Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 30.08.2022

Ιχθύ, να θυμάσαι τι σε κάνει χαρούμενο και δημιουργικό και να «χτίσεις» πάνω σ’ αυτό σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 30.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 
Η μέρα σε πάει προς το κοινωνικό, προσφέροντας ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» λίγο με φίλους, αποχαιρετώντας με διασκεδαστικό τρόπο το καλοκαιράκι. #summervibes

Ταύρος
Αν ήθελες να κάνεις έναν έλεγχο υγείας, να επισκεφτείς κάποιον ειδικό σε θέματα φυσικής κατάστασης, π.χ. φυσικοθεραπευτή, η Τρίτη είναι σούπερ, προσοχή μόνο στο συναισθηματικό φαγητό.

Δίδυμοι 
Η μέρα φέρνει δυνατότητες και στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σου, τα πρακτικά ωστόσο βγαίνουν με λίγη περισσότερη γρίνα και «Woe is me». Υπερβολές.

Καρκίνος
Βαθιές ανάσες όταν υπάρχουν πολλά που πρέπει να βγουν μέσα στη μερα ή σου πέφτουν «βαριά» όσα γίνονται γύρω σου. Και κάνα παγωτό παραπάνω ίσως, βοηθάει αλήθεια.

Λέων 
Αν ήθελες να προχωρήσεις σε αγορές ηλεκτρονικών ειδών ή προϊόντων τεχνολογίας εκμεταλευόμενος και την τελευταία μέρα των εκπτώσεων do it σήμερα, γιατί από next week έχουμε και ανάδρομο.

Παρθένος
Αν θέλεις να «πέσεις» ψυχολογικά, εστίασε σε όλα όσα δεν έχεις αλλά θα ήθελες να έχεις στα ερωτικά και τα οικονομικά σου. «Εγγύηση» λέμε.

Ζυγός 
Αν και ίσως λίγο κουραστική η Τρίτη, μπορεί να δώσει τα «lucky breaks» της σχετικά με επαφές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, απόφυγε όμως το «overdose» στα προσωπικά.

Σκορπιός
«Ανασύνταξη τώρα» στο κομμάτι διατροφή και άσκηση, για να μπει καλά και ο μήνας από αύριο, οπότε άσε τις κρέπες και τα παγωτά aside και πιάσε την κινόα και τα baby spinach leaves.


Τοξότης
«Παραδώσου λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου» ναι αυτό είναι το vibe σου για σήμερα τελευταία μέρα καλοκαιριού -officially τουλάχιστον- οπότε αν ήθελες να κάνεις κίνηση προς το «πρόσωπο», do it Phaidon! 

Αιγόκερως
Θετική μέρα η Τρίτη για τα επαγγελματικά σου, π.χ. για να στείλεις βιογραφικά αν ψάχνεις για δουλειά, για να περάσεις από interviews, για να παραθέσεις τις ιδέες σου κ.λπ.

Υδροχόος
Οι φαντασιώσεις και η εμμονή με τα «παλιά» και τα απωθημένα καλό είναι να γίνονται με μέτρο, γιατί αλλιώς «ξεφεύγει» πολύ το πράγμα. (Στα προσωπικά εν προκειμένω)

Ιχθύες
Να θυμάσαι τι σε κάνει χαρούμενο και δημιουργικό και να «χτίσεις» πάνω σ’ αυτό σήμερα και όχι στην άκρατη και αυτοκαταστροφική συναισθηματική θυματοποίηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ