πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου απαιτεί αντοχές «bodybuilder» και ευελιξία «μπαλαρίνας του Bolshoi» μέσα στον Φεβρουάριο με τον Ήλιο ως 19/2 και τον Ερμή από τις 11/2 να διελαύνουν στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Οι επαγγελματικές επαφές, οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, οι εμπορικές συναλλαγές, οι μετακινήσεις, καθώς και θέματα σπουδών μπορεί ωστόσο να βγάλουν «θεματάκια» με την απρόβλεπτη Πανσέληνο στον Λέοντα (5/2), ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο. Επειδή όλοι θα είναι «στην τσίτα», φρόντισε να γίνεις πιο διπλωμάτης στην επικοινωνία σου, φιλτράροντας διπλά το τι λες, πώς το λες, πότε το λες και σε ποιους το λες, για να αποφύγεις «σκοτούρες». Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην οδήγηση, αλλά και σχετικά με προϊόντα τεχνολογίας που μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό (20/2) είναι αναμφίβολα ένα τεράστιο boost για την αυτοπεποίθησή σου στα αισθηματικά και όχι μόνο, αφού στο «ταξίδι» της θα συναντήσει και τον Δία στον Κριό μέσα στον Μάρτιο, προσφέροντας απλόχερα βοήθειες για να βρεις τον έρωτα, να επισημοποιήσεις μια σχέση κ.λπ., ενώ δεν θα λείψουν οι επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και οι στιγμές διασκέδασης κοντά στις Απόκριες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς (19/2) και η Νέα Σελήνη που ακολουθεί στο ίδιο ζώδιο (20/2) εστιάζουν την προσοχή σου σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Με τον Ήλιο μέχρι τις 19/2 και τον Ερμή από τις 11/2 στον Υδροχόο, ο Φεβρουάριος στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά, προσπαθώντας να βγάλεις άκρη με την υπάρχουσα κατάσταση, εντοπίζοντας ίσως και λάθη του παρελθόντος στη διαχείρισή τους, που έχουν συμβάλει στη δημιουργία της. Αυτό το διάστημα θα ψαχτείς σχετικά με το πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου, μέσω μιας νέας/δεύτερης δουλειάς, μιας αύξησης, κάποιας επένδυσης, μέσω της πώλησης κάποιου περιουσιακού στοιχείου, βρίσκοντας επίσης τρόπους να διακανονίσεις τυχόν χρέη και οφειλές που έχουν συσσωρευτεί. Η Πανσέληνος ωστόσο στον Λέοντα (5/2) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει κάτι ξαφνικό προς αντιμετώπιση στον συγκεκριμένο τομέα, π.χ. έναν «παραφουσκωμένο» λογαριασμό ρεύματος, ένα έκτακτο έξοδο κ.λπ., που σε «πετά» εκτός προϋπολογισμού αυξάνοντας το άγχος σου, ενώ «παρατράγουδα» μπορούν να υπάρξουν και σχετικά με κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, τα οικονομικά του συντρόφου σου κ.λπ. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα (15/2) κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να φέρει μια ερωτική εξομολόγηση από κάποιον φίλο/άτομο του κοντινού περιβάλλοντός σου, ενώ η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς (19/2) με τη Νέα Σελήνη που τη συνοδεύει στο ίδιο ζώδιο (20/2) πυκνώνουν τους ρυθμούς και τις επαφές στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Ο μήνας των γενεθλίων σου έρχεται με αρκετή πίεση στο ξεκίνημα του, ιδίως κοντά στην Πανσέληνο απέναντι σου στον Λέοντα στις 5/2, που «σου βάζει δύσκολα» σχετικά με μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία, ειδικά αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές που επηρεάζουν τις εξελίξεις, γεμίζοντάς σε άγχος και ανασφάλεια. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και τότε πιθανόν να θελήσεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, αντιδρώντας με ένταση και νεύρα, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν και σε έναν χωρισμό. Για ορισμένους οι αλλαγές θα αφορούν το σπίτι ως ακίνητο ή και τα οικογενειακά τους, π.χ. λόγω μιας μετακόμισης, συγκατοίκησης, ενός προβλήματος υγείας κάποιου αγαπημένου προσώπου κ.λπ. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου στις 11/2 αυξάνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, καλυτερεύοντας την επικοινωνία σου και βοηθώντας σε να κανονίσεις κάποιο ταξιδάκι για τις Απόκριες. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιό σου στις 16/2 είναι μια τελική «υπενθύμιση» των μαθημάτων που σου έδωσε ο πλανήτης του Κάρμα εδώ και τρία χρόνια, πριν αποχωρίσει στις 7/3. Στις 19/2 ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου προχωρώντας πλέον στους Ιχθείς και τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται για φέτος. Σε συνδυασμό και με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (20/2) μπορεί να προκύψει μια θετική οικονομική εξέλιξη αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Χρόνια Πολλά! Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου έχει διαφορετική αίσθηση σε σχέση με το τελείωμά του, με τον Ήλιο να κινείται έως 19/2 στον Υδροχόο και τον 12ο οίκο σου και τον Ερμή να περνά εκεί στις 11/2. Είναι μια πιο «κλειστή» συναισθηματικά περίοδος, που θα έχεις την ανάγκη να βρίσκεις προσωπικό χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σου για να αποφορτίζεσαι, αφού η ενέργεια σου θα επηρεάζεται εύκολα από την ενέργεια των άλλων, λειτουργώντας ώρες ώρες σαν «σφουγγάρι». Δεν αποκλείεται βέβαια αυτή η τρόπον τινά απομόνωση να είναι «επιβεβλημένη» αν π.χ. μελετάς για τις σπουδές σου ή προετοιμάζεις κάτι στα επαγγελματικά που πρέπει προς το παρόν να παραμείνει κρυφό. Η Πανσέληνος, ωστόσο, στον Λέοντα (5/2) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο μπορεί να φέρει και ξαφνικές αλλαγές στα εργασιακά, π.χ. μια αλλαγή αρμοδιοτήτων, πόστου, το τέλος μιας σύμβασης ορισμένου χρόνου ή και μια νέα πρόταση που όμως δημιουργεί και κάποια διλήμματα. Σημαντικό να προσέχεις παραπάνω και την υγεία σου αυτό το διάστημα, αφού οι άμυνές σου θα είναι πεσμένες. Η Αφροδίτη βέβαια στους Ιχθείς ως 19/2 «απαλύνει» κάπως το όλο κλίμα, ενώ η σύνοδός της την επόμενη του Αγίου Βαλεντίνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έναν έρωτα με έντονα ρομαντικό στοιχείο. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν, με τη Νέα Σελήνη την επομένη (20/2) να σε προτρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στα όνειρά σου, αφήνοντας πίσω σου ό,τι τοξικό.