Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.10.2022

Παρθένε, αν ξεκινάς με άρνηση, είναι πιο δύσκολο να μπεις στο πιο χαλαρό «τέμπο» της ημέρας

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Xenia Bunina / Pexels

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Επικοινωνιακή και σαφώς πιο «άνετη» η Πέμπτη, βοηθώντας σε να κάνεις τα πράγματα όπως τα θες, γιατί φαίνεται πως αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα σήμερα.

Ταύρος
Το να αναλύεις και να κοιτάζεις τα πάντα εξονυχιστικά, τσεκάροντας την παραμικρή λεπτομέρεια, βοηθάει μόνο ως κάποιο σημείο. Γιατί μετά το μόνο που βλέπεις είναι οι ατέλειες.

Δίδυμοι
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η μέρα και μπορείς να την αξιοποιήσεις και για πιο «χρωματιστές» ασχολίες, αρκεί να βρεις την κατάλληλη παρέα...

Καρκίνος
Είσαι σε θέση να βάλεις μια μεγαλύτερη δόση «πρακτικότητας» μέσα στη μέρα, που ναι μεν θα βγάλει και περισσότερη προσπάθεια και δουλειά από μέρους σου, αλλά μάλλον χρειάζεται.

Λέων
Η διάθεσή σου φαίνεται πως διαφοροποιείται προς το «ελαφρύτερο», βρίσκοντας καλύτερους τρόπους να αξιοποιήσεις τον εαυτό σου και την ενέργειά σου. Αμέ.

Παρθένος
Αν ξεκινάς με άρνηση, είναι πιο δύσκολο να μπεις στο, κατά τα άλλα, πιο χαλαρό «τέμπο» της ημέρας και να παρασύρεις και τους άλλους στα «ευχάριστα». Δες το αλλιώς.

Ζυγός
Σήμερα μάλλον το παίρνεις πάνω σου στο να «ξαλεγράρεις», να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να γίνεις λίγο πιο δημιουργικός. Άντε μπράβο.

Σκορπιός
Άσε τον ρόλο του «γκρινιάρη» στα ερωτικά σου και μπες στη διαδικασία να κάνεις κάτι για ν’ αλλάξεις την κατάσταση, αν όντως σ’ ενδιαφέρει το «ζήτημα», ο άλλος, οι ανάγκες σου.

Τοξότης
Η επίδραση της προσωπικής σου ζωής και της σχέσης με τους φίλους και τα παιδιά σου «γράφει» περισσότερο μέσα σου σήμερα. Κοίτα μόνο μην εγκλωβιστείς στις δικές τους «επιδιώξεις».

Αιγόκερως
Βρίσκεις καλύτερη «επαφή» και με τον εαυτό σου και με το περιβάλλον σου, στη δουλειά και το σπίτι, γεγονός που σε βοηθά να οργανωθείς. Total bliss.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου παίρνει την ανιούσα και μολονότι δεν αφήνεις στην «τύχη» τους υποχρεώσεις και τα σχετικά, λειτουργείς μια χαρά και στο πιο προσωπικό κομμάτι.

Ιχθύες
Θα περνούσες καλύτερα αν μπορούσες να παραμερίσεις ό,τι στραβό υπάρχει στο σπίτι/ στην οικογένεια και να επικεντρωθείς στα όμορφα που συμβαίνουν σε όλα τα υπόλοιπα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ