Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25.03.2022

Σκορπιέ, το «τέλειο» σενάριο για το τριήμερο περιλαμβάνει μια απόδραση,

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυο κορίτσια γελάνε.
© Pexels

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Χρόνια Πολλά! Τα επαγγελματικά μπορεί να «κλέψουν» λίγο από τον χρόνο σου σήμερα ασχέτως αργίας, αλλά από την άλλη η μέρα μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις, καλέσματα κ.λπ.

Ταύρος
Χρόνια Πολλά! Είσαι μάλλον απ’ αυτούς που το τριήμερο τους βρίσκει σε κάποιο ταξίδι, αφού οι τάσεις φυγής είναι «next level». Ακόμα όμως κι αν δεν έχεις κανονίσει κάτι, προλαβαίνεις να οργανώσεις μια μίνι εκδρομή με φίλους!

Δίδυμοι
Χρόνια Πολλά! Το τριήμερο της Εθνικής μας Επετείου θα μπορούσε ν’ αποτελέσει για σένα «το τριήμερο της ξάπλας», αφού γουστάρεις μάλλον πιο χαλαρά πράγματα, αράζοντας χωρίς κανένα πρόγραμμα. No problem.

Καρκίνος
Χρόνια Πολλά! Η γιορτή της 25η Μαρτίου σε βρίσκει σε αρκετά καλύτερη διάθεση και είναι ότι πρέπει για να κανονίσεις μια όμορφη έξοδο με φίλους ή το αμόρε, αλλά και να πεις «ναι» σε σχετικά καλέσματα.

Λέων
Χρόνια Πολλά! Αν και το μυαλό σου μπορεί να σκέφτεται -έλεος κάπου!- διάφορες υποχρεώσεις δουλειάς και καθημερινότητας, η αργία της Εθνικής μας Επετείου είναι ideal για να βγεις λίγο έξω στη φύση, γεμίζοντας τα πνευμόνια σου καθαρό αέρα.

Παρθένος
Χρόνια Πολλά! Έλα, είσαι από τους πιο ευνοημένους για να περάσεις ευχάριστα το τριήμερο, απολαμβάνοντας στιγμές διασκέδασης και κεφιού με τους φίλους, το αμόρε, τα παιδιά, συνδυάζοντας το ίσως και με ένα ταξιδάκι!

Ζυγός
Χρόνια Πολλά! «Επιτέλους ξεκούραση», αφού η αργία της 25ης Μαρτίου σε βρίσκει σε mood χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε μάλλον πιο «παραδοσιακό setting», μαγειρεύοντας ή απολαμβάνοντας το λαχταριστό έδεσμα της ημέρας. Σλουρπ, σλουρπ!

Σκορπιός
Χρόνια Πολλά! Το «τέλειο» σενάριο για το τριήμερο περιλαμβάνει μια απόδραση, έστω και κοντινή, έτσι για ν’ αλλάξεις λίγο παραστάσεις, αλλά όπως και να 'χει, θα βρεθούν ευκαιρίες σου για να περάσεις καλά με την παρέα σου.

Τοξότης
Χρόνια Πολλά! Μολονότι οι «έγνοιες» αλλά ίσως και κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μπορεί να μη λείψουν μέσα στο τριήμερο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως
Χρόνια Πολλά! Το πρόγραμμα για σήμερα πρέπει να είναι εστιασμένο στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες για να περάσεις καλά και να καταφέρεις να χαλαρώσεις και όχι στις προτεραιότητες των «άλλων».

Υδροχόος
Χρόνια Πολλά! Ίσως σήμερα νιώθεις λιγάκι κουρασμένος ή βαριεστημένος, οπότε η αργία της 25ης Μαρτίου «κουμπώνει μούρλια» για να χαλαρώσεις, αν και μια εκδρομή μπορεί να σε «ανανέωνε» περισσότερο.

Ιχθύες
Χρόνια Πολλά! Το τριήμερο της Εθνική μας Εορτής «σου πάει πολύ» και μάλλον είσαι απ’ αυτούς που έχουν κανονίσει ήδη ένα «φευγιό», αν και οι συναντήσεις και οι έξοδοι με φίλους δεν θα λείψουν ούτως ή άλλως for everybody.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ