Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.08.2022

Παρθένε, Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα...

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να «ξαναπιάσεις» τη σχέση με το σώμα σου -τέλειο timing για να ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική- αλλά και ξαναμπείς σε πρόγραμμα σχετικά με τη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Yep.

Ταύρος
Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο σου «πάει» ό,τι σε «ανατάσσει» συναισθηματικά και ερωτικά και μολονότι μπορεί να «παίξουν» και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, χρειάζεται ωστόσο να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τα οικονομικά σου.

Δίδυμοι
Τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αφορά η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και μπορεί να δημιουργήσει πληθώρα σεναρίων, από αποφάσεις για μετακόμιση, συγκατοίκηση, επισκευές, μέχρι εντάσεις και καυγάδες με συγγενείς, γονείς, σύντροφο κ.λπ.

Καρκίνος
Πολύ επικοινωνιακή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει fully engaged σε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά, ενώ ευνοεί πολύ το κομμάτι των σπουδών, αλλά και τα πλάνα σου σχετικά με αγορές τεχνολογίας και μεταφορικού μέσου.

Λέων
Ώρα για ανασύνταξη και «συμμάζεμα» στο κομμάτι των οικονομικών σου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που σε καλεί να κάνεις αναλυτικό προγραμματάκι για το τι και μέχρι που μπορείς να «απλωθείς», αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποια περιουσιακά σου στοιχεία, π.χ. ένα ακίνητο.

Παρθένος
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα, πάνω στα γενέθλιά σου και... καιρός να ασχοληθείς αποκλειστικά με τον εαυτό σου, τα θέλω σου, τις ανάγκες σου, συνειδητοποιώντας πρακτικές και μοτίβα (σχέσεων κ.λπ) που δεν σε υποστηρίζουν, αλλά σε απομακρύνουν από την αναζήτηση της προσωπικής σου ισορροπίας.

Ζυγός
Με τα απωθημένα, τις ανασφάλειες και τις βαθύτερες φοβίες σου στο κομμάτι των προσωπικών «παίζει» η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ωθώντας σε ουσιαστικά να αναλάβεις δράση για ένα γερό ψυχολογικό detox, από άτομα και καταστάσεις που σε «πνίγουν».

Σκορπιός
Σε επαφή με άτομα και ομάδες ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου σε φέρνει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ίσως μάλιστα υπάρξει και κάποια πρόταση συνεργασίας αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, προσοχή όμως σε ξεσπάσματα μέσα σε προσωπικές σχέσεις.

Τοξότης
Ευκαιρία να προωθήσεις τον εαυτό σου επαγγελματικά, να ψάξεις για δουλειά, να στείλεις βιογραφικά κ.λπ με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που αυξάνει τις φιλοδοξίες σου, βγάζοντας όμως συνάμα πίεση αλλά και εντάσεις στο δίπολο καριέρας-οικογένειας που απαιτούν ψύχραιμη διαχείριση.

Αιγόκερως
Να σχεδιάσεις το μέλλον σου σχετικά με τα επαγγελματικά και τις σπουδές σου σε καλεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, βάζοντας όμως και τον παράγοντα «βαθιά επιθυμία» στην όλη εξίσωση, απομακρυνόμενος λίγο από πρέπει και στόχους που σου έχουν «φορέσει» άλλοι.

Υδροχόος
Στα οικονομικά σου εστιάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ιδίως όσα σχετίζονται με τράπεζες, οργανισμούς, ασφάλειες, φορολογικά, κληρονομικά, επενδύσεις, καλώντας σε να δεις τι και πώς μπορείς να τακτοποιήσεις, βγάζοντας παράλληλα και αρκετή πίεση συναισθηματικά.

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου στην Παρθένο σου κλείνει το «μάτι» αναφορικά με σχέσεις και συνεργασίες, θέτοντας σε ουσιαστικά προ των ευθυνών σου για καταστάσεις στις οποίες έχει επιτρέψει οι άλλοι να καταπατούν τα όρια σου, με τα νεύρα να κάνουν «πάρτι», οδηγώντας ίσως και σε ξεσπάσματα.