Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 17 - 23 Οκτωβρίου 2022

Ζυγέ, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 - 23 Οκτωβρίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Στο ξεκίνημα τη εβδομάδας κυριαρχεί η αίσθηση ότι μπορείς ευκολότερα να προσεγγίσεις άτομα από το φιλικό, το προσωπικό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον, με τα οποία μπορεί να είχατε ψυχρανθεί, παρεξηγηθεί ή και συγκρουστεί, γεφυρώνοντας τώρα διαφορές, στη βάση της ειλικρινούς συνεννόησης και ανάγκης για εξεύρεση λύσεων, με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Αφροδίτης-Άρη, που επηρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Είναι καλές μέρες για να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα, να συνάψεις συμφωνίες, να κάνεις εμπορικές συναλλαγές, να υπογράψεις συμβόλαια, ενώ ενδιαφέρον θα υπάρχει και στον ερωτικό τομέα, αφού η αυτοπεποίθησή σου θα είναι «στα κόκκινα» και η γοητεία σου δεν θα περνά απαρατήρητη, βοηθώντας σε φλερτ και νέες γνωριμίες. Πέμπτη και Παρασκευή θέλουν ωστόσο προσοχή, καθώς τα τετράγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Πλούτωνα «ξυπνάνε» πάθη και ίντριγκες κυρίως στον χώρο της δουλειάς και πραγματικά θα πρέπει να αποφύγεις όσο μπορείς την ένταση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Την Κυριακή η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Ζυγό και τον άξονά σου και περνά στον Σκορπιό, ακολουθούμενη από τον Ήλιο, φέρνοντας τα οικονομικά και τα σεξουαλικά σου σε πρώτο πλάνο για τον επόμενο μήνα. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία την ίδια μέρα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις στόχους και σχέδια που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με τα ευνοϊκά τρίγωνα Ήλιου-Άρη (18/10) και Αφροδίτης-Άρη (19/10) στις αρχές της εβδομάδας η αποφασιστικότητά σου ενισχύεται στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου και μπορείς να «τρέξεις» ευκολότερα συζητήσεις με τράπεζες, εφορίες, να διαπραγματευτείς συμφωνίες, την αύξηση του μισθού σου, να διακανονίσεις χρέη, να περάσεις από συνεντεύξεις για δουλειά κ.λπ., ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Ακόμη είναι καλές μέρες για να προχωρήσεις σε έναν έλεγχο υγείας ή να βρεις κάποιον ειδικό/μια θεραπεία για ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί τελευταία. Πέμπτη και Παρασκευή διαμορφώνεται μια διαφορετική ενέργεια με τα τετράγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Πλούτωνα, που βγάζουν στρες και πίεση στην καθημερινότητα, οδηγώντας σε power struggles, ακόμα και σε ρήξεις με άτομα που δεν σέβονται τα όριά σου και λειτουργούν υπονομευτικά για την ψυχολογία σου. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποστάσεις (3ο δεκαήμερο). Το Σάββατο αντίθετα είναι μια καλή μέρα για να επιδιώξεις μια «επανένωση» με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ την Κυριακή Αφροδίτη και Ήλιος παίρνουν θέση απέναντί σου στον Σκορπιό, ζώδιο στο οποίο θα σχηματιστεί και η πρώτη Έκλειψη της νέας σεζόν την επόμενη βδομάδα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο «μικροσκόπιο», προμηνύοντας ξεκαθαρίσματα αλλά και νέες γνωριμίες. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία την ίδια μέρα επιταχύνει τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στην αρχή της εβδομάδας παίρνεις ένα boost αυτοπεποίθησης και ενέργειας με τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ήλιο (18/10) και την Αφροδίτη (19/10), ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ευνοώντας σε τόσο σε επαγγελματικό πλαίσιο, αναφορικά με νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα, παρουσιάσεις στη δουλειά, τρόπους προώθησης των ιδεών και των ταλέντων σου, αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά, ή εξέλιξης σε θέματα σπουδών, αν είσαι στην ανάλογη ηλικία, όσο και σε προσωπικό πλαίσιο, αφού σχέσεις που είχαν «ψυχρανθεί» μπορούν τώρα να βιώσουν μια «άνοιξη», ενώ αν είσαι ελεύθερος πραγματικά αξίζει να κυκλοφορήσεις ή να κάνεις κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πέμπτη και Παρασκευή πάλι «φυσά άλλος Θεός» με τα τετράγωνα του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που εγείρουν ανασφάλειες και φοβίες στα ερωτικά, τα ψυχολογικά και τα οικονομικά σου. Το ένστικτό σου μπορεί να σε προειδοποιεί για καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς ή στα προσωπικά, που δεν είναι όπως φαίνονται, ενώ ίσως υπάρχουν και αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες που να βγάζουν μια δυσθυμία. Το Σάββατο αντίθετα είναι μια ευχάριστη μέρα, ενώ από την Κυριακή που Αφροδίτη και Ήλιος περνάνε στον Σκορπιό, η υγεία, η φυσική σου κατάσταση και η βελτίωση της εμφάνισής σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία (23/10) «ξεκολλάει» τα πράγματα σχετικά με σπουδές και νομικά ζητήματα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η ανάγκη σου για σωματική χαλάρωση και ψυχολογικό «άφημα» υπερτονίζεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη (18/10) και Ήλιου-Αφροδίτης (19/10), ενώ φαίνεται πως το να λειτουργήσεις με βάση τη λογική και τα πρακτικά της καθημερινότητας δεν σε «τρελάνει» ιδιαίτερα. Παρ’ όλ’ αυτά οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθείς με ζητήματα ακινήτων και οικογενειακών, π.χ. να βάλεις μπρος μια ανακαίνιση, να συζητήσεις το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου, να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση, ενώ θα ωφεληθείς πολλαπλά αν δείξεις λίγο παραπάνω αγάπη προς τον εαυτό σου, φροντίζοντας τον με μια κούρα ομορφιάς, κανονίζοντας ένα μασάζ, ένα session Pilates κ.λπ. Τα πράγματα αλλάζουν Πέμπτη και Παρασκευή, καθώς ο Πλούτωνας απέναντί σου τετραγωνίζει τον Ήλιο και την Αφροδίτη, αναμοχλεύοντας τα συναισθήματά σου big time, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Θα πρέπει να αποφύγεις να εμπλακείς σε χειριστικά παιχνίδια στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, θέτοντας τα όριά σου για τι μπορείς και τι δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτή τη φάση, χωρίς να «τσιμπήσεις» στη γνωστή σου τάση να αναλάβεις ευθύνες και προβλήματα άλλων. Την Κυριακή Αφροδίτη και Ήλιος προχωράνε στον Σκορπιό και στο πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου βοηθώντας σε να βρεις τη «φόρμα» σου και να κάνεις νέες γνωριμίες αν είσαι single, ενώ η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου από την ίδια μέρα θα βοηθήσει την κατάσταση στον οικονομικό τομέα.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με πιο άνετη διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα και με μεγαλύτερη ευχέρεια ν’ ανοίξεις «πάρε-δώσε» στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη (18/10) και Αφροδίτης-Άρη (19/10) που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Φαίνεται πως είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου ή τουλάχιστον αυτό εκπέμπεις προς τα έξω, με αποτέλεσμα οι άλλοι να ανταποκρίνονται θετικά σε επικοινωνιακό αρχικά επίπεδο, ευνοώντας σε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, σχέδια για νέα πρότζεκτς, συμφωνίες, αλλά και συνεντεύξεις για δουλειά, ενώ και στο ερωτικό κομμάτι μπορείς να ξαναβρείς πάλι τα «πατήματά» σου μέσα στη σχέση σου, αν είχε πρόσφατα περάσεις μια «τρικυμία», αλλά και να τολμήσεις περισσότερο στο φλερτ, γνωρίζοντας κόσμο και μέσω του διαδικτύου. Προσοχή χρειάζεται την Πέμπτη και την Παρασκευή με τα τετράγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Αφροδίτης Πλούτωνα που μπορούν να δυναμιτίσουν καταστάσεις μέσα στον χώρο εργασίας σου αλλά και στις καθημερινές επαφές σου, αφού το κλίμα θα είναι τεταμένο και πιεστικό για όλους. Το Σάββατο αντίθετα δίνει «αβάντες» στην κοινωνικότητα, τη διασκέδαση και τις εκδρομές, ενώ η Κυριακή έρχεται με την μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό, ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ήλιου την επόμενη εβδομάδα επηρεάζοντας τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Την Κυριακή ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος απέναντί σου, βοηθώντας σε να βάλεις όρια στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Έτοιμος για δράση και αξιοποίηση ευκαιριών θα πρέπει να είσαι στις αρχές της βδομάδας, καθώς με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη (18/10) και Αφροδίτης-Άρη (19/10) που επηρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, αν κινηθείς έξυνα, μπορείς να «τακτοποιήσεις» αρκετά σχετικά με την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτές είναι μέρες ιδανικές για να τρέξεις συζητήσεις και διακανονισμούς με τράπεζες, π.χ. να διαπραγματευτείς τους όρους ενός δανείου για την επιχείρησή σου, αλλά και να προβάλεις τις ιδέες σου στα επαγγελματικά παίρνοντας και feedback από τους συνεργάτες σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου για μια πρόταση συνεργασίας που μπορεί να σε ενδιαφέρει κ.λπ. Το κλίμα αλλάζει άρδην Πέμπτη και Παρασκευή και καλά θα κάνεις να αποφύγεις τη «θεματική» των οικονομικών σου μέσα σε προσωπικές σχέσεις (με το σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους) αλλά και συνεργασίες, αφού τα τετράγωνα του Πλούτωνα με τον Ήλιο και την Αφροδίτη παράγουν ένταση και διάθεση εναντίωσης, που ίσως «πηγάζει» σε πιο βαθιές προσωπικές ανασφάλειες. Το Σάββατο πάλι ίσως βγάλει κάτι θετικό σ’ αυτό τον τομέα, ενώ την Κυριακή Αφροδίτη και Ήλιος εισέρχονται στον Σκορπιό, κάνοντας πιο παιχνιδιάρικη την ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου, βοηθώντας σε παράλληλα να «ψυχολογείς» τους άλλους και εξωλεκτικά. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος επαναφέροντας το αίτημα για ουσιαστικότερη φροντίδα της υγείας σου.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη και ο Ήλιος λίγο πριν εγκαταλείψουν το ζώδιό σου είναι αρκετά «ενεργοί» από πλευράς όψεων, άλλοτε δίνοντάς σου βοήθειες και άλλοτε πιέζοντάς σε κάπως περισσότερο. Με τα τρίγωνα που σχηματίζουν με τον Άρη Τρίτη και Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, η επικοινωνία με κοντινά σου άτομα, φίλους, συντρόφους, συνεργάτες μπορεί να αποδώσει καρπούς, χαρίζοντάς σου ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, διάθεση για φλερτ αλλά και δυνατότητες να τρέξεις θέματα που αφορούν τις σπουδές, τα επαγγελματικά σου, μελλοντικά πλάνα που έχεις κατά νου, εκκρεμότητες με το δημόσιο, τη δικαιοσύνη κ.λπ. Τα πράγματα αλλάζουν Πέμπτη και Παρασκευή αφού εγκλωβίζονται στις «δαγκάνες» του Πλούτωνα προκαλώντας συναισθηματική αναστάτωση, κυκλοθυμία και μια ανάγκη για απομόνωση απ’ όλους και απ’ όλα, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αυτό βέβαια δεν θα είναι και πολύ εφικτό, αφού η τάση των γύρω σου, που επίσης πιέζονται, θα είναι να «ξύσουν πληγές» ανασύροντας ακόμα και θέματα που θεωρείς ότι έχεις αφήσει πίσω σου, π.χ. στα οικογενειακά, τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου. Το Σάββατο πάντως είναι πιο ανάλαφρο, ενώ την Κυριακή Αφροδίτη και Άρης εισέρχονται στον Σκορπιό, ολοκληρώνοντας τα γενέθλιά σου για φέτος. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία την ίδια μέρα βάζει τέλος στην αισθηματική «στασιμότητα» των τελευταίων μηνών.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Χρόνια Πολλά! Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά αισιόδοξο με τα τρίγωνα που σχηματίζουν Ήλιος και Αφροδίτη από τον Ζυγό με τον Άρη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, προσφέροντας βοήθειες σε θέματα οικονομικών και εργασιακών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας για μερικούς, όμως όπως και να ’χει αξίζει να βάλεις Τρίτη και Τετάρτη ό,τι συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις έχεις στο «περίμενε», π.χ. για κάποια χρηματοδότηση, για ένα περιουσιακό/φορολογικό ζήτημα, για ένα πρότζεκτ που επεξεργάζεσαι με τον συνεταίρο σου κ.λπ. και να μην τ’ αφήσεις για Πέμπτη και Παρασκευή, που είναι και οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Και αυτό διότι ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας τετραγωνίζει Ήλιο και Αφροδίτη προκαλώντας εμμονικές αντιδράσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, υπαλλήλους, προϊσταμένους, συντρόφους, αδέρφια, χωρίς ίσως προφανή λόγο. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να κάνεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία προτεραιότητα, καθώς είσαι πιο ευάλωτος στο στρες και μπορεί ο οργανισμός σου να «ξεσπάσει» με διάφορα ψυχοσωματικά, αν δεν δείξεις την ανάλογη «σοβαρότητα». Την Κυριακή η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, ακολουθούμενη από τον Ήλιο λίγες ώρες αργότερα και τα γενέθλιά σου ξεκινούν για φέτος. Και δεν πρόκειται για κάποια οποιαδήποτε γενέθλια, αφού προμηνύουν σημαντικές αλλαγές, απόρροια της επερχόμενης Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιό σου (25/10). 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι σίγουρα πιο «βατό» και βοηθητικό σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου συναλλαγές προσωπικά και επαγγελματικά και αξίζει να το εκμεταλλευτείς αναλόγως. Έτσι, λοιπόν, με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη (18/10) και το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη (19/10), που επηρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο άμεσα και πρακτικά με συνεργάτες, να αναζητήσεις ίσως καινούργια άτομα που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν ένα όραμά σου στη δουλειά, να προωθήσεις την επιχείρησή σου μέσω της βοήθειας της τεχνολογίας, αλλά και να δικτυωθείς κοινωνικά, κάνοντας επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα είσαι πιο εξωστρεφής και ερωτικά, ενώ μπορεί να προκύψουν και νέες γνωριμίες μέσω φίλων, αν είσαι single. Σε αντίθετη κατεύθυνση κινούνται Πέμπτη και Παρασκευή με τα τετράγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Πλούτωνα που μπορεί να προξενήσουν εντάσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ίσως και λόγω των οικονομικών, οπότε καλύτερα μην «ανοίξεις» τέτοιες συζητήσεις, αποφεύγοντας επίσης να δεσμευτείς με συμφωνίες, συμβόλαια κ.λπ. Το Σάββατο έχει ευχάριστο vibe, ό,τι πρέπει για εξόδους, βόλτες και καλέσματα, από την Κυριακή όμως που Αφροδίτη και Ήλιος περνούν στον Σκορπιό και τον 12 οίκο σου κάτι αλλάζει στην ψυχολογία σου, αφού επιθυμείς πιο ήσυχες, ίσως και «παρασκηνιακές» καταστάσεις για να χαλαρώσεις σωματικά και συναισθηματικά.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Τα τρίγωνα που σχηματίζουν Ήλιος (18/10) και Αφροδίτη (19/10) με τον Άρη στις αρχές της εβδομάδας σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο «άνετα» σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, έχοντας διάθεση να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους άλλους για να πετύχεις τα objectives που έχετε θέσει. Αν ήθελες να κάνεις μια συζήτηση με το αφεντικό σου, τον team manager, έναν συνάδελφο προκειμένου να αμβλύνεις τυχόν διαφορές που είχαν δημιουργηθεί τελευταία, αν ήθελες να συζητήσεις για μια προαγωγή, μια αύξηση, να προτείνεις ένα καινούργιο πρότζεκτ, αλλά και να στείλεις βιογραφικά ή να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, Τρίτη και Τετάρτη είναι υποστηρικτικές για τα σχέδιά σου. Στον αντίποδα βρίσκονται η Πέμπτη και η Παρασκευή, αφού ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη αντίστοιχα, «παίζοντας» με τις αντοχές σου ενεργειακά και ψυχολογικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Μπορεί ξαφνικά να έρθεις αντιμέτωπος με ένα πολεμικό κλίμα στα επαγγελματικά ή στο σπίτι, όπου η άλλη πλευρά ηθελημένα σου πατά τα «κουμπιά», ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να ανταποκριθείς και σ’ ένα έκτακτο γεγονός. Η είσοδος την Κυριακή της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες για χαμόγελα και κοινωνικότητες για τον επόμενο μήνα, ενώ η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή φορά την ίδια μέρα θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση των οικονομικών και της καριέρας σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με θετικό πρόσημο ξεκινά η εβδομάδα και στον ερωτικό τομέα, καθώς τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη (18/10) και Αφροδίτης-Άρη (19/10), που επηρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, φέρνουν μια «ανάταση» στη διάθεση, χαρίζοντας γοητεία ικανή να «συγκινήσει» τον σύντροφό σου, αλλά και να σε ωθήσει να γίνεις πιο διεκδικητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι single. Καλές μέρες για να βγεις πρώτο ραντεβού ή να κανονίσεις ένα «special event» με το ταίρι σου ανανεώνοντας τον έρωτά σας. Και στα επαγγελματικά όμως έχεις βοήθειες και εύνοια σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, εμπορικές συναλλαγές, παρουσιάσεις στη δουλειά, σε σχέδια για τις σπουδές σου, αν π.χ. ήθελες να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, σε εκκρεμείς νομικές υποθέσεις κ.λπ. Πέμπτη και Παρασκευή αντίθετα τα πράγματα είναι λίγο πιο «ζόρικα» με τα τετράγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Πλούτωνα, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά και σε θέματα σχέσεων και καθημερινότητας. Επειδή και οι υπόλοιποι θα είναι «κάπως», έτοιμοι ν’ αρπαχτούν αλλά και να ρίξουν το «ανάθεμα», παίξ’ το όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείς, αποφεύγοντας να πάρεις οτιδήποτε προσωπικά. Το Σάββατο προβλέπεται ευχάριστο και δημιουργικό, ενώ η είσοδος την Κυριακή της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό ρίχνει από εδώ και κάτω το βάρος στα επαγγελματικά σου. Η επιστροφή του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία (23/10) αποκαθιστά την αίσθηση ανικανοποίητου των τελευταίων μηνών.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με καλούς «οιωνούς» για τα οικονομικά σου ξεκινά η βδομάδα, με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη (18/10) και Αφροδίτης-Άρη (19/10), που επηρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, να δίνουν αποφασιστικότητα και εύνοια στο να διαχειριστείς ζητήματα με τράπεζες, διατροφές, φορολογικά, κληρονομικά, χρηματοδοτήσεις, διακανονίσεις χρεών κ.λπ. Παράλληλα είναι καλές μέρες και για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι ως ακίνητο, be it από το να φροντίσεις απλά πιο πολύ τον χώρο σου, το «μωρό» σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα, μέχρι να «τρέξεις» το θέμα μιας μετακόμισης ή της αξιοποίησης ενός περιουσιακού σου στοιχείου. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας for everybody με τα τετράγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Πλούτωνα που δυσκολεύουν τη διατήρηση ισορροπιών μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν υπήρχαν «προηγούμενα». Καλύτερα να αποφύγεις να μπεις στο παιχνίδι της ζήλιας, της επίθεσης και της χειριστικότητας, προστατεύοντας τον εαυτό σου και κυρίως την ψυχολογία σου. Την Κυριακή Αφροδίτη και Ήλιος εισέρχονται στον Σκορπιό και έτσι ξεκινά μια πιο allegra, ευχάριστη και flirtatious περίοδος ενός μήνα, «αναπληρώνοντας» την πίεση και το συναισθηματικό ζόρι του προηγούμενου, ενώ και η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου από την ίδια μέρα σε βοηθά αισθανθείς πιο δυνατός μέσα σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ