Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.04.2022

Σκορπέ, προτεραιότητά σου πρέπει να είναι το κομμάτι της υγείας σου, ψυχολογικής και σωματικής.

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Zarastro

Κριός
Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε πιέζουν, ενώ συλλογικά πρότζεκτς, σχέσεις και σχέδια για το μέλλον μπορεί να «σκαλώσουν» προσωρινά. Μην πιέσεις τις καταστάσεις και go with the flow.

Ταύρος
Ο χώρος των επαγγελματικών μπορεί εύκολα να γίνει «πεδίο μάχης», ενώ πλάνα που είχες κατά νου μπορεί να μπουν «στον πάγο» ή να έρθουν αντιμέτωπα με διάφορα εμπόδια. Η υγεία σου χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Δίδυμοι
Η ψυχραιμία θα σε βοηθήσει να χειριστείς καλύτερα αλλαγές σε σχέδια της δουλειάς, των σπουδών, ενός ταξιδιού κ.λπ, ενώ θα πρέπει να είσαι φουλ συγκεντρωμένος στην οδήγηση.

Καρκίνος 
Η ψυχολογία σου θέλει λιγάκι «στήριξη», ενώ η μέρα μπορεί να σε πιέσει παραπάνω σε θέματα οικονομικών, όντας όμως ακατάλληλη για σχετικές κινήσεις, αποφάσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες κ.λπ.

Λέων
Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να βγάλουν προβλήματα, με την καλύτερη στάση να είναι αυτή του «watch and wait» προς το παρόν. Δώσε παραπάνω προσοχή και σε θέματα υγείας.

Παρθένος
«Φλερτάρεις» με την αγχώδη διαταραχή με το να πιέζεις τον εαυτό σου way above its limits, ενώ το σώμα σου «φωνάζει» για περισσότερη στοργή και προδέρμ. Άκουσε το.

Ζυγός 
Μια σημαντική προσωπική σχέση μπορεί να είναι αιτία μεγαλύτερης πίεσης και πικρίας, όμως μην «καταδυθείς» στην λύπη, γιατί πρόκειται για κάτι προσωρινό.

Σκορπιός
Απαιτητική η Τρίτη στη διαχείριση πιέσεων στο σπίτι και τα επαγγελματικά, προτεραιότητα σου όμως πρέπει να είναι το κομμάτι της υγείας σου, ψυχολογικής και σωματικής.

Τοξότης
Η μέρα θέλει να εστιάσεις στη λογική αναφορικά με επικοινωνίες και συνεννοήσεις που σου κάνουν trigger διάφορες ανασφαλείες, ενώ έχε τα μάτια σου στον δρόμο όταν οδηγείς.

Αιγόκερως
Η Τρίτη είναι απαγορευτική για οικονομικές συζητήσεις, κινήσεις, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια κ.λπ, ενώ μια προσωπική σχέση μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά συναισθηματικά.

Υδροχόος
Αισθάνεσαι πολύ πιεσμένος τόσο ψυχολογικά όσο και «πρακτικά», από επαγγελματικά, οικογενειακά, προσωπικά, όμως πρέπει να βάλεις ένα «φρένο» στον εκνευρισμό σου. Προσοχή σε θέματα υγείας και στην οδήγηση.

Ιχθύες
Η ψυχολογία και η ενεργητικότητα σου είναι λίγο «μπαούλο» today, με τη σύσταση για ρεπό να είναι σαφής, ενώ το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να φορτωθείς για θέματα τρίτων. Πάντως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα βοηθήσει στην πορεία και σε διάθεση, όσο και σε ερωτικά αλλά και οικονομικά, οπότε μην σκας.