Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 27.03.2022

Ζυγέ, ωραία μέρα η σημερινή για να ανανεωθείς λιγακι στο κομμάτι των ερωτικών

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 27.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου ως τις 11/4, η αυτοπεποίθηση σου βελτιώνεται και η ανάγκη σου για άμεση επικοινωνία σε βοηθά να βγεις «μπροστά». Καλή περίοδος και για να στείλεις βιογραφικά.

Ταύρος
Το να το γυρίζεις στην «καθημερινή φιλοσοφία» κάθε φορά που πιέζεσαι μέσα σε μια κατάσταση/ σχέση δεν σε βοηθά πραγματικά. Και το ξέρεις.

Δίδυμοι
Περισσότερο «στα μέτρα σου» σου η Κυριακή, οπότε μπορείς να την αξιοποιήσεις για εξόδους και βόλτες με την παρέα, έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό.

Καρκίνος
Καλύτερα δες τι σου «πηγαίνει» και τι όχι σήμερα και σχετικά με το ψυχολογικό κομμάτι, για να φτιάξεις ανάλογα το πρόγραμμα σου. Και θα ξέρεις άμεσα τι να αποφύγεις.

Λέων
«Γεμάτη» η Κυριακή σου, με επαφές αλλά και εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αρκεί να μην ασχοληθείς και με τις υποχρεώσεις των άλλων. Not today.

Παρθένος
Αν βλέπεις ότι ο οργανισμός σου χρειάζεται ξεκούραση και το σώμα σου ένα detox από το «άτσαλο» φαγητό, η Κυριακή μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου.

Ζυγός
Ωραία μέρα η σημερινή για να ανανεωθείς λιγακι στο κομμάτι των ερωτικών, κανονίζοντας κάτι με το «mon amour» σου που θα σας φτιάξει το κέφι.

Σκορπιός
Περιορισμένες ίσως οι δυνατότητες της μέρας για συναισθηματικό «ριπόζο» και αυτό μπορεί να οφείλεται και στα οικογενειακά.

Τοξότης
Η διάθεση ανεβαίνει σήμερα και γουστάρεις να το ρίξεις λιγάκι έξω, «τερματίζοντας» το με εξόδους και μετακινήσεις. Oh yes.

Αιγόκερως 
Το να «συνταιριάξεις» τα δικά σου θέλω με τα θέλω κάποιων αγαπημένων σου προσώπων δεν είναι «ευκολάκι». Όμως καλό είναι να μη χάσεις την κατανόηση απέναντι τους.

Υδροχόος
Η Κυριακή έχει «βιάση» και γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο άσε τις «τρεχάλες» στην οδήγηση, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, αν επιστρέφεις από την έξοδο του τριημέρου.

Ιχθύες
Παρακουράστηκες ίσως από το «πήγαινε-έλα» των ημερών και today θέλεις περισσότερη ηρεμία και επαφές μόνο με τους πολύ δικούς σου. Pas mal.