Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.03.2022

Δίδυμε, χρειάζεσαι άμεση ξεκούραση και ολιστική φροντίδα σώματος και πνεύματος.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 
Η πολλή ανάλυση των πραγμάτων οδηγεί σε «παράλυση». Η Τετάρτη είναι μια μέρα με σαφή πρακτικό προσανατολισμό και εκεί πρέπει να εστιάσεις για να είσαι productive.

Ταύρος
Μεταξύ του να «ψειρίζεις» τα πάντα στη συμπεριφορά του άλλου και στο να δίνεις immediate «συγχωροχάρτι» σε όλα υπάρχει και η normal λογική.

Δίδυμοι
Χρειάζεσαι άμεση ξεκούραση και ολιστική φροντίδα σώματος και πνεύματος. Ή, με άλλα λόγια, να «προλάβεις να πάρεις σειρά» για να κοιτάξεις εσένα, αντί να τρέχεις συνεχώς για θέματα άλλων, οικογένειας κ.λπ.

Καρκίνος
Σήμερα «επιβάλλεται» μια έξοδος, έστω «να πάρεις αέρα» για ένα δίωρο, με συνταγή «γιατρού» μάλιστα, αφού δεν γίνεται να συνεχίσεις στο ίδιο «προγραμματάκι». 

Λέων
Λίγη «ηρεμία» σήμερα, να προλάβεις να κάνεις και καμία πρακτική δουλειά, βάζοντας ένα «φρένο» στο πόσο σε απασχολεί  η γνώμη (call me criticism) ενός κοντινού σου ατόμου.

Παρθένος
Καλό είναι να μπορείς ν’ αναγνωρίζεις τις μέρες που η προτεραιότητα σου πρέπει να είναι ο εαυτός και μόνο. Για να σε βοηθήσω λιγάκι, η σημερινή είναι μια απ’ αυτές.

Ζυγός
Κοίτα, αν θες να το σπάσεις το ξυπνητήρι...ok, είναι κι αυτό μια επιλογή. Καλύτερα ίσως να έπαιρνες ένα ρεπό σήμερα ή τουλάχιστον να μην «πολυταυτιστείς» με τα της δουλειάς.

Σκορπιός
Η Τετάρτη κυλά κάπως πιο άνετα και μπορείς μάλιστα να «χωρέσεις» και μια μικρή έξοδο με φίλους, έστω για ένα «τελευταίο σουβλάκι», όχι λόγο νηστείας, αλλά λόγω...τιμής -literally- με τις τελευταίες ανατιμήσεις στο τυλιχτό! Μια χαρά έμενε...

Τοξότης
Το να έχεις ένα σωρό «φούριες» στα επαγγελματικά, αλλά χωρίς ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο δράσης, it’s a no go. Οργανώσου.

Αιγόκερως
Μην ξεχνάς, πως ασχέτως εξωτερικών συνθηκών, έχεις πάντα τον έλεγχο αναφορικά με τις προσωπικές σου επιλογές. Στο «πως» δηλαδή αντιδράς σ’ αυτά που σου συμβαίνουν.

Υδροχόος
Το ιδανικό σενάριο για today περιλαμβάνει να σ’ αφήσουν λίγο «στην ησυχία» σου και να δουλέψεις καλύτερα alone. Ό,τι πιο κοντά σ’ αυτό τέλος πάντων.

Ιχθύες
Μην συγχέεις αυτά που θα ήθελες να γίνουν, μ’ αυτά που μπορούν όντως να γίνουν στα ερωτικά. Προσπάθησε δηλαδή να «αντικρίσεις» την πραγματικότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ