Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.10.2022

Καρκίνε, γενικά οι φιλίες θέλουν χρόνο και «παίδεμα»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.10.2022:  Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Το «κουράγιο» σου ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν σου δίνει άμεσο gratification, οικονομικά, ερωτικά, συναισθηματικά, είναι πολύ «περιορισμένο» today. Οk, προσπάθησε το κι εσύ, κι όσο πάει.

Ταύρος
Με τον καιρό να φωνάζει «the summer is magic, is magic, oh yeah» και τα νεύρα σου να είναι ολίγον τι «κρόσσια» ελέω Εκλειψούλας, μην απορείς που μπερδεύεσαι λιγάκι με ό,τι πρακτικό.

Δίδυμοι
Αρκετά πιθανό να «ξεμονταριστούν» ισορροπίες για τις οποίες έχεις δώσει μάχη στη συναισθηματικά, just because you wanna prove yourself right. Αξίζει ο κόπος λες;

Καρκίνος
Γενικά οι φιλίες θέλουν χρόνο και «παίδεμα». Άμα κ%@ν€#ς συνεχώς τον άλλο απλά γιατί δεν σου βγαίνει χρονικά ή συναισθηματικά τώρα μωρέ, άσ’ το δεν θα λειτουργήσει.

Λέων
Επειδή η διάθεση είναι καθαρά διάθεση ΣΚ με κουβερτάκι και Netflix ή διακοπών λόγω καιρού, μην απορείς γιατί δεν βγαίνει καλά οτιδήποτε πάει προς ρουτίνα.

Παρθένος
Ok, φυσικά και μπορείς να αναβάλεις μια-δυο εκκρεμότητες και άγχη παίζοντας το «τρελίτσα», απλά θα είναι σαν να έχεις αφήσει loads of ανοιχτά tabs στον εγκέφαλό σου.

Ζυγός
Γιατί, στο όνομα της συναισθηματικής, οικονομικής ή άλλης ασφάλειας, να ξαναγυρίσεις σ’ αυτό που έχεις ήδη απορρίψει; (Και το ξέρει κι «αυτό») Γιατί;

Σκορπιός
Η κρίση «ταυτότητας» λόγω της Εκλειψούλας στο ζώδιό σου μπορεί να κάνει πιο δυνατή εμφάνιση σήμερα. Προσπέρασε και «παίξ’ το» αλλιώς ψυχολογικά.

Τοξότης
Μην τρελαίνεσαι να κάνεις σοβαρό προγραμματάκι today. Κάνε τα μισά και πάνω από τα απαραίτητα, μένοντας ανοιχτός σε πιο light προτάσεις και ιδέες.

Αιγόκερως
Βρες λίγο χρόνο και χώρο για τον σύντροφο, τα παιδιά σου, τους φίλους σου, έξω από το σύνηθες συναισθηματικό πλαίσιο, εν ανάγκη βάζοντας κάπως σε παρένθεση τα «σοβαρά».

Υδροχόος
Επειδή η νευρικότητα θα είναι δεδομένη, η υπερανάλυση σε μια προσπάθεια να το «σώσεις» τουλάχιστον επικοινωνιακά, είναι ένα πλάνο που δεν θα δουλέψει καθόλου.

Ιχθύες
Όχι, δεν θα περάσεις υπέροχα κάνοντας τις γνωστές αγγαρείες -κανένας άλλωστε δεν περνάει- αλλά η γκρίνια σίγουρα δεν βοηθά. Απλά το κάνει χειρότερο (και παιδιάστικο).