Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.10.2022

Ζυγέ, νιώθεις ίσως ένα βήμα πριν την «έκρηξη»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastrο

Κριός
Με εντασούλα η σημερινή μέρα, αφού φαίνεται πως μια κατάσταση/ σχέση στα επαγγελματικά ή στην οικογένεια δημιουργεί συνεχή εκνευρισμό ή ακόμα και θυμό (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Προσπάθησε να το διαχειριστείς ψύχραιμα.

Ταύρος
Η κατάσταση στη δουλειά και στην καθημερινότητα σε γεμίζει με περισσότερο άγχος, ενώ θέλει λίγο προσοχή και διπλωματία στην επικοινωνία μέσα σε μια προσωπική, συντροφική, φιλική, αδελφική σχέση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι
Η οικονομική σου πραγματικότητα ίσως είναι αιτία για «βαθείς αναστεναγμούς» και απογοήτευση αναφορικά με πράγματα που θα ήθελες να καταφέρεις/ απολαύσεις κ.λπ., αλλά «δεν» ελέω χρημάτων, ενώ καλύτερα να αποφύγεις τέτοιες συζητήσεις με παιδιά, φίλους ή σύντροφο (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος
Η Πέμπτη συνεχίζει το εσωτερικό ζόρι, κυρίως αναφορικά με προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, που μπορούν εύκολα να πατήσουν τα «κουμπιά» σου, να σε τσιτώσουν με μια παρατήρηση, κουβέντα κ.λπ. (3ο δεκαήμερο κυρίως).  Ψυχραιμία.

Λέων
«Νευράκια, νευράκια» σήμερα εξαιτίας της γενικότερης φάσης στη δουλειά, αλλά και στο κομμάτι της επικοινωνίας, όπου από μια απλή κριτική μπορεί να νιώσεις ότι θίγεται όλο το «είναι» σου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Relax.

Παρθένος
Οικονομικά και συναισθηματικά «ντέρτια» βγάζει η Πέμπτη, αφού είτε τα «κουκιά» δεν βγαίνουν και φυσάς και ξεφυσάς, είτε έχεις κολλήσει «μαργαρίτες να μαδάς, μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει» (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Νιώθεις ίσως ένα βήμα πριν την «έκρηξη», εσύ ο κατά κανόνα ήρεμος άνθρωπος, απέναντι σε ένα άτομο στο σπίτι, στη δουλειά, στα προσωπικά που κάνει ό,τι μπορεί για να σου σπάσει τα νεύρα, λειτουργώντας ίσως και χειριστικά (3ο δεκαήμερο κυρίως). Βαθιές ανάσες.

Σκορπιός
Λίγο «χαμούλης» σήμερα στην καθημερινότητα και στις συνεννοήσεις της δουλειάς, ενώ ίσως το σώμα σου αρχίσει να σου βαράει καμπανάκια του τύπου «γιατί με κάνεις να πονώ, δε με λυπάσαι καθόλου πια, θα πάθω τίποτα και άντε...». Άκουσέ το.

Τοξότης
Μια προσωπική σχέση μπορεί να φτάνει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει ίσως να μπουν όρια ή να παρθούν και κάποιες επίπονες αποφάσεις για το καλό όλων (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ξεκίνα πάντως με πιο συντηρητικές προσεγγίσεις.

Αιγόκερως
Η κατάσταση στα επαγγελματικά μπορεί να βγάζει «στομαχόπονο», ενώ και στο προσωπικό/ οικογενειακό κομμάτι είσαι έτοιμος για γερό ξέσπασμα απέναντι σε συναισθηματικό ή άλλου είδους manipulation που δεν γουστάρεις καθόλου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Υπομονή.

Υδροχόος
Με φουλ τάσεις φυγής today, δεν θέλεις άλλο να παλεύεις για την επικοινωνία, προσπαθώντας να καταστήσεις το αυτονόητο αποδεκτό και για τους άλλους (3ο δεκαήμερο κυρίως). Όχι, έχεις δίκιο.

Ιχθύες
Τα «φίδια» των οικονομικών worries σε «ζώνουν» γερά σήμερα και «σπας το κεφάλι σου» να δεις τι άλλες αλχημείες μπορείς να κάνεις, ενώ στο ερωτικό κομμάτι έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και κολλήματα που θεωρούσες passé (3ο δεκαήμερο κυρίως). Αααχ.