Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.08.2022

Σκορπιέ, η «συναισθηματική μικροπολιτική» στα ερωτικά σπάνια σε βοηθά να κάνεις ποιοτικότερες επιλογές

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις
© Briana Tozour / Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.08.2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro. 

Κριός
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ταξιδέψεις, να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους έρχεται το Σάββατο, παρά τον καύσωνα. Use it wisely.
Ταύρος
Ο Άρης εγκαταλείπει -at last- το ζώδιο σου και μαζί το «pressing» του τελευταίου 1,5 μήνα, περνώντας τώρα στους Διδύμους για μια μεγάλη παραμονή 7 μηνών, όπου τα οικονομικά σου γίνονται προτεραιότητα.
Δίδυμοι
Καλώς τα δέχτηκες! Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου για το επόμενο επτάμηνο κατά παρέκκλιση, κάνοντας σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, δίνοντας σου το drive να πετύχεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις με νέα ξεκινήματα, φέρνοντας όμως παράλληλα απίστευτη κούραση, τρέξιμο και νεύρα όπως είναι φυσικό, γι’ αυτό φρόντιζε την υγεία σου παραπάνω αυτή την περίοδο.
Καρκίνος
Αυτό είναι το Σ/Κ που περίμενες για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, με τις επιλογές να κυμαίνονται από ένα ταξιδάκι μέχρι «το απόλυτο τίποτα» αγκαλιά με το κλιματιστικό, γιατί έτσι γουστάρεις βασικά.
Λέων
Το Σάββατο «υπόσχεται» πιο χαλαρές και διασκεδαστικές καταστάσεις με την παρέα, τα παιδιά η τον σύντροφο σου, ενώ αν είσαι single θα έχεις διάθεση για «gaming».
Παρθένος
Ξέρεις δεν είναι κακό να μείνεις και λίγο «άπραγος» σχετικά με τα επαγγελματικά και τις πρακτικές εκκρεμότητες της ζωής σου. Αύγουστο έχουμε, καλοκαιράκι και βασικά καύσωνα!
Ζυγός
Τρέχεις με φόρα να κλείσεις θέση στην κοντινότερη παραλία, πισίνα ή ακόμα καλύτερα να φύγεις για ένα χαλαρό ταξιδάκι με την παρέα και το αμόρε. Όχι, θα κάτσεις να σκάσεις! (στην κυριολεξία)
 
Σκορπιός 
Η «συναισθηματική μικροπολιτική» στα ερωτικά σπάνια σε βοηθά να κάνεις ποιοτικότερες επιλογές. Κυρίως σε ταλαιπωρεί και σε μπερδεύει on top of that. 
Τοξότης
Ενδιαφέρουσες -ως επί το πλείστον- οι συναντήσεις και οι συζητήσεις της ημέρας, ειδικά αν αφορούν πρόσωπα και θέματα όπου είχε μπει «ερωτηματικό».
Αιγόκερως
Δώσε βάση στην φροντίδα του σώματος σου, που ζορίζεται όσο να’ ναι με τον καύσωνα, αλλά και στην ψυχική σου ευεξία, κάνοντας πέρα άτομα «εγνωσμένης» τοξικότητας.
Υδροχόος
Νιώθεις λίγο Σωτήρης Μουστάκα στην τοποθεσία (βάλε την παραλία στην οποία βρίσκεσαι) αναφωνώντας με αναστεναγμό «κουφόβραση, λιοπύρι, καύσων», με απαράμιλλο ωστόσο στυλ και όρεξη για φλερτ «επί τόπου».
Ιχθύες
Οι «ανακολουθίες» μεταξύ της θεωρίας και της πραγματικότητας στα προσωπικά σου μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι κάπως «αμήχανα» για το πως πρέπει να κινηθείς onwards.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ