Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Σεπτεμβρίου 2022

Παρθένε, απρογραμμάτιστα έξοδα και αυξημένοι λογαριασμοί είναι μέσα στο παιχνίδι

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρθένος

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 - 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
«Τα κεφάλια μέσα» από αυτή την εβδομάδα κυριολεκτικά, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Δευτέρα συνηγορεί στο τέλος της -καλοκαιρινής τουλάχιστον- «αθωότητας» αναφορικά με το κομμάτι της δουλειάς αλλά και της γενικότερης χαλάρωσης του προηγούμενου διαστήματος, not in a bad way though. Απλά είναι η ώρα να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον προγραμματισμό της καθημερινότητας σου για τη νέα σεζόν, οργανώνοντας στόχους και φιλοδοξίες, φροντίζοντας τη σχέση σου με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους, πελάτες καθώς και με πρακτικές εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί. Παράλληλα είναι το ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείς και με τον οργανισμό σου, ειδικά αν «του ‘δωσες και κατάλαβε» στις διακοπές από άποψη διατροφικών ατασθαλιών. Λίγη παραπάνω άσκηση μπορεί να βοηθήσει. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος απέναντί σου στον Ζυγό την Παρασκευή ως 23/9 (μετά θα συνεχίσει στην Παρθένο ως 2/10) και το γνωστό κι «αγαπημένο» αλαλούμ στις επικοινωνίες σου ξεκινά και πάλι. Από την άλλη θα παίξουν απρόσμενες συναντήσεις με φίλους που είχατε χαθεί, με συνεργάτες αλλά φυσικά και με πρώην, προσοχή ωστόσο στα αχρείαστα «πισωγυρίσματα». Η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, «πυροδοτεί» έντονα το συναίσθημα σου αλλά και τις τάσεις φυγής.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με θετικό vibe ξεκινάς την εβδομάδα σου, Ταύρε μου, αφού την Δευτέρα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, περνά στην Παρθένο ως 29/9, δίνοντας περισσότερο «φως» και ενέργεια στην ζωή σου. Επειδή και το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήταν και το καλύτερο ever, ούτε το πιο ξεκούραστο either, είναι σημαντικό τώρα να κάνεις focus στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, ασχολούμενος πιο εντατικά με ό,τι σε συγκινεί, σε συναρπάζει και σου προσφέρει ουσιαστική ικανοποίηση. Καιρός ν’ ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου χόμπι ή να ψάξεις για καινούργια αν πλέον αυτά δεν σου κάνουν ταιριάζουν, να δεις και να απολαύσεις τη συντροφιά των φίλων σου, να βελτιώσεις την σχέση μετά παιδιά σου και φυσικά να παραδοθείς στον έρωτα. Αυτή η θέση είναι βοηθητική για το κομμάτι «παίρνω και δίνω αγάπη» οπότε αν είσαι single «κουνήσου», ενώ αν έχεις βρει ήδη το αμόρε σου, enjoy yourself. Την Παρασκευή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 ( και εν συνεχεία στην Παρθένο ως 2/10) και η καθημερινότητα αρχίζει να βγάζει «δυσαρμονίες» και καθυστερήσεις, ιδίως στη δουλειά και στις σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους κ.λπ. Δείξε ψύχραιμα αντανακλαστικά και παράλληλα φρόντισε παραπάνω την φυσική σου κατάσταση μέσω σωστής διατροφής και άσκησης, χωρίς να αμελείς και τα απαραίτητα τσεκ απ. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου μπορεί να φέρει εξελίξεις σε μια φιλική σχέση ή συνεργασία.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η τάση για «συναισθηματική αγρανάπαυση» μπαίνει για τα καλά στο προγραμματάκι της νέας σεζόν, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο την Δευτέρα ως 29/9, δίνοντας σου το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται να «τρελαίνεσαι» για όλους και για όλα. Είναι σημαντικό τώρα να πάρεις τον χρόνο σου για ν’ αφουγκραστείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου, αλλά και να διαθέσεις αυτόν που σου περισσεύει στα άτομα που πραγματικά αξίζουν στη ζωή σου, be it οικογένεια, φίλοι, σύντροφος, or whoever else fits the description. Είναι η ιδανική στιγμή για ν’ ασχοληθείς παραπάνω και με το σπίτι σου, αναφορικά π.χ. με επισκευές, βαψίματα κ.λπ. που πρέπει να γίνουν, ν’ αλλάξεις ίσως την διακόσμηση, να επιπλώσεις ενδεχομένως τη νέα «φωλιά» σου αν βρίσκεσαι στην διαδικασία της συγκατοίκησης με το ταίρι σου, μιας μετακόμισης κ.λπ. Αν παράλληλα πρέπει μα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με ένα ακίνητο μπορεί τώρα να ξεμπερδεύεις ευκολότερα. Βιάσου ωστόσο, καθώς την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 (στη συνέχεια θα οπισθοχωρήσει στην Παρθένο ως 2/10) βάζοντας τις γνωστές «τρικλοποδιές» στην καθημερινότητα σου, ευνοώντας όμως τις επιστροφές πρώην στα ερωτικά. Ίσως μια σχέση που δεν έχει τελειώσει οριστικά να πάρει τώρα μια δεύτερη ευκαιρία. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, «δείχνει» τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
«Αλλαγή φρουράς» στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται την Δευτέρα στην Παρθένο ως 29/9 κάνοντας σε πιο «σβέλτο», εξωστρεφή αλλά και πολυάσχολο μέσα στην καθημερινότητα σου. Από αυτή τη θέση θα φέρει επιθυμία αλλά και βοήθειες για να «τρέξεις» επαφές στα επαγγελματικά, να κάνεις συζητήσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις, να διαφημίσεις τα προϊόντα σου, να περάσεις από συνεντεύξεις κ.λπ., ενώ αν βρίσκεσαι σε ηλικία σπουδών, τα πράγματα με σχολές, εγγραφές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια μπορεί να πάνε καλύτερα. That being said βέβαια, λάβε υπόψη  σου ότι ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος από την Παρασκευή ως 23/9 στον Ζυγό (θα συνεχίσει στην Παρθένο ως 2/10) μην αφήνοντας σε ουσιαστικά να «ησυχάσεις» αναφορικά με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε θέματα με το σπίτι ως ακίνητο (ή κάποιο άλλο ακίνητο) ή με την όλη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί με συγγενείς, συγκατοίκους, σύντροφο, γονείς κ.λπ. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας κάνοντας την τρίχα τριχιά για το οτιδήποτε, αν και μπορούν να ξυπνήσουν και παλαιότερα, βαθύτερα τραύματα κατά περίπτωση, περιπλέκοντας τα πράγματα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου αναφέρεται στα επαγγελματικά σου σχέδια και τα πλάνα των σπουδών σου, ενώ μπορεί να αφορά και εξελίξεις σχετικά με το εξωτερικό.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινά με μια πλανητική αλλαγή και συγκεκριμένα την μετακίνηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου σε αυτό της Παρθένου την Δευτέρα και ως 29/9. Παρόλο που η Αφροδιτούλα λειτούργησε ουσιαστικά ως buffer για όλη την πίεση και το λιγότερο «ανέμελο» του πράγματος που είχε το καλοκαίρι σου, στην πραγματικότητα λόγω των δύσκολων συναντήσεων της με τους πλανήτες στα σταθερά δεν σε άφησε να γευτείς πλήρως τις «χαρές» της. Από τη νέα της θέση σε καλεί να εστιάσεις σε ό,τι σε κάνει αληθινά χαρούμενο και «αναπαύει» την ψυχή σου, όπως οι άνθρωποι που σε αγαπούν και που θεωρείς οικογένεια σου. Ταυτόχρονα σε βοηθά να αναδιαρθρώσεις τα οικονομικά σου, ψάχνοντας τρόπους και ιδέες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, περιορίζοντας ωστόσο και την τάση για περιττές σπατάλες. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την Παρασκευή στον Ζυγό ως 23/9 ( θα συνεχίσει μετά στην Παρθένο ως 2/10) και η καθημερινότητα σου αρχίζει να παρουσιάζει «αρρυθμίες» στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα σαφής σε όσα λες, κάνε καλού κακού ένα backup σε αρχεία υπολογιστών και απόφυγε τις αγορές ηλεκτρονικών συσκευών και μεταφορικών μέσων. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου αφορά και πάλι τα οικονομικά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου «επενδύσεις».

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με θετικό τρόπο ξεκινά η εβδομάδα σου, Παρθένε μου, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται την Δευτέρα στο ζώδιό σου ως 29/9 «χρωματίζοντας» με μια πιο ανάλαφρη νότα την καθημερινότητά σου τηρουμένων των αναλογιών. Το μήνυμα είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την φροντίδα του εαυτού σου, του σώματός σου, της εμφάνισής σου αν αυτή για κάποιο λόγο δεν σε ικανοποιεί lately, παίρνοντας τα «πάνω» σου και ενεργειακά και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης. Γεγονός πάντως είναι πως «μαγνητίζεις» εύκολα κόσμο στο πέρασμα σου, κάτι που σε βοηθάει πολύ στο κομμάτι του φλερτ αν είσαι single, αλλά και στο ανανεωθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, αφού θα είσαι πρωτίστως πιο «ερωτεύσιμος» στα μάτια σου, εκπέμποντας το και προς τα έξω. Τώρα, την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 (στη συνέχεια θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στο ζώδιο σου ως 2/10) κάνοντας την πρακτική διαχείριση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου πιο «tricky». Απρογραμμάτιστα έξοδα και αυξημένοι λογαριασμοί είναι μέσα στο παιχνίδι, μπορεί ωστόσο να πάρεις και κάποια χρήματα που σου οφείλονταν. Η Πανσέληνος απέναντί σου στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου σε φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, παίρνοντας ίσως αποφάσεις που εξελίσσουν ή ανακόπτουν την πορεία τους.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, περνάει στην Παρθένο και τον 12ο οίκο σου μέχρι τις 29/9, ζητώντας σου ουσιαστικά να κάνεις μια παύση από την εστίαση στο «εξωτερικό περιτύλιγμα» των πραγμάτων -που τόσο σου αρέσει- εστιάζοντας τώρα περισσότερο στην ουσία των καταστάσεων στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Από αυτό το μυστικό, «αθέατο» κομμάτι του ωροσκοπίου σου η Αφροδίτη σε φέρνει σε επαφή με πιο ασυνείδητες ενέργειες που ωστόσο εμπεριέχεις με κάποιο τρόπο, άσχετα αν δεν είσαι εξοικειωμένος με την παρατήρηση τους. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σου φανεί χρήσιμη προκειμένου να διαμορφώσεις ένα πλαίσιο εσωτερικής ηρεμίας, που δεν θα επηρεάζεται τόσο από τις εξωτερικές συνθήκες. Μέσα σ’ όλα όμως, την Παρασκευή ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο σου ως 23/9 ( θα συνεχίσει μετά στην Παρθένο ως 2/10) διαμορφώνοντας διαφορετικά τη ροή και τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου. Θα είναι πιο περίπλοκο το να συντονιστείς στο επικοινωνιακό με τους άλλους, αλλά και ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό σε επίπεδο σκέψεων, συγκέντρωσης και εκτελεστικής ικανότητας, αισθανόμενος ώρες ώρες ότι δεν «ορίζεις» το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου ζητά αλλαγές στον τομέα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με πιο ανάλαφρο τρόπο κάνει ξεκίνημα η δεύτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη, καθώς την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο ως 29/9, θυμίζοντας σου ότι υπάρχουν και αλλά πράγματα στη ζωή πέρα από τα επαγγελματικά. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως παρά τον συνεχιζόμενο -το δίχως άλλο, να ‘μαστε ξεκάθαροι- φόρτο της δουλειάς θα καταφέρεις να εντάξεις στο πρόγραμμα σου και στιγμές διασκέδασης, γέλιου και «αφήματος» με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα ευνοείσαι περισσότερο και στο κομμάτι των ερωτικών, θέλοντας να «ζουζουνιάσεις» την κατάσταση με τον σύντροφό σου, αλλά και να δοκιμάσεις τη «τύχη» σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα προκύψουν και έρωτες μέσα σε φιλικές σχέσεις. Την Παρασκευή τώρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό και τον 12ο οίκο σου ως 23/9 (θα περάσει στη συνέχεια ανάδρομος και στην Παρθένο ως 2/10) φέρνοντας σε αντιμέτωπο με τα κλασικά «ευτράπελα» του, κυρίως στον τομέα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Λίγο η ασυνεννοησία με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, πελάτες, λίγο το δικό σου «μπλέξιμο» με  αυτά που κι εσύ ενδεχομένως σκέφτεσαι αλλά δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, οπότε θα πρέπει να κάνεις μια πιο ψύχραιμη διαχείριση. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου σε καλεί να εκφραστείς πιο άμεσα στα αισθηματικά σου.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης την Δευτέρα στην Παρθένο και τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου ως 29/9 δηλώνει με σαφήνεια την «κατεύθυνση» του Σεπτεμβρίου απο’ δω και κάτω, ήτοι την αυξανόμενη ενασχόληση σου με τα επαγγελματικά σου. Αυτό όμως δεν σημάνει ότι υπάρχει αρνητικό πρόσημο στην όλη προσέγγιση, αφού η Αφροδίτη από αυτή τη θέση μπορεί να «αβαντάρει» τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να σε κάνει πιο «ορατό» στον χώρο σου, προσελκύοντας τα κατάλληλα άτομα ή τις περιστάσεις μέσα από τις οποίες μπορείς να δείξεις τη δουλειά, τις ικανότητες σου, να διαφημιστείς, να βγεις «μπροστά» εν ολίγοις. Αν ψάχνεις για δουλειά άρχισε να ετοιμάζεις βιογραφικά, βάζοντας παράλληλα ψηλούς αλλά και λογικούς στόχους. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την Παρασκευή στον Ζυγό ως 23/9 ( στη συνέχεια θα περάσει ανάδρομος στην Παρθένο ως 2/10) αρχίζοντας το γνωστό «αλισβερίσι» του άλλα θέλω να πω, άλλα λέω, άλλα εννοώ κατά βάθος, άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι και πάει λέγοντας, αφού θα είναι πιο δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις το πράγματα με συνεργάτες, φίλους, σύντροφο κ.λπ, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που είχατε χαθεί γενικότερα, αλλά και επαφές με πρώην που έχουν διάθεση για επανασύνδεση. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου μπορεί να σε φορτίσει ψυχολογικά, ίσως λόγω των οικογενειακών σου.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Δροσερό «αεράκι» ανανέωσης στην καθημερινότητά σου στην αρχή του Φθινοπώρου φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Δευτέρα ως 29/9. Παρά το γεγονός ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου οι διακοπές και τα ταξίδια είναι πλέον παρελθόν, φαίνεται πως εσύ όλο και κάποια απόδραση θα ετοιμάσεις αυτό το διάστημα, ακόμα κι να πρόκειται για ένα ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό ή μια ακόμη επίσκεψη στο εξοχικό σου, κάποιου φίλου κ.λπ. Θα έχεις μια πιο χαλαρή αίσθηση στην καθημερινότητα σου παρά τα όποια θεματάκια προκύπτουν (βλέπε παρακάτω) βλέποντας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και όχι τις λεπτομέρειες, αναζητώντας επίσης τον ερωτισμό στην σχέση με τον σύντροφο σου ή εξασκούμενος περισσότερο στην τέχνη τους φλερτ αν είσαι ελεύθερος. Την Παρασκευή ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 (στη συνέχεια θα περάσει ανάδρομος στην Παρθένο ως 2/10) δημιουργώντας «φουρτούνες» στην επικοινωνία με συναδέλφους, συνεργάτες, προϊσταμένους κ.λπ, με τα διπλά μηνύματα να είναι σε ημερησία διάταξη. Προσπάθησε να είσαι ακριβής και συγκεκριμένος σε όσα λες, κάνε ένα backup στα αρχεία του υπολογιστή σου και πρόσεχε περισσότερο στις ηλεκτρονικές σου συναλλαγές. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα ρους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου αυξάνει τις τάσεις φυγής, όντας σούπερ για ένα ταξιδάκι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στην Παρθένο την Δευτέρα ως 29/9, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικές ανησυχίες σ’ αυτό το κομμάτι, ωστόσο έχοντας ως σύμμαχο σου την Αφροδίτη είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις κάτω τα πράγματα «με χαρτί και μολύβι», να δεις τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και να οργανώσεις το πως θα κινηθείς όχι μόνο σχετικά με τα δικά σου χρήματα, αλλά και με εκείνα του συντρόφου σου αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, αποζημιώσεις, διακανονισμοί είναι θέματα που πιθανώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις, ενώ καλύτερα να αφήσεις για την ώρα τις περιττές σπατάλες. Ο ερωτισμός σου πάλι θα είναι πολύ ενεργοποιημένος βοηθώντας τα πράγματα όταν η διάθεση σου θα σου κάνει «τσαλιμάκια». Την Παρασκευή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 (θα περάσει στη συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10) φέρνοντας τη γνωστή «ανακατωσούρα» στην καθημερινότητα σου στο κομμάτι της συνεννόησης με τους γύρω σου, στις μετακινήσεις σου, σε σχέση με τις σπουδές σου ή τις επαφές με το εξωτερικό. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου μπορεί να αυξήσει το άγχος και την ανασφάλεια σχετικά με τα οικονομικά σου.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καθώς η Αφροδίτη περνά στο ξεκίνημα της εβδομάδας απέναντί στου στην Παρθένο ως 29/9, οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου αποκτούν σημαντικότερο ρόλο στην ζωή σου. Θα θελήσεις να ασχοληθείς με πιθανά προβλήματα στο γάμο/ στη σχέση με το ταίρι σου και αν προσεγγίσεις την όλη κατάσταση με ενσυναίσθηση, chances are ότι θα τα καταφέρεις. Αν πάλι είσαι single, αυτόν τον μήνα πρέπει να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειες σου, φλερτάροντας περισσότερο, κάνοντας το «άνοιγμα» σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού και περισσότερο σεξαπίλ θα διαθέτεις και θα το ‘χεις με το «μπλα μπλα». Αυτά όλα βέβαια σε συνάρτηση και με το γεγονός ότι από την Παρασκευή ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 ( θα οπισθοχωρήσει στη συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10) βαθαίνοντας μεν την επικοινωνία σου, «διανθίζοντας» την ωστόσο και από μη βοηθητικά συναισθήματα, όπως αυτά της ζήλειας, της κτητικότητας και της ανασφάλειας. Παράλληλα επειδή από αυτή τη θέση ευνοεί και τις επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σου παρελθόν, τα οποία ζητούν τώρα μια δεύτερη ευκαιρία στην καρδιά σου, είναι σημαντικό να σκεφτείς καλά προτού πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου, για να μην μετανιώνεις αργότερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα αυξημένα έξοδα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ