Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 24 - 30 Οκτωβρίου 2022

Σκορπιέ, είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εβδομάδας

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24 - 30 Οκτωβρίου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Σημαντικές οι αστρολογικές αλλαγές αυτής τη εβδομάδας, θέτουν τον «τόνο» για το επόμενο διάστημα, διαμορφώνοντας συνθήκες και καταστάσεις που σίγουρα δεν θα σ’ αφήσουν να «βαρεθείς». Αρχικά, την Τρίτη σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, βάζοντας ξανά στο κάδρο το «πολύπαθο» θέμα των οικονομικών σου. Είναι η δεύτερη μιας σειράς Εκλείψεων στον συγκεκριμένο τομέα που ξεκίνησαν το 2021 και θα ολοκληρωθούν το 2023. Ό,τι αφορά περιουσιακά, κληρονομικά, το κοινό πορτοφόλι με το σύντροφο σου, διατροφές, δάνεια, φορολογικά κ.λπ θα σε απασχολήσει έντονα και μολονότι για κάποιους θα προκύψουν επιπλέον άγχη, δεν αποκλείεται ωστόσο μερικοί να ωφεληθούν μέσω μιας ρύθμισης, μιας επιστροφής χρωστουμένων, μιας χρηματοδότησης, ενός μπόνους κ.λπ σε συνδυασμό και με την είσοδ του Ερμή στο ίδιο ζώδιο (29/10). Την Παρασκευή ο Δίας «οπισθοχωρεί» για λίγο στους Ιχθείς ως 20/12, όπου και θα περάσει και πάλι στον Κριό για να ολοκληρώσει την διελευση του μέσα στο 2023. Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις με την βοήθεια κάποιου ειδικού και να φροντίσεις παραπάνω την υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς με τον κυβερνήτη σου Άρη να γυρίζει ανάδρομος από την Κυριακή ως 12/1/23 η καθημερινότητα θα βγάζει περισσότερη νευρικότητα, τουλάχιστον στο νοητικό και επικοινωνιακό κομμάτι.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι άκρως σημαντική για’ σένα Ταύρε μου, καθώς φιλοξενεί μια Έκλειψη Ηλίου απέναντι σου στον Σκορπιό (25/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες, καλώντας σε να κοιτάξεις με ειλικρίνεια και χωρίς «ροζ γυαλιά» την κατάσταση σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία. Οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και η συγκεκριμένη, που αποτελεί μέρος μιας σειράς στον άξονα σου μέχρι και το 2023, είναι εδώ για να σε βοηθήσει αντιληφθείς πως έχουν τα πράγματα right now και με γνώμονα το αν είσαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος να πάρεις ίσως μια απόφαση σχετικά με την εξέλιξη/ επισημοπίηση αυτής της σχέσης ή αντιθετα να κλείσεις αυθεντικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, για να μπορέσεις να πας παρακάτω. Μια νέα γνωριμία/ σχέση είναι άλλωστε μέσα στο παιχνίδι αφού η Έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, στον Σκορπιό, ενώ το Σάββατο περνά και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο. Η είσοδος την Παρασκευή του Δία για μια τελευταία φορά στους Ιχθείς ως 20/12 είναι μια εξαιρετική συνθήκη για την κοινωνική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή, αφού θα σου δωθούν ευκαιρίες να ισχυροποιήσεις φιλίες, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, αλλά και και να καταφέρεις ίσως να πετύχεις έναν «στόχο-όνειρο». Η αναδρομή του Άρη από τις 30/10-12/1/23 θα σε ζορίσει λίγο στα οικονομικά, οπότε η εγκράτεια θεωρείται επιβεβλημένη.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό την Τρίτη που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, φέρνοντας αλλαγές σε θέματα δουλειάς, καθημερινότητας και υγείας. Αυτές φυσικά δεν είναι απαραίτητα «αρνητικές» αφού μπορεί να προκύψει π.χ. κάποια νέα πρόταση συνεργασίας, να μπορέσεις να προχωρήσεις με ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο καθως είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, να βρεις τους κατάλληλους υπαλλήλους για την επιχείρηση σου, να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα φροντίδας του εαυτού σου προσαρμοσμένο στις ανάγκες της απαιτητικής καθημερινότητας σου κ.λπ. Φυσικά παίζει και να είσαι «μπαϊλντισμένος» από την πίεση και τις υποχρεώσεις αυτές τις μέρες, να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα στο γραφείο ή να πρέπει να βρεις κάποιον ειδικό για ένα θέμα που προκύπτει τώρα με την υγεία σου, κάνοντας προτεραιότητα αυτό το κομμάτι στην παρούσα φάση, έχοντας και τη βοήθεια του Ερμή στον Σκορπιό από το Σάββατο. Στα καλά νέα της εβδομάδας, ο Δίας περνά και πάλι στους Ιχθείς (28/10) και τον 10ο οίκο σου ως 20/12 βοηθώντας σε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Ιδανικό διάστημα για να προσπαθήσεις για μια προαγωγή, αύξηση, εύρεση εργασίας κ.λπ. Στα λίγο πιο δύσκολα τώρα, την Κυριακή ο Άρης γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο σου ως 12/1/23 κάνοντας πιο «εσωστρεφή» την ενέργεια σου, βάζοντας ίσως κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, προκειμένου να επανεξετάσεις την κατευθυνσή σου. 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας (25/10) επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, μπορεί να λειτουργήσει «σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ» για την ερωτική σου διάθεση, που πραγματικά θέλει να «ξαναγεννηθεί» για να σου προσφέρει μια από τις γλυκές απολαύσεις της ζωής. Η καθημερινότητα είναι γνωστή «ξενερώστρα» οπότε αν ένιωθες να είχες χαθεί με τον σύντροφο σου «στην μετάφραση», αυτό το φεγγάρι σε βάζει και πάλι «στην ενεργό δράση», αναδεικνύοντας τον αισθησιασμό σου, οδηγώντας ίσως και σε επισημοποιήσεις καταστάσεων πάνω στην όλη...χαρά. Από την άλλη, αν η φάση δεν σώζεται, ίσως πεις και ένα τελικό «bye bye». Η ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να χαμογελάσεις θα είναι έντονη και φυσικά και οι singles θα έχουν να περιμένουν...εξελίξεις. Προσοχή ωστόσο γιατί παίζουν και απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες. Την Παρακευή ο Δίας επιστρέφει για έναν «μίνι τουρ» ως 20/12 στους Ιχθείς ευνοώντας σε σε θέματα σπουδών, εξωτερικού, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, αλλά και επαγγελματικών, ειδικά αν ασχολείσαι με τα Μ.Μ.Ε, την εκπαίδευση, τη διαφήμιση, το εμπορίο, τις εκδόσεις. Η αναδρομή πάλι του Άρη στον 12ο όικο σου από την Κυριακή ως 12/1/23 είναι μια συνθήκη μεγαλύτερης ψυχολογικής πίεσης στην καθημερινότητα σου, ενώ μεγάλη έμφαση θα πρέπει να δοθεί τώρα στην φροντίδα της υγείας σου.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, συνέχεια ενός κύκλου Εκλείψεων που ξεκίνησαν το 2021 και θα ολοκληρωθούν tο 2023. Ο άξονας επαγγελματικών-οικογενειακών δρομολογεί αλλαγές, όπως μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, την επιθυμία να ανεξαρτητοποιηθείς από τους γονείς σου, αν είσαι σ’ αυτή την ηλικία ή να δημιουργήσεις την δίκη σου οικογένεια στο προσεχές μέλλον, αλλά και αλλαγές σχετικά με τη φύση ή και την κατεύθυνση της εργασιας σου, όπως για παράδειγμα το ξεκίνημα κάτι «δικού» σου επιχειρηματικά, το κλείσιμο ενός κεφαλαίου/ μιας συνεργασίας κ.λπ. Η συναισθηματική υπερχείλιση θα είναι βέβαια ένα θεματάκι αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να προκύψουν ίσως και καταστάσεις, με συγγενείς και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν την φροντίδα σου και με τον Ερμή να περνά επίσης στον Σκορπιό το Σάββατο, το μυαλό σου θα είναι «εκεί». Η επανείσοδος του Δία στους Ιχθείς την Παρασκευή ως 20/12 θα βοηθήσει τα οικονομικά σου, ειδικά όσα σχετίζονται με τρίτους, όπως κληρονομικά, περιουσιακά, φορολογικά, χρηματοδοτήσεις, ασφάλειες, τα οικονομικά του συζύγου/ συντρόφου σου κ.λπ, ενώ αποτελεί ένα καλό διάστημα για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, ιδιαίτερα αν ταλαιπωρείσαι από ένα τραύμα συναισθηματικής φύσης που δε λέει να «γιάνει». Η ανάδρομη πορεία του Άρη από 30/10-12/1/23 θα απολέσει ένα crash test για μια προσωπική σχέση ή συνεργασία.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
It’s the eclipse season από αυτή την εβδομάδα, αφού την Τρίτη σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Η αλήθειας είναι ότι για’ σενα δεν έχει ιδιαίτερο «φόβητρο» αφού σε ενεργοποιεί να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να βγεις, να φλερτάρεις, να ταξιδέψεις, ν’ αλλαξεις «παραστάσεις» με λίγα λόγια...Κι αυτό γιατί μπορεί να περνάς μια φάση πλήξης, «μαρμοτίλας», ανικανοποίητου και you get the point basically, ψάχνοντας γι’ αυτό το κάτι που μπορεί να σε συγκινήσει. Βέβαια το φεγγάρι αυτό ίσως βγάλει και έναν overwhelming όγκο πληροφοριών, σκέψεων και υποχρεώσεων μέσα στην καθημερινότητα που μπορεί να σε κάνουν «κουδούνι», με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις εκεί που δεν πρέπει, σε συνδυασμό και με το πέρασμα και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, που θα βοηθήσει ωστόσο με θέματα σπουδών και εμπορικών συνδιαλλαγών. The good news is ότι την Παρασκευή ο Δίας εισέρχεται και πάλι απέναντι σου στους Ιχθείς για ένα σύντομο διάστημα ως 20/12 γεγονός που θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή και το κομμάτι των συνεργασιών σου. Δεν αποκλείεται να ληφθούν αποφάσεις με την επισημοποίηση μιας σχέσης, για μια συγκατοίκηση, για ένα γάμο ή ακόμα και για τη δημιουργία οικογένειας. Αντιθετα, με την ανάδρομη πορεία του Άρη από την Κυριακή ως 12/1/23 Θεω πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα επαγγελματικά σου, αφού μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια η και παρεξηγήσεις με συνεργάτες.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα σε βρίσκει λίγο «ανακατωμένο» συναισθηματικά εξαιτίας της Πανσελήνου που προηγήθηκε απέναντί σου στον Κριό, δοκιμάζοντας ίσως μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Την Τρίτη ο Ερμής εισέρχεται για δεύτερη φορά στο ζώδιό σου ως 29/10, ορθόδρομος τώρα, βοηθώντας σε να διαχειριστείς με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θέματα που σε είχαν δυσκολέψει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, που είχε ξεκινήσει στις αρχές Σεπτέμβρη. Νέα σχέδια στα επαγγελματικά, αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ευεξία και την εικόνα του εαυτού σου, αλλά και ζητήματα σπουδών, αν ανήκεις σ’ αυτή την ηλικία, μπορούν να «τρέξουν» χωρίς άλλα εμπόδια. Η Τετάρτη ωστόσο αποτελεί τη μέρα «τζιζ» της εβδομάδας, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να διαμορφώνει ένα «ομιχλώδες» τοπίο στην καθημερινότητά σου, κάνοντας και τα πιο απλά πράγματα να φαίνονται περίπλοκα στο μυαλό σου. Καταρχάς θα πρέπει φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, αποφεύγοντας την περιττή κούραση και την ενασχόληση με άτομα και καταστάσεις που ξέρεις ότι μπορούν να βγάλουν τοξικότητα, στη δουλειά και αλλού, κανονίζοντας ίσως και μια  περιποίηση, όπως ένα anti stress massage, κάνοντας διαλογισμό, γιόγκα κ.λπ., μεταθέτοντας σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμφωνιών κ.λπ. για την Παρασκευή, που σχηματίζεται το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς ξεκινά με μια Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου (25/10), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Φυσικά επειδή πέφτει πάνω στα γενέθλια σου επηρεάζει ολόκληρη τη γενέθλια χρονια και όχι μόνο ένα εξάμηνο, αποτελώντας μέρος ενός κύκλου Εκλείψεων στον άξονα σου που άρχισε πέρσι και θα ολοκληρωθεί το 2023. Η δυναμική της είναι τέτοια που μπορεί να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου, αν και αρχικά μπορεί να «καμουφλαριστεί» ως φόβος για το καινούργιο, ανασφάλεια μπροστά στο επικείμενο «ξεβόλεμα» κ.λπ. Η αλήθεια είναι ότι η εξέλιξη θέλει θάρρος και εκεί πρέπει να εστιάσεις τώρα χωρίς αστερίσκους, ακολουθώντας το γνωστό ρητό «go with the flow», ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει ν’ αφήσεις πίσω κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά. Το Σάββατο περνά και ο Ερμής στο ζώδιο σου, βοηθώντας σε να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς την Παρακευή ως 20/12 φέρνει διάθεση αλλά και εύνοια για ερωτικές περιπέτειες, οπότε αν είσαι ελεύθερος πρέπει να κινητοποιηθείς αναλογως, ενώ η αναδρομή του Άρη από την Κυριακή μέχρι 12/1/23 ανασύρει θαμμένα άγχη και τραύματα συναισθηματικού χαρακτήρα, εφιστώντας ακόμα την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα που «χρονίζουν».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Μια Ηλιακή Έκλειψη μέσα στον 12ο οίκο σου, όπως αυτή που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Σκορπιό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, δεν είναι εύκολη υπόθεση ως αναφορά την ψυχολογική της διαχείρηση. Αυτές τις μέρες θα αισθάνεσαι κάπως πεσμένος ενεργειακά, αλλά και έξτρα αγχωμένος με οτιδήποτε έχει να κάνει με δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό το φεγγάρι, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και αποκαλύψεις σχετικά με ένα παρασκήνιο στα εργασιακά, αν και το «σενάριο» μπορεί να παιχτεί either way, ξεσκεπάζοντας δηλαδή -ανάλογα την  περίπτωση- και δικά σου πισώπλατα...«σούξου-μούξου». Άλλοι μπορεί να περνάνε δύσκολα εξαιτίας ενός χωρισμού/ αποχαιρετισμού που αποσταθεροποιεί την αίσθηση ασφάλειας σε συναισθηματικό επίπεδο, μπαίνοντας στη διαδικασία της ενδοσκόπησης προκειμένου να βρουν απαντήσεις. Η είσοδος και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου στην βελτίωση της υγείας σου, ψυχικής και σωματικής. Τα καλά νέα είναι η σύντομη επιστροφή του Δία στους Ιχθείς ως 20/12, διέλευση που μπορεί να ευνοήσει θέματα οικογενειακών και ακίνητης περιουσίας. Το μεγάλο «αγγούρι» έρχεται στο τέλος της βδομάδας, με τον Άρη απέναντι σου να αναδρομεί ως 12/1/23, διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να δείξεις αμέριστη υπομονή και ψυχραιμία για να διατηρήσεις τις ισορροπίες μέσα σε προωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η πρώτη Έκλειψη της Φθινοπωρινής περιόδου στο ξεκινήμα της εβδομάδας, ήτοι η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό (25/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, σε βάζει σε διαδικασία αναθεώρησης στόχων και σχεδίων που αφορούν τα επαγγελματικά σου, ίσως και λόγω εξελίξεων πέρα από την δίκη σου επιρροή, που δρομολογούν καταστάσεις. Αυτό δεν έχει απαραίτητα αρνητική χροιά, αφού στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί οτι ήταν «για καλό», μιας και αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει δυνατότητες να διευρύνεις τον κύκλο σου, βρίσκοντας βοήθειες και συμμάχους εκεί που δεν το περιμένεις. Η διάθεση σου επίσης θα είναι πιο εξωστρεφής και ασυνήθιστα προσανατολισμένη στο να περάσεις καλά, πέρα από το να δουλεύεις ακατάπαυστα. Απόφυγε ωστόσο τις λεκτικές «εξυπνάδες» γιατί οι υπόλοιποι μπορεί να μην είναι στο ίδιο «mood» και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό (29/10) θα δώσει εύνοια στο φλερτ, ενώ και το σύντομο πέρασμα του Δία ξανά στους Ιχθείς από την Παρακευή ως 20/12 θα βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά και σε οτιδήποτε αφορά σπουδές, ταξίδια, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, υπογραφές. Η αναδρομή του Άρη από τις 30/10-12/1/23 βγάζει έντονο άγχος, αλλά και προστριβές σε δουλειά και καθημερινότητα, καθιστώντας απαραίτητη την προτεραιοποίηση της φροντιδας της υγείας σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η σαιζόν των Εκλείψεων ξεκινά και πάλι από αυτή την βδομάδα, αφού την Τρίτη πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Αποτελεί μέρος μιας σειράς Εκλείψεων στον σταθερό σταυρό, που ξεκίνησε το 2021 και θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη χρονιά, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με σημαντικές ανακατατάξεις στους τομείς των επαγγελματικών και της οικογένειας. Αναφορικά με το πρώτο σκέλος, μπορεί μέσα στο εξάμηνο επιρροής της Έκλειψης να πάρεις την απόφαση για μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, την αγοραπωλησία ενός ακινήτου, την έναρξη μια επιχείρησης με έδρα το σπίτι σου κ.λπ, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και πιο δύσκολες καταστάσεις, όπως η ξαφνική ανάγκη για φροντίδα σε ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας που σε χρειάζεται. Στο κομμάτι των επαγγελματικών μπορούν να «βγουν» αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά και πιο απλές αλλαγές αρμοδιοτήτων, πόστου κ.λπ, ενώ μερικοί θα καταφέρουν να πάρουν την προαγωγή ή την αύξηση που πιστεύουν ότι αξίζουν. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς για ένα δίμηνο (28/10-20/12) θα «τονώσει» τα οικονομικά σου, δίνοντας ευκαιρίες για τακτοποιήσεις και αξιοποίηση της περιουσίας σου, αρκεί να μην το «κάψεις» με τις σπατάλες. Η αναδρομη πορεία του Άρη από την Κυριακή ως 12/1/23 περιπλέκει τα πράγματα στα ερωτικά ή τη σχέση με τα παιδιά σου, βγάζοντας συμπεριφορές που θέλουν ώριμη διαχείρηση.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό (25/10), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, αποτελώντας ως επί το πλείστον μια θετική συνθήκη για την περίπτωση σου. Πρόκειται για την πρώτη Έκλειψη νέας σαιζόν, μέρος μιας ομάδας Εκλείψεων που αφορούν το outlook που έχεις για τη ζωή σου. Η ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη «κοντράρει» ίσως σε παλιά μοτίβα σκέψης, φαίνεται όμως πως αυτό το φεγγάρι θα σου δώσει το «push» για να καταλάβεις τι πραγματικά λειτουργεί και τι όχι από τον τρόπο με τον οποίο έχεις μάθει να βλέπεις τα πράγματα. Σε πιο πρακτικό επίπεδο αφορά τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σου στόχους, τις σπουδές σου, θέματα με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις κ.λπ, βγάζοντας ωστόσο αρκετό άγχος. Το πιο σημαντικό νέο βέβαια είναι η επιστροφή την Παρακευή του Δία για ένα τελευταίο δίμηνο στο ζώδιο σου ως 20/12, μια διέλευση που θα σε ευνοήσει σε τουλάχιστον ένα τομέα, be it στα ερωτικά, φέρνοντας έναν έρωτα, μια δέσμευση, στα επαγγελματικά, ανοίγοντας νέες πόρτες, φέρνοντας μια καινούργια δουλειά, στα οικονομικά δίνοντας κάποιες λύσεις κ.λπ. Υπάρχει όμως ένα «αλλά» και αυτό δεν είναι άλλο από την αναδρομή του Άρη από 30/10-12/1/23 σε ένα ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που φέρνει ένταση και θυμωμένες αντιδράσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ