Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.10.2022

Σκορπιέ, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, πάνω στα γενέθλιά σου, σε θέλει δυνατό και θαρραλέο απέναντι στις αναπόφευκτες αλλαγές

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.10.2022:  Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό τα ερωτικά πάθη «ξυπνούν» μαζί με την λίμπιντό σου, ενώ στον τομέα των οικονομικών που σε «καίει» πολύ δεν αποκλείεται ίσως να υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις π.χ. μια αύξηση, ένα κέρδος κ.λπ. για τους γεννημένους πρώτες μέρες κυρίως.

Ταύρος
Η Ηλιακή Έκλειψη απέναντί σου στον Σκορπιό φέρει την ενέργεια της αλλαγής στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αναλόγως την περίπτωση, ίσως ήρθε η ώρα να πεις το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «αντίο», ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

Δίδυμοι
Με την Έκλειψη Ήλιου στον Σκορπιό η υπερκόπωση μπορεί πολύ εύκολα να σου χτυπήσει την πόρτα, γι’ αυτό κοίταξε να ρυθμίσεις λίγο το πρόγραμμά σου, βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σου και την υγεία σου (για να μη χτυπήσουν και «καμπανάκια» as well).

Καρκίνος
Άκρως ερωτική η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, «ξυπνά» μέσα σου την ανάγκη για έναν έρωτα, φέρνοντας ίσως και την «υπόσχεση» για να τον συναντήσεις, ιδίως αν έχεις γεννηθεί πρώτες μέρες. Προσοχή ωστόσο αν δεν θέλεις να αποκτήσεις και έναν απόγονο...

Λέων
Ανακατατάξεις στον άξονα οικογένειας-επαγγελματικών φέρνει η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, που μπορούν να αφορούν από ξεκαθαρίσματα και αλλαγές κατεύθυνσης στη δουλειά, μέχρι και χωροταξικές αλλαγές, όπως μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, μια αγορά σπιτιού κ.λπ. (κυρίως αν έχεις γενέθλια πρώτες μέρες).

Παρθένος
Το burnout είναι ένα από τα σενάρια με την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που θέλει γενικά σωστή διαχείριση στο κομμάτι της επικοινωνίας για να μην υπάρξουν «παρατράγουδα» (γεννημένοι πρώτες μέρες κυρίως). Ευνοεί πάντως κοινωνικότητες, εξωστρέφεια αλλά και ταξίδια.

Ζυγός
Focus στα οικονομικά σου κάνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό και, μολονότι φυσικά εντείνει τα άγχη σου, μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για να ρυθμίσεις ένα χρέος, να πουλήσεις ένα ακίνητο, να βρεις μια δεύτερη δουλειά, να πάρεις μια χρηματοδότηση κ.λπ. (πρώτες μέρες κυρίως).

Σκορπιός
Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, πάνω στα γενέθλιά σου, σε θέλει δυνατό και θαρραλέο απέναντι στις αναπόφευκτες αλλαγές που «προμηνύονται» στη ζωή σου, ιδίως αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες. Και κατά βάθος κι εσύ ο ίδιος ξέρεις από πού πρέπει ν’ αρχίσεις για να κάνεις τα πράγματα» καλύτερα.

Τοξότης
Η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό σε βρίσκει λίγο «down» ψυχολογικά και μπορεί να μην σου βγαίνει ο κατά κανόνα «έξω καρδιά», φασαριοζικός εαυτός σου αυτές τις μέρες. Μην πιέζεσαι και δώσε μεγάλη βάση στην φροντίδα της υγείας σου (γεννημένοι πρώτες μέρες ιδιαίτερα).

Αιγόκερως
Αν και η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό μπορεί απ’ τη μια να «γεννήσει» πολλά ερωτηματικά για την πορεία μιας φιλικής ή επαγγελματικής σχέσης, απ’ την άλλη σε «πουσάρει» στο κομμάτι του φλερτ αλλά και της εύρεσης λύσεων στα οικονομικά (αν έχεις γενέθλια πρώτες μέρες κυρίως).

Υδροχόος
Ο τομέας των επαγγελματικών σου επηρεάζεται άμεσα από την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, που μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις, όπως π.χ. μια προαγωγή, ένα μπόνους κ.λπ, αλλά και «δυσάρεστες» όπως το τέλος μιας συνεργασίας, μια αλλαγή κατεύθυνσης κ.λπ,. ιδίως αν έχεις γενέθλια πρώτες μέρες. Same story και στα οικογενειακά.

Ιχθύες
Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να σε πιάσουν τα γνωστά «ποιος είμαι; τι κάνω; πού πάω;» που, ενώ σε τρομάζουν και σε αναστατώνουν στην αρχή, ουσιαστικά σε βάζουν και στη διαδικασία να κάνεις ένα «recap» της ζωής σου ως τώρα (πρώτες μέρες ιδιαίτερα).

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ