Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.10.2022

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά στην τακτοποίηση πρακτικών ζητημάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastrο

Κριός
Από τις μέρες που σου «πάνε» η Τρίτη, με την έννοια ότι σου δίνει εύνοια για να πετύχεις πιο ανεμπόδιστα τους επαγγελματικούς στόχους σου, βοηθώντας όμως και στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος
Ίσως σήμερα καταφέρεις να βρεις λύση σ’ ένα θέμα των επαγγελματικών ή των οικονομικών σου που σε παιδεύει καιρό, με τη μέρα να βοηθά γενικότερα και σε σοβαρές συζητήσεις στη δουλειά.

Δίδυμοι
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη από το ζώδιό σου σού χαρίζει περισσή ενέργεια, αλλά και γοητεία. Στην πρώτη περίπτωση just be more «oh la, la» με τον ερωτικό σου σύντροφο, στην δεύτερη απλά φόρα τα αθλητικά σου και ξεκίνα να τρέχεις (literally).

Καρκίνος
Η φάση με το αδικαιολόγητα πολύ στρες, του τύπου να τα «μπήγεις» και χωρίς μεγάλη δυσκολία απ’ τα νεύρα σου, συνεχίζεται και σήμερα. Όσο μπορείς πάντως μην πιεστείς και με προβλήματα άλλων.

Λέων
Από τις πολύ καλές μέρες της εβδομάδας η Τρίτη, όχι χωρίς άγχος βέβαια, δίνοντάς σου πάντως βοήθειες και επικοινωνιακά, αλλά και στο κομμάτι του φλερτ. Use it accordingly.

Παρθένος
Η μέρα σε βοηθά στην τακτοποίηση πρακτικών ζητημάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, δίνοντας σου παράλληλα καλό «insight» και για τα κίνητρα των άλλων.

Ζυγός
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου σε «σπιντάρει» ενεργειακά, χαρίζοντας σου «τσαγανό» για να αντιμετωπίσεις ό,τι σου φέρει η καθημερινότητα αποτελεσματικά, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Σκορπιός
Αν συγκεντρωθείς, μπορεί να βγάλεις μπόλικη και ποιοτική δουλειά σήμερα, σίγουρα όμως άφησε χώρο και για λίγο προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου ή τον σύντροφο σου αν είσαι σε σχέση.

Τοξότης
Πολύ καλή η Τρίτη για να βάλεις ό,τι συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις έχεις στα επαγγελματικά σου, αν και ενεργειακά θα είσαι πιο «alert» και στο κομμάτι του φλερτ...

Αιγόκερως
Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τη σημερινή μέρα για οτιδήποτε άπτεται των επαγγελματικών σου, από το να στείλεις βιογραφικά και να περάσεις από συνέντευξη, μέχρι να κάνεις «αυτή τη συζήτηση» με το αφεντικό σου.

Υδροχόος
Η Τρίτη σε «αβαντάρει» ψυχολογικά για να ξεμπερδεύεις με ό,τι πρακτικούρα έχει μαζευτεί στη δουλειά και την καθημερινότητά σου, κλείνοντας σου το «μάτι» και στο ερωτικό παιχνίδι...

Ιχθύες
Εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικών, φορολογικών, συναλλαγών με τράπεζες και λοιπών οικονομικών εκκρεμοτήτων. Εκμεταλλεύσου την οπωσδήποτε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ