Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.09.2022

Παρθένε, ξεκινάς την εβδομάδα σου με διάθεση για έρωτα και φλερτ

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Hatice Baran / Pexels

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Δευτέρα σου «υπενθυμίζει» τις υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά καθώς και τις έγνοιες για αλλά πρακτικά ζητήματα που σιγά σιγά μαζεύονται και ζητούν λύσεις. Προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά σου πλάνα, η προώθηση της δουλειάς σου, όπως επίσης και θέματα σπουδών θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, εστιάζοντας κυρίως στη μεγάλη εικόνα του πράγματος.

Δίδυμοι
Οι υπερβολικά φιλόδοξες «εξαγγελίες» στα ερωτικά μάλλον δεν θα βρουν αντίκρισμα σήμερα. Κράτα πιο χαμηλά την μπάλα για όσα γουστάρεις.

Καρκίνος
Αρκετά απαιτητική η Δευτέρα, πρέπει φαίνεται να χωρέσεις πολλά «καρπούζια» κάτω απ’ τη μασχάλη σου, μιας και όλοι τώρα ζητούν κάτι από σένα. Prioritize γιατί αλλιώς...δεν.

Λέων
Το ‘χει το «τρεξιματάκι» της η Δευτέρα, όντας πολυάσχολη και σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων κ.λπ στη δουλειά, αλλά και μετακινήσεων. A step at a time και όλα θα γίνουν.

Παρθένος
Με διάθεση για έρωτα και φλερτ ξεκινάς την εβδομάδα σου, κάτι που «πιστοποιεί» βέβαια και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ως 29/9, που όσο να’ ναι σε «αβαντάρει» σχετικά. Αμέ.

Ζυγός
Κουραστική ως ένα βαθμό η μέρα, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αναφορικά με συνεννοήσεις και συμπεριφορές μέσα σε σχέσεις που προκαλούν προβληματισμό.

Σκορπιός
Ίσως σήμερα διαπιστώσεις ότι η καλή θέληση και η διάθεση σύγκλισης ή αλλιώς η διάθεση «to get things done» δεν αποδίδει και τόσο καλά. Υπομονή και μην πιέζεσαι περαιτέρω.

Τοξότης
Τα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών είναι το «κυρίως μενού» για σήμερα, αφού πιθανώς παλεύεις να βγάλεις άκρη με έσοδα-έξοδα, λογαριασμούς κ.λπ.

Αιγόκερως
Εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις το «κομμάτι» σου, χωρίς όμως να λογαριάζεις αν σε «παίρνει» ή όχι και αυτό μπορεί να βγάλει αντιδράσεις από τους απέναντι. Yes, yes.

Υδροχόος
Η συνειδητοποίηση ότι χρειάζεσαι απαραίτητα χρόνο μέσα στο εικοσιτετράωρο σου αποκλειστικά για σένα και τις ανάγκες σου «βαραίνει» περισσότερο σήμερα Δευτέρα.

Ιχθύες
Επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους για τα οικονομικά ενός πρότζεκτ θέλουν έξυπνους χειρισμούς σήμερα, ενώ απόφυγε επίσης έξοδα χωρίς λόγο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ