Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13.07.2022

Σκορπιέ, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είσαι εντελώς ειλικρινής

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Solé Bicycles / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να αποζητάς τον καυγά για να χαλαρώσεις από την ένταση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά (3ο δεκαήμερο κυρίως). Πρόσεξε όμως γιατί και οι άλλοι δεν θα έχουν διάθεση «οπισθοχώρησης».

Ταύρος
Το μέλλον των σπουδών και της καριέρας -ανάλογα την ηλικία- είναι το «κύριο μενού» της Πανσελήνου στον Αιγόκερω, ενώ φαίνεται πως θα σου «ξυπνήσει» και την επιθυμία για ταξίδια και διακοπές «εδώ και τώρα», με έντονο τρόπο. Μήπως να κανόνιζες κάτι;

Δίδυμοι
Σε συναισθηματικό αναβρασμό εξαιτίας της Πανσελήνου στον Αιγόκερω, με τα ερωτικά απωθημένα να ζητούν ίσως τώρα το «μερτικό» τους, ενώ τα οικονομικά συνεχίζουν να προβληματίζουν ζητώντας λύσεις (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος
Με την Πανσέληνο απέναντί σου στον Αιγόκερω να «βαρά» αγρίως ψυχολογικά, θέλει μεγάλη δύναμη για να κρατήσεις τις ισορροπίες μέσα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι καταπιεσμένος/ αδικημένος (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Αν έψαχνες μια αφορμή για να ξεκινήσεις δίαιτα, να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα γυμναστική ή να κόψεις επιτέλους το κάπνισμα, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι ideal. Ίσως πάλι υπάρχει κάτι που σε στρεσάρει αρκετά στη δουλειά, οπότε και πάλι... move it  για να χαλαρώσεις.

Παρθένος
Αν μείνεις στα ίδια, «βουλιάζοντας» σε μια πραγματικότητα χωρίς «δημιουργικότητα» μέσα στη σχέση σου, ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγηθείς σε εντάσεις λόγω της Πανσελήνου στον Αιγόκερω (3ο δεκαήμερο κυρίως). Πάρ’ το αλλιώς.

Ζυγός
Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω να πιέζει ποικιλοτρόπως στα επαγγελματικά και τα προσωπικά/ οικογενειακά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποστασιοποιηθείς από συζητήσεις «παγίδα» που μυρίζουν δυνητικά «μπαρούτι» (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είσαι εντελώς ειλικρινής, κάνοντας «εμετό» ό,τι σε χαλάει, σου τη σπάει ή σε απογοητεύει σε μια συνεργασία, προσωπική σχέση κ.λπ. με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω (3ο δεκαήμερο κυρίως). Κρύβε λόγια δηλαδή!

Τοξότης
Μπορεί να αισθάνεσαι μια «νταουνίλα» ψυχολογικά, αδυνατώντας ίσως να συμπεριφερθείς με τη γνωστή σου αυτοπεποίθηση εξαιτίας της Πανσελήνου  στον Αιγόκερω, που μεταξύ άλλων «ακουμπά» και το πορτοφόλι σου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ωιμέ!

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί «να σπρώξεις θάλασσα» τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο με τη Πανσέληνο στο ζώδιό σου, προκειμένου να αποφύγεις τα ξεσπάσματα μέσα σε  σχέσεις ή συνεργασίες που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ψυχραιμία βέβαια, αλλά...

Υδροχόος
Στην καλύτερη περίπτωση θα έπαιρνες άδεια με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, που ρίχνει αρκετά τις δυνάμεις σου ενεργειακά, ζητώντας «στοργή και προδέρμ» για το σώμα και το πνεύμα σου (3ο δεκαήμερο).

Ιχθύες
«Κυκλοθυμία, αγάπη μου» με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, που αναλόγως του πώς σε πετυχαίνει, μπορεί σε κάνει υπερεκδηλωτικό ή, αντίθετ,α υπερτσαντισμένο σε μια σχέση, φιλία ή συνεργασία (3ο δεκαήμερο). Relax.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ