Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.07.2022

Αιγόκερε, αν έψαχνες μια μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σου κάνει «κλικ» η Δευτέρα προσφέρεται

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στα βράχια της παραλίας.
© Pexels

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μια κάποια διάκριση αναφορικά με τι θα πρέπει να σε επηρεάζει από την κατάσταση στα οικογενειακά/ στο σπίτι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Μην παρασύρεσαι τόσο πολύ.

Ταύρος
Προσπάθησε να κάνεις ένα πράγμα τη φορά today, χωρίς να παραφορτώσεις το πρόγραμμα σου, γιατί το «όλα μαζί» μάλλον δε θα σου βγει.

Δίδυμοι
Το στρες σου για τα οικονομικά σε κρατάει «alert» και σήμερα, μην του κάνεις όμως τη χάρη και «βουλιάξεις» φουλ σε απαισιόδοξες σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Καρκίνος
Η Αφροδιτούλα περνά στο ζώδιο σου ως 11/8, χαρίζοντας σου πολύ γοητεία και εξωστρεφή διάθεση, ωστόσο σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ένταση στις συναναστροφές σου.


Λέων
Λίγη τρυφερότητα, στοργή και ενθάρρυνση στον εαυτό σου δεν βλάπτει, ίσα ίσα που σε βοηθά να συντονιστείς καλύτερα με τα θέλω σου στα προσωπικά.

Παρθένος
Not bad η Δευτέρα για να δείξεις «θάρρος» στα ερωτικά, διεκδικώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ ίσως προκύψει και μια νέα γνωριμία για μερικούς.

Ζυγός
Λίγο να το «βρεις» με κουβέντες, ειδήσεις και υποχρεώσεις στον χώρο του σπιτιού/ στα οικογενειακά και στα επεγγελματτικά, γιατί είναι κρίμα να παιδεύεσαι.

Σκορπιός 
Οι τάσεις φυγής δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις Δευτεριάτικα, τονίζοντας την ανάγκη σου για διακοπές. Ok, το καταλάβαμε.

Τοξότης
Η «εμμονή» του ότι πρέπει πάση θυσία να κατακτήσεις έναν στόχο για να αποκαταστήσεις μια αίσθηση ελέγχου, μπορεί να σε τρελάνει. Ξεκόλλα.

Αιγόκερως
Αν έψαχνες μια μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σου κάνει «κλικ» η Δευτέρα προσφέρεται, απλά πρόσεξε μην γίνεις too πιεστικός.

Υδροχόος
Το να ασχοληθείς λίγο ουσιαστικότερα με την κοινωνική σου ζωή θα σε βοηθήσει να μην αισθάνεσαι τόσο μόνος ώρες ώρες. Είναι κι αυτή μια προσέγγιση.

Ιχθύες
Θέλεις γλύκες, ερωτόλογα και ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, ενώ αν είσαι single... δεν αποκλείεται και να πονέσει λίγο το «δοντάκι». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ