Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.03.2022

Παρθένε, είσαι «το παιδί της Πανσέληνου» για σήμερα, αφού αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό σου

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνθρωπος που περπατά με φόντο την πανσέληνο

Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σου χτυπά το «καμπανάκι» αναφορικά με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης που δεν παίρνουν άλλη αναβολή (τέλος 3ου ιδιαίτερα). Μην αφήνεις τον χρόνο να περνά μένοντας άπραγος. Βελτίωσε τη διατροφή σου, προγραμμάτισε πια αυτό το τσεκ απ, ξεκίνα κολυμβητήριο (και κόψε τις δικαιολογίες).

Ταύρος
«Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου όταν σ’ αντικρίζω, και βγαίνουν οι αδυναμίες μου και τότε εγώ δακρύζω» με το Full moon στην Παρθένο σε περίπτωση που κάτι  σου «χαλάει το γλυκό» στα αισθηματικά (τέλος 3ου κυρίως). Αν όλα βαίνουν «πρίμα» θα περάσεις καλά, ενώ οι singles μπορεί και να ερωτευτούν...

Δίδυμοι
Πανσέληνος στην Παρθένο σήμερα και μάλλον νιώθεις πως οι δυνάμεις σου σ’ εγκαταλείπουν, αφού δεν γίνεται ένας άνθρωπος να τρέχει για όλα. Τα «όλα» μπορεί να αφορούν εκτός των άλλων και θέματα με το σπίτι, γονείς ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και... το άγχος καλά κρατεί (τέλος 3ου ιδιαίτερα). Εσένα όμως πότε θα σε «κοιτάξεις» ;

Καρκίνος
«Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας» σε συζητήσεις με αδέρφια, φίλους, σύντροφο, γείτονες, λόγω της Πανσέληνου στην Παρθένο που μειώνει την συναισθηματική «ηρεμία», ενώ αντίθετα είναι βοηθητική για να οργανωθείς αναφορικά με στόχους για σπουδές και επαγγελματικά.

Λέων
Focus στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου κάνει η Πανσέληνος στην Παρθένο, καλώντας σε να βγάλεις το...«κομπιουτεράκι» και να υπολογίσεις με ηρεμία και λεπτομέρεια λογαριασμούς, οφειλές, χρέη, άσκοπες σπατάλες που σε βάζουν μέσα κ.λπ, «σουλουπώνοντας» με σωστές κινήσεις την όλη κατάσταση. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά δεν αποκλείονται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο (τέλος 3ου).

Παρθένος
Είσαι «το παιδί της Πανσέληνου» για σήμερα, αφού αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, κάνοντας σε λίγο πιο ευαισθητούλη, γκρινιαρούλη, παρεξηγησιάρη... Αν μια κατάσταση, στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά κ.λπ έχει φτάσει στο απροχώρητο, μπορεί τώρα να επιδιώξεις το finale, ενώ η υγεία σου θέλει ποιοτικότερη φροντίδα.

Ζυγός
«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» με την Πανσέληνο στην Παρθένο, οπότε πρόσεχε με μυστικά, «παράνομους έρωτες» και διαβουλεύσεις στη δουλειά που δεν θες να βγουν προς τα «έξω». Η υγεία σου θέλει...να την πάρεις στα σοβαρά, ενώ αν βιώνεις εδώ και καιρό μια τοξική σχέση/ κατάσταση, πιθανό να υπάρξουν «λυτρωτικές» εξελίξεις απεμπλοκής (τέλος 3ου κυρίως).

Σκορπιός
Με πρακτικό πνεύμα θα «αντιμετωπίσεις» την Πανσέληνο του Μαρτίου στην Παρθένο, που πιέζει για αλλαγές  σε προσωπικά και επαγγελματικά πλάνα, εξαιτίας αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων που δεν σε αφήνουν να κάνεις πια «τα στραβά μάτια» (τέλος 3ου ιδιαίτερα).

Τοξότης
Η Πανσέληνος στην Παρθένο αυξάνει το στρες για τον τομέα της καριέρας, αλλά είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις άμεσα σε αποφάσεις και κινήσεις που «δεσμεύουν» αναφορικά με προτάσεις συνεργασίας και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν, όσο δελεαστικές κι αν ακούγονται, χωρίς thorough thinking. 

Αιγόκερως
Μη σκέφτεσαι το μέλλον των επαγγελματικών και των σπουδών σου «με όρους σημερινούς», γιατί έτσι δεν θα αποφύγεις το να «πελαγώσεις». Αυτό είναι το μήνυμα της Πανσέληνου στην Παρθένο, που μεταξύ άλλων μπορεί να αυξήσει τις τάσεις φυγής σου, για ταξίδια μακρινά, «σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη»...

Υδροχόος 
Θέματα οικονομικών που σχετίζονται με κληρονομικά, περιουσιακά, δάνεια, φορολογικά, ασφάλειες, διατροφές, επιχειρήσεις κ.λπ «ανακινούνται» με την Πανσέληνο στην Παρθένο και ίσως καταφέρεις να βρεις μια λύση μέσα επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ συναισθηματικά θα βρίσκεσαι σε μια πιο ευαίσθητη φάση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες 
Προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» με την Πανσέληνο απέναντι στου στην Παρθένο, που σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα χωρίς ψευδαισθήσεις, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις που θα οφελήσουν την ευτυχία σου. Αν κάτι πρέπει να «λήξει», ποιός ο λόγος να το τραβάς συνεχώς απ’ τα «μαλλιά», απλά και μόνο εξαιτίας ανασφάλειας;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ