Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.09.2022

Ιχθύ, ανθρώπινο είναι και το ξενέρωμα και η βαρεμάρα και η κούραση, ακόμα κι αν είναι Κυριακή

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Fito García / Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Κυριακή ακολουθεί στο ίδιο «μήκος κύματος» με αυτό του Σαββάτου, δηλαδή κοινωνικότητα, όρεξη για βόλτες και χαλαρές καταστάσεις. Απόλαυσέ το γιατί από next week δεν είναι δεδομένο.

Ταύρος
Προσπάθησε να συνδέσεις τη θεωρία με την πράξη στα οικονομικά, αφήνοντας και τις πολλές γενναιοδωρίες προς αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν σε «παίρνει».

Δίδυμοι
Με πιο χαλαρό προσανατολισμό η Κυριακούλα, θέλει συναντήσεις με φίλους, ποτάκια, θερινά σινεμαδάκια και τα σχετικά. Φρόντισε να μπεις στο «κλίμα».

Καρκίνος
Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη δουλίτσα σήμερα ή να οργανώσεις το πρόγραμμα για next week που ξεκινά κι ο ανάδρομος. Το ‘χεις πάντως, οπότε ok.

Λέων
Νιώθεις θετικά «ενεργοποιημένος» και σήμερα και το μόνο που μοιάζει να έχει σημασία για σένα τώρα είναι να αφεθείς στην χαρά, την δημιουργικότητα και τον έρωτα.

Παρθένος
Δεν θέλεις και πολύ για να πάρεις όλη την Κυριακή απλά ρίχνοντας ύπνους ή χαλαρώνοντας στο σπίτι παρέα με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Όπως σου βγαίνει.

Ζυγός
Και σήμερα είσαι για «έξω» ως επί το πλείστον, πηγαίνοντας ίσως και μια εκδρομούλα ή κανονίζοντας θαλασσίτσα για μια τελευταία βουτιά. Αυτά που σ’ ενοχλούν άσ’ τα για την ώρα.

Σκορπιός
Τι νόημα έχει να λες ότι συζητάς ενώ κατ’ ουσίαν απλά θέλεις να αποδείξεις κάτι; Και να το αποδείξεις δηλαδή οκ, κέρδισες κάτι; Πήγαινε λίγο πιο «βαθιά» καλύτερα.

Τοξότης
Το να νιώθεις so so είναι μέσα στο πρόγραμμα για σήμερα και μιας και η επόμενη βδομάδα έχει κούραση, φρόντισε τουλάχιστον να μην αναλωθείς σε βλακείες, αλλά να ξεκουραστείς ουσιαστικά.

Αιγόκερως
Ίσως σήμερα διαπιστώσεις ότι, όταν δεν «καμουφλάρεις» τα πράγματα στα προσωπικά, τότε όλα σου φαίνονται πιο διαχειρίσιμα. True that.

Υδροχόος
Η τάση να μελαγχολήσεις ή να νιώσεις κουρασμένος νοητικά θα είναι παρούσα σήμερα, ωστόσο μην την αφήσεις να κάνει total «κουμάντο».

Ιχθύες
Ανθρώπινο είναι και το ξενέρωμα και η βαρεμάρα και η κούραση, ακόμα κι αν είναι Κυριακή. Μην πιέζεσαι να δείξεις «ζεν» αν δεν σου βγαίνει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ