Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.04.2022

Ζυγέ, μην το παρακάνεις με το τρέξιμο και το άγχος για τη δουλειά και τις πρακτικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις πριν το Πάσχα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι χαμογελάει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Θα ήθελες να είχες έναν επιταχυντή χρόνου και να έφτανες μαγικά με τη μία όχι απλά στην Κυριακή του Πάσχα αλλά και στις καλοκαιρινές διακοπές μη σου πω. Τόση λαχτάρα για «ξεπόρτισμα». Σόρρυ, δεν έχει ακόμα εφευρεθεί.

Ταύρος
Ξέρεις, actually είσαι πολύ πιο «μόνος» όταν περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σε υποτιμούν και σου ρουφούν την ενέργεια με το καλαμάκι, παρά όταν είσαι «all by yourself».

Δίδυμοι
Η πολλή ομαδική δραστηριότητα στη δουλειά και αλλού σου τη «βαράει» λίγο σήμερα και μάλλον θα προτιμούσες να είσαι μόνος σου για να ξεμπερδεύεις και γρηγορότερα.

Καρκίνος
Είσαι σε μια νευρικότητα σήμερα, τρέχοντας να προλάβεις ίσως προθεσμίες στη δουλειά, να κλείσεις ένα ταξιδάκι της τελευταίας στιγμής, να πας και γυμναστήριο ξέρω 'γω μέσα σ’ όλα. Άγχος πολύ γενικώς, αλλά γιατί; (ρητορικό το ερώτημα)

Λέων
Το manipulation δεν είναι ωραίο ούτε στα αισθηματικά, ούτε στη συναναστροφή με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα. Επειδή «το 'χεις» δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το «εξασκείς» κιόλας. 

Παρθένος
Παντελώς άχρηστες οι ενοχές για τυχόν «ελλείψεις» στη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Καλύτερα «show yourself some loving» που γιατρεύει άμεσα περισσότερα απ’ όσα μπορείς να φανταστείς.

Ζυγός
Μην το παρακάνεις με το τρέξιμο και το άγχος για τη δουλειά και τις πρακτικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις πριν το Πάσχα. Απλώς οργανώσου λίγο καλύτερα.

Σκορπιός
Κοίτα, δεν χρειάζεται να πιστεύεις όλα όσα σκέφτεσαι για τα ερωτικά σου και την πορεία των επαγγελματικών σου. Μερικές φορές είναι απλά μπούρδες που σε στεναχωρούν άδικα.

Τοξότης
Η απλότητα στον λόγο «αφοπλίζει» σίγουρα περισσότερο από τη φλυαρία, προκειμένου να εστιάσεις στα αυτονόητα που έχουν γίνει πλέον ζητούμενο σε μια προσωπική σχέση.

Αιγόκερως
Αναρωτιέσαι πώς θα γίνει να ξεκινήσουν από τώρα οι διακοπές του Πάσχα γιατί, εντάξει μωρέ, μπορεί να είναι «χαριτωμένο» να δουλεύεις Μεγάλη Εβδομάδα αλλά θα προτιμούσες Not.

Υδροχόος
«Οφείλεις» να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου σήμερα, γιατί η τάση θα είναι να «τσιμπήσεις» σε όποια χαζομάρα σού γυαλίσει, σε μια περίοδο με ούτως ή άλλως περισσότερες αγορές για δώρα.

Ιχθύες
Τα επαγγελματικά χρειάζονται ποιοτικότερη προσέγγιση, αφού ο «ρουτιναριάρικος» τρόπος για να κάνεις τα πράγματα μάλλον δεν θα σε βοηθήσει τώρα. Δείξε ευελιξία, έστω κι αν δεν γουστάρεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ