Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.08.2022

Ταύρε, το να συζητήσεις για τα οικονομικά με κάποιον συνεργάτη, έναν φίλο ή τον σύντροφο σου δεν είναι καλή ιδέα για σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις
© Roxxie Blachman

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.08.2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Η Κυριακή είναι μια μέρα που σίγουρα δεν ενδείκνυται για απολογισμούς και συμπεράσματα σχετικά με τη δουλειά και το μέλλον των επαγγελματικών σου, ιδίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.
Ταύρος
Το να συζητήσεις για τα οικονομικά με κάποιον συνεργάτη, έναν φίλο ή τον σύντροφο σου δεν είναι καλή ιδέα για σήμερα, ιδίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Προσοχή ακόμη στις συναισθηματικές σου επενδύσεις.
Δίδυμοι
Επειδή θα τείνεις να σκέφτεσαι μάλλον συναισθηματικά παρά λογικά, άσε τις πολλές συζητήσεις και τις «νουθεσίες» με άτομα ης οικογένειας σου σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.
Καρκίνος
Το attention span σου «υπολειτουργεί» άγρια σήμερα, επομένως θέλει μεγαλύτερη προσοχή με το τιμόνι αν γυρίζεις από τις διακοπές, ενώ καλύτερα να μην πιστεύεις όλα όσα σου μεταφέρονται (3ο δεκαήμερο κυρίως).
Λέων
Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σχετικά με οικονομικές συζητήσεις, πληρωμές αλλά και αγορές σήμερα, καθως υπάρχει ένα έλλειμα ορθής κρίσης που μπορεί να σε «ζημιώσει», κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.
Παρθένος
Αν μπορείς να αναβάλεις μια σημαντική συζήτηση με το σύντροφο σου, ένα φίλο, ένα παιδί, έναν συνεργάτη κ.λπ κάντο, γιατί η μέρα δεν προσφέρεται για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).
Ζυγός
Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής ημέρας, ιδιαίτερα αν είσαι απ’ αυτούς που επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ετοιμάζονται για την πρώτη Δευτέρα στη δουλειά. (Ήχοι από κλαυθμούς και οδυρμούς στο βάθος)
Σκορπιός
Επειδή η τάση για παρανοήσεις και ασυνεννοησία στα προσωπικά και όχι μόνο είναι έντονη σήμερα, φρόντισε να αφήσεις για αργότερα σχετικές σημαντικές αποφάσεις (3ο δεκαήμερο κυρίως).
Τοξότης
Η αίσθηση της απογοήτευσης σχετικά με το πως εξελίσσονται τα πράγματα γύρω από έναν επαγγελματικό σου στόχο μπορεί να είναι έντονη σήμερα (3ο δεκαήμερο κυρίως), απόφυγε ωστόσο την «δραματοποίηση».
Αιγόκερως
Οι επικοινωνίες αλλά και οι μετακινήσεις σου μπορούν να βγάλουν αρκετά «dissonances» σήμερα, ενώ χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός και στις online συναλλαγές σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).
Υδροχόος
Σίγουρα όχι η μέρα για οικονομικές συζητήσεις, επενδύσεις, αγορές και ρισκαδόρικες αποφάσεις η Κυριακή, ιδίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Περιορίσου σε πιο «light topics».
Ιχθύες
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου δημιουργεί νοητική «παραζάλη» και αφηρημάδα, ως εκ τούτου περιόρισε «επικίνδυνες» συζητήσεις μέσα σε σχέσεις, αποφεύγοντας δεσμευτικές αποφάσεις (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ