Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22 - 28 Αυγούστου 2022

Παρθένε, πρόκειται για ένα αρκετά έντονο φεγγάρι, που μπορεί να φέρει και σκληρές συνειδητοποιήσεις

Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22 - 28 Αυγούστου

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο την Τρίτη, σηματοδοτώντας ουσιαστικά τη σταδιακή επάνοδο στην γνώριμη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Πιθανόν αρκετοί να επιστρέφουν τώρα από τις διακοπές τους και έτσι να χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να ξανασυντονιστούν στους ρυθμούς της δουλειάς και της...«life as usual». Παράλληλα αυτή η θέση είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς περισσότερο με την φροντίδα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης, ειδικά αν είχες ξεφύγει διατροφικά στις διακοπές, θέλοντας να βρεις και πάλι τη φόρμα σου. Στην ίδια λογική και η Νέα Σελήνη του μήνα στην Παρθένο το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, βοηθώντας σε να κάνεις ποιοτικότερες επιλογές health wise, προγραμματίζοντας ίσως και ένα long delayed τσεκ απ για να ξέρεις που «βρίσκεσαι». Την Παρασκευή ο Ερμής περνά απέναντι σου στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, αυξάνοντας συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, ωστόσο βιάσου με τα σημαντικά, γιατί στις 9/9 θα γυρίσει ανάδρομος. Το Σ/Κ έχει ιδιαίτερη «χροιά», καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μιλά για νευρικότητα και διασπάσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις (2ο δεκαήμερο κυρίως), ενώ η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου βιώνεται πιο «εσωτερικά», με μια γλυκόπικρη ίσως συνειδητοποίηση για το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα που ξεκινά δίνει έμφαση στη διασκέδαση, την ανεμελιά και τον έρωτα, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του την Τρίτη στην Παρθένο. Πιθανότατα να βρίσκεσαι ακόμα διακοπές, προσπαθώντας να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες, μυρωδιές, βουτιές, γεύσεις αλλά και «συγκινήσεις», ώστε να μην έχεις την αίσθηση ότι το καλοκαίρι σου πήγε «στράφι». Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, ανταλλάσσοντας βαθιά συναισθήματα θα είναι έντονη, ενώ χαρά μπορείς να λάβεις και μέσω της επαφής με τα παιδιά σου. Στο ίδιο ζώδιο θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη του μήνα (27/8), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, δίνοντας ισχυρό drive για νέα δημιουργικά ξεκινήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες συνεργασίας για μερικούς, ενώ σε άλλους μπορεί τώρα να γεννηθεί μια λαχτάρα για ένα ...«baby boom». Με τον Ερμή να περνά στον Ζυγό (26/8) τα θέματα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης αρχίζουν να σε απασχολούν for real, θέλοντας ενδεχομένως να βρεις λύσεις σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Το Σ/Κ είναι λίγο «ταραχώδες», καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει εντάσεις στο σπίτι/ στα οικογενειακά (2ο δεκαήμερο κυρίως), ενώ η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε «χρεώσει» αναδρομικά για αστοχίες ή παραλείψεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με «home sweet home» διάθεση καλωσορίζεις αυτή την εβδομάδα, πράγμα οξύμωρο φυσικά αν είσαι still διακοπές, όμως  η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο την Τρίτη «μαρτυρά» πως θέλεις με κάποιο τρόπο να «επανεφεύρεις» μια πιο λειτουργική επαφή με την «φωλίτσα» σου για να νιώσεις πιο άνετα ψυχολογικά. Σ’ αυτό το πλαίσιο σίγουρα χωρά και ένα setting εξοχικού, το σίγουρο πάντως είναι πως θέλεις να ανανεώσεις αισθητικά το τοπίο, προχωρώντας ίσως με μια ανακαίνιση ή με κάποια αναγκαία μαστορέματα που θα «δείξουν» αλλιώς το παλατάκι σου. Φυσικά και η Νέα Σελήνη του μήνα στην Παρθένο (27/8) μιλά για ενδεχόμενες χωροταξικές αλλαγές (1ο δεκαήμερο κυρίως), περιλαμβάνοντας ωστόσο και πιο «δραστικές» καταστάσεις, όπως μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου μέσα στο επόμενο διάστημα. Γεγονός πάντως είναι ότι το σπίτι, τα οικογενειακά και τα προσωπικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο, αν και οι μέρες γύρω από το New Moon θα την έχουν την εντασούλα τους. Την Παρακευή ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον Ζυγό, δίνοντας σου «αβάντες» και ατάκα στο φλερτ, διευκολύνοντας την επικοινωνία με τον σύντροφο και τα παιδιά, πρέπει όμως να βιαστείς με νέα ξεκινήματα, γιατί στις 9/9 θα γυρίσει ανάδρομος. Το Σ/Κ η Αφροδίτη «κονταροχτυπιέται» με Ουρανό και Κρόνο, κάνοντας τη διάθεση λίγο πιο «gloomy», ίσως λόγω και του τέλους των διακοπών ή και κάποιων νέων που δεν περίμενες (2ο και 3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ο Αύγουστος σε «αποχαιρετά» με μια εβδομάδα αρκετά πολυάσχολη και κουραστική ομολογουμένως, για διάφορους λόγους, με τον Ήλιο να εισέρχεται στην Παρθένο την Τρίτη, κάνοντας σε να αναλύεις ασυνείδητα κάθε τι -σημαντικό αλλά και ασήμαντο- μέσα στην καθημερινότητά σου. Και μολονότι το urge θα είναι σαφές, οφείλεις ωστόσο να «απέχεις» όσο γίνεται, βάζοντας όρια στο μυαλουδάκι σου για να μην «τρελαθείς». Αυτό ιδιαίτερα σχετικά με ανάγκες άλλων, συνεργατών, αδελφών, φίλων, συντρόφων, γειτόνων, που μπορεί να στις «φοράνε» χωρίς πολύ αιδώ. Ίσως πρέπει να βάλεις και την λέξη «όχι» στο ρεπερτόριό σου. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (27/8), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, σου ανοίγει την «όρεξη» για μάθηση, είτε είσαι φοιτητής και πρόκειται να ξεκινήσεις τις σπουδές σου, είτε απλά σκέφτεσαι να ξανακάτσεις στα «θρανία» για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Προσοχή ωστόσο στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σου αλλά και στην επικοινωνία these days. Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό την Παρακευή, κάνοντας σε πιο «attuned» σε θέματα της οικογένειας και των προσωπικών σου, βοηθώντας σε να τακτοποιήσεις και ζητήματα ακινήτων, π.χ. μεταγραφές γονικών παροχών σε υποθηκοφυλακεία, βιάσου όμως γιατί από 9/9 θα είναι αναδρομος. Το Σ/Κ «παίζει» λίγο με τις ανασφάλειες σου στον οικονομικό τομέα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, δείχνοντας ίσως την ανάγκη για μια αλλαγή στρατηγικής σ’ αυτόν τον τομέα.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Στο τελείωμα του μήνα, φαίνεται πως ο τομέας των οικονομικών σου είναι η απόλυτη προτεραιότητα, με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο την Τρίτη να σε καλεί να «σοβαρευτείς» λιγάκι με το όλο θέμα, αλλάζοντας στρατηγική σε περίπτωση που είχες «εξωκείλει» με σπατάλες καλοπέρασης λόγω διακοπών. Είναι σημαντικό και εν όψει της νέας σεζόν που οσονούπω ξεκινά, να κάνεις μια ανάλυση εσόδων - εξόδων, να συγκεκριμενοποιήσεις τα πλάνα σου αναφορικά με νέα σχέδια που έχεις κατά νου και που χρειάζονται χρήματα προκειμένου να υλοποιηθούν, να δεις τι μπορείς να πετύχεις σχετικά με διακανονισμούς χρεών από το παρελθόν που σε αγχώνουν, να τακτοποιήσεις ζητήματα περιουσιακών, κληρονομικών, ακινήτων κ.λπ. Σχετική ως προς αυτά είναι και η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, ωθώντας σε μια πιο «σφιχτή» διαχείριση των οικονομικών σου που θα σου επιτρέψει να κινείσαι με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό (26/8) φέρνει πιο ανάλαφρο τόνο και περισσότερες επαφές στην καθημερινότητα σου, το Σ/Κ όμως η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο, φέρνοντας από τη μια τάση για απρόοπτα και από την άλλη διάθεση για αντιπαραθέσεις και μια αίσθηση απόστασης μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις (2ο και 3ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Χρόνια Πολλά! Τα γενέθλιά σου ξεκινούν αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Τρίτη ενεργοποιώντας σε σχετικά με στόχους και όνειρα που έχεις για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Η κυκλοθυμία και η αναποφασιστικότητα δίνουν τη θέση τους στην αυτοπεποίθηση και την όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών που μπορούν να σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις όλα όσα θεωρείς πως σου αξίζουν. Μάλιστα το Σάββατο πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, δίνοντας σου παραπάνω ώθηση, ενώ καθώς πέφτει πάνω στα γενέθλιά σου, η «δυναμική» της συνεχίζεται σε όλη τη γενέθλια χρονιά. Η βελτίωση του εαυτού σου σε όλα τα επίπεδα σε ενδιαφέρει τώρα πολύ και μάλιστα δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις ένα makeover στην εμφάνισή σου, χάνοντας τα περιττά κιλά ή να φροντίσεις γενικά περισσότερο την υγεία σου. Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα αρκετά έντονο φεγγάρι, που μπορεί να φέρει και σκληρές συνειδητοποιήσεις για την ποιότητα και την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, δρομολογώντας ανάλογα τις όποιες αποφάσεις σου. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ζυγό (26/8) σε καλεί να ασχοληθείς με την τακτοποίηση των οικονομικών σου, πρέπει όμως να δράσεις γρήγορα γιατί από 9/9 θα γυρίσει ανάδρομος. Το Σ/Κ μπορεί να βγάλει αρκετό στρες πιθανώς και λόγω της επικείμενης επιστροφής στη δουλειά, οπότε φρόντισε να βρεις διεξόδους χαλάρωσης.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά έχει μια αίσθηση αναμονής και ανάγκης για επιστροφή στο «κέντρο» σου, θέλοντας να κάνεις ένα διάλειμμα από το εξωτερικό «hustle and bustle», καθώς ο Ήλιος περνά στην Παρθένο (23/8) και τον 12ο ηλιακό σου οίκο. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αν μπορούσες να πάρεις μερικές ακόμη ημέρες off για να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς, ενώ στην περίπτωση που είσαι απ’ αυτούς που παίρνουν τώρα την άδεια τους, το timing είναι σούπερ. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι και η πιο ευαίσθητη ψυχολογικά αλλά και σωματικά, σαν ολόκληρος ο οργανισμός να χρειάζεται ένα ολικό «άδειασμα» από βάρη, συναισθηματικά σκουπίδια, αλλά και κακές συνήθειες που έχουν συσσωρευτεί όλο το προηγούμενο διάστημα. On that note, θα ήταν εξαιρετικό αν κανόνιζες και έναν έλεγχο υγείας, για να τσεκάρεις τα επίπεδα βιταμινών και λοιπών μεταβολικών δεικτών. Σε μια τέτοια λογική σε «κατευθύνει» και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (27/8), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, επομένως κάνε προτεραιότητα τον εαυτό σου και δεν θα χάσεις. Την Παρασκευή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου αυξάνοντας τα επικοινωνικα σου skills και τη διάθεση για φλερτ, ωστόσο στις 9/9 θα γυρίσει ανάδρομος, οπότε βιάσου με σημαντικά νέα ξεκινήματα. Το Σ/Κ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε πιάσει το παράπονο μέσα σε μια σχέση, ενώ το κλίμα ευνοεί και τα ξαφνικά ξεσπάσματα (2ο και 3ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στο ξεκίνημα της εβδομάδας (23/8) μπαίνεις σε μια φάση μεγαλύτερης εξωστρέφειας, θέλοντας να έρθεις σε επαφή με φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις και να χαρείς «λίγο ακόμα καλοκαίρι», κανονίζοντας ίσως κάποια τελευταία μίνι ταξιδάκια που σε κρατούν σε festive διάθεση. Παράλληλα αρχίζεις να καταπιάνεσαι και με τα νέα πλάνα σου στα επαγγελματικά ενόψει της σεζόν που ξεκινά, σκεφτόμενος καινούργιες στρατηγικές, αναπορσαρμόζοντας «θέλω» με βάση τα υπάρχοντα  δεδομένα, βελτιώνοντας τις δημόσιες σχέσεις σου και τις επαφές με άτομα που μπορούν δυνητικά να σου φανούν χρήσιμα στην υλοποίηση τους κ.λπ. Αυτό άλλωστε «προστάζει» και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο δεν αποκλείεται να βγάλει και μια διάθεση για έριδες ή «φαγωμάρα» με συνεργάτες και συναδέλφους, ίσως και λόγω διαφόρων στην οικονομική διαχείριση ενός μελλοντικού πρότζεκτ. Ο Ερμής προχωρά την Παρασκευή στον Ζυγό και τον 12ο οίκο σου κάνοντας τη σκέψη σου πιο εσωτερική και λιγότερο «αποκαλυπτική» στους άλλους, δείχνοντας πιθανώς και κάποιο παρασκήνιο στη δουλειά. Το Σ/Κ με το τετράγωνο και την αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με Ουρανό και Κρόνο αντίστοιχα μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές και ρήξεις μέσα στην οικογένεια ή στα προσωπικά (2ο και 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού ξεκινά με έμφαση στα επαγγελματικά σου, καθώς η είσοδος την Τρίτη του Ήλιου στην Παρθένο και τον 10 οίκο του ωροσκοπίου σου μάρτυρα πως οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα αυξήσουν τις απαιτήσεις αλλά και την φιλοδοξία σου στον συγκεκριμένο τομέα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να δείξεις τις ικανότητες σου και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με συνεργάτες και άτομα εξουσίας που έχουν λόγο στα πράγματα, ενώ αν είσαι στη φάση που ψάχνεις για δουλειά, είναι ώρα να ξεκινήσεις να στέλνεις βιογραφικά. Και η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, αφορά τον τομέα της καριέρας σου, ωστόσο μπορεί να επιτείνει το άγχος επιστροφής στη δουλειά ύστερα από το πέρας των διακοπών, ενώ μπορεί να βγάλει και ορισμένα απρόσμενα γεγονότα που οδηγούν σε αλλαγές κατεύθυνσης. Την Παρασκευή ο Ερμής περνά στον Ζυγό βοηθώντας σε περισσότερο στο φλερτ αλλά και στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ενώ αν είσαι σε σχέση μπορεί τώρα να κάνεις πλάνα με τον σύντροφο σου για το κοινό σας μέλλον. Το Σ/Κ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου βγάζει έντονα την ανάγκη για «ένα ακόμα μπανάκι, λίγες ακόμη βόλτες στο νησί και φιλιά στο κύμα» οπότε προσπάθησε να κανονίσεις έστω κάτι μικρό σε ταξιδάκι, για να κλείσει το καλοκαίρι σου με μια γλυκιά ανάμνηση.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με άνετη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα σου Αιγόκερε μου, καθώς η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο την Τρίτη φαίνεται πως παρατείνει λίγο την αίσθηση του καλοκαιριού και των διακοπών. Ίσως μάλιστα κάποιοι παίρνουν τώρα την άδεια τους, όντας σε σε mood «απόλυτης ξάπλας» αλλά και ερωτικής αναζήτησης στην περίπτωση που είναι single. Για όσους όμως έχουν μόλις επιστρέψει, οι τάσεις φυγής δεν θα τους αφήνουν «ν’ αγιάσουν», αφού θα ονειρεύονται με ανοιχτά μάτια «ακρογιαλιές, δειλινά». Η διατήρηση της κοινωνικότητας σε πλαίσιο πόλης με συντροφιά καλούς φίλους θα βοηθήσει πάντως σε ένα πιο ομαλό «transition period». Για το επόμενο διάστημα τώρα, θα κάνεις focus στα νέα σου επαγγελματικά σχέδια, στο πώς θα προωθήσεις καλύτερα τον εαυτό σου ή τα προϊόντα σου στην αγορά, σε ζητήματα σπουδών αν είσαι φοιτητής, ενώ είναι μια κατάλληλη περίοδος να σκεφτείς αν τα προσόντα σου είναι up to date ή αν χρειάζεσαι πιθανόν ένα «revamping» δεξιοτήτων και γνώσεων, μέσω ενός μεταπτυχιακού, σεμιναρίου, πιστοποίησης κ.λπ. Αυτά όλα είναι και το «κύριο μενού» της Νέας Σελήνης στην Παρθένο (27/8) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό από την Παρασκευή δίνει στο μυαλό σου καινούργιες ιδέες για τα επαγγελματικά, το Σ/Κ όμως με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου «ξυπνά» τις ανασφάλειές σου σχετικά με τα οικονομικά, ιδιαίτερα όσα αφορούν και τρίτους όπως κληρονομικά, περιουσιακά, διατροφές, επιδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις, δάνεια κ.λπ (2ο και 3ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Σε φάση εσωτερικής «αναμόχλευσης» σε βρίσκει η βδομάδα που ξεκινά και μπορεί φυσικά αυτό να οφείλεται και στην συνειδητοποίηση για το πέρας εντός ολίγων ημερών και του φετινού καλοκαιριού, καθώς ο Ήλιος προχωρά στην Παρθένο (23/8). Ίσως όμως υπάρχουν και άλλοι, πιο ασυνείδητοι λόγοι που σε κάνουν να αποζητάς παραπάνω χρόνο με τον εαυτό σου, θέλοντας να καταλάβεις λίγο που βρίσκεσαι και που σκοπεύεις να πας from now on σχετικά με τα προσωπικά σου. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και το καθόλα πρακτικό στρες των οικονομικών, που από μόνο του αρκεί για να «κατσουφιάσει» την όλη διάθεση σου. Για τον επόμενο μήνα θα ασχοληθείς πιο εντατικά με την «αναδιάρθρωση» του προϋπολογισμού σου come new season, κοιτάζοντας τι ξοδεύεις, τι σε βάζει «μέσα», τι επιλογές υπάρχουν σχετικά με διακανονισμούς χρεών, τακτοποίηση φορολογικών εκκρεμοτήτων κ.λπ. Όλα αυτά αφορά φυσικά και η Νέα Σελήνη του μήνα στην Παρθένο (27/8) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, αγγίζοντας ωστόσο επιπλέον και πιο ευαίσθητα ψυχολογικά «θεματάκια» που άπτονται των ερωτικοσεξουαλικών σου, των προσωπικών σου ανασφαλειών στο κομμάτι «δίνω και παίρνω αγάπη» κ.λπ. Η είσοδος την Παρασκευή του Ερμή στον Ζυγό σε βοηθάει επικοινωνιακά αλλά και σε θέματα σπουδών, το Σ/Κ όμως έρχεται με πιο «βαριά σκιά» αφού η Αφροδίτη απέναντι σου κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, πιέζοντας σε ασφυκτικά συναισθηματικά μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες (2ο και 3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με θετικό πρόσημο ξεκινά η τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, με τον Ήλιο να περνά απέναντι σου στην Παρθένο την Τρίτη, κάνοντας τα θέματα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών προτεραιότητα για τον επόμενο μήνα. Αν βρίσκεσαι ακόμα διακοπές, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το αμόρε, τους φίλους, τα παιδιά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν είσαι single αξίζει να δραστηριοποιηθείς πιο «ενεργά» καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, με άτομα που «έχουν να σου πουν κάτι» και με τα οποία θα αισθανθείς ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα. Οι επαφές, οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα είναι αυξημένες ούτως ή άλλως όλο αυτό το διάστημα, πράγμα στο οποίο «συνηγορεί» και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η επιθυμία για κοινωνικό «πάρε δώσε» και διαμόρφωση συμμαχιών στα επαγγελματικά μπορεί ωστόσο να συνοδευτεί από ορισμένα «αγκαθάκια» δεδομένου ότι μπορεί να δημιουργηθούν διαμάχες με πρόσωπα (ακόμα και από το οικογενειακό σου περιβάλλον) ή να γίνουν άβολες συνειδητοποιήσεις για το ποιόν κάποιων ανθρώπων που λειτουργούν τοξικά. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό (26/8) σε βοηθά να ξεμπερδεύεις πιο εύκολα με οικονομικά ζητήματα, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει όμως η Αφροδίτη το Σ/Κ με Ουρανό και Κρόνο μπορούν να βγάλουν απογοητεύεις και συγκρούσεις στα επαγγελματικά (2ο και 3ο δεκαήμερο κυρίως).