Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09.07.2022

Λέοντα, «κράτα» το δικό σου δίκιο, προσπαθώντας να κατανοήσεις και το «απέναντι».

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στη θάλασσα
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αν μπορείς να εξαφανιστείς λιγάκι από το σπίτι, προσπαθώντας να «στεγανοποιηθείς» συναισθηματικά από εξωτερικά ερεθίσματα, θα σου κάνει πολύ καλό.

Ταύρος
Αξιοποίησε το χιούμορ σου για να μην μπεις σε διαδικασίες που βγάζουν μπέρδεμα ή γκρίνια Σαββατιάτικα και «σώσε εαυτόν» μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.
Δίδυμοι
Καλείσαι να δεις ουσιαστικότερα το θέμα της υγείας και τα ευεξίας σου, στοχεύοντας στη συνέπεια και όχι σε «άρπακόλλα» λύσεις που δεν φτουράνε for long.
Καρκίνος
Άλλο θέλω να είμαι εντάξει στις κοινωνικές μου υποχρεώσεις/ συναναστροφές και άλλο αισθάνομαι την παραμικρή επαφή, σύνδεση, νόημα σ’ αυτές. Δες τι λίγο, εντοπίζοντας τον λόγο.
Λέων
Στο τέλος τέλος, όλοι έχουν ένα δίκιο, καθένας από την δίκη του σκοπιά, έστω κι αν αυτό δεν σου αρέσει. «Κράτα» το δικό σου, προσπαθώντας να κατανοήσεις και το «απέναντι».
Παρθένος
Η μέρα θέλει ταξιδάκι και θαλασσίτσα, έστω κάτι κοντινό και απλό μη φανταστείς, αρκεί να μη στα χαλάσει totally ο καιρός, που ειναι unpredictable.
Ζυγός
Είναι κουτό να ασχολείσαι τόσο πολύ με τους άλλους και τα θέματα τους, όταν το μείζον ουσιαστικά είσαι εσύ. Ξεκόλλα.
Σκορπιός
Μην σε κοροϊδεύεις ζητώντας «χαρούλες», ενώ κατ’ ουσίαν το θέλεις το «dramatization» σου και μάλιστα σε B-movie κατάσταση. Ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα.
Τοξότης
Ψυχολογικά θέλει λίγη υπερπροσπάθεια για να καταπολεμήσεις το εσωτερικό άγχος που «λιμνάζει». Το κολύμπι σε συνδυασμό με ένα καλό σεξ μπορεί να δώσει τη λύση.
Αιγόκερως
Ξεκουράσου, κανόνισε κάτι ευχάριστο με φίλους και άσε κατά μέρος ό, τι σε αναστατώνει και σε κάνει να αισθανεσαι άβολα. Έτσι, για αλλαγή.
Υδροχόος
Συναισθηματικά το «παλεύεις», μπορεί γενικώς να μην είσαι και «στα ντουζένια σου», ίσως γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη για αλλαγή (συνολικής) οπτικής.
Ιχθύες
Θέλεις κάτι απλό και διασκεδαστικό για σήμερα, κατά προτίμηση σε ομαδικό στυλ, τα απρόοπτα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα, βλέπε καιρός (και όχι μόνο).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ