Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14 - 20 Μαρτίου 2022

Κριέ, η Πανσέληνος σε καλεί να προχωρήσεις σε πρακτικές αλλαγές στο κομμάτι της δουλειάς και της υγείας

Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14 - 20 Μαρτίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Χρόνια Πολλά! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Παρθένο (18/3), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, σε καλεί να προχωρήσεις σε πρακτικές αλλαγές στο κομμάτι της δουλειάς και της υγείας, επαναπροσδιορίζοντας τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου λίγο πριν τα γενέθλιά σου. Αυτό το φεγγάρι σε βοηθά να οργανωθείς σχετικά με τις επιδιώξεις και τις προτεραιότητες σου στα επαγγελματικά δίνοντας βάση στα θέλω σου για το επόμενο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να βελτιώσεις την ποιότητα της δουλειάς σου, να ρυθμίσεις διαφορετικά τον χρόνο και τα ωράρια σου στο γραφείο, να δεις συνολικά το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί, χωρίς να αποκλείονται και αλλαγές καθηκόντων, πόστου, υποχρεώσεων, που προκύπτουν λόγω εξωτερικών συνθηκών. Μερικοί ίσως πάρουν αποφάσεις και για αλλαγές που σχετίζονται με συνεργάτες, υπαλλήλους, πελάτες, αν π.χ. είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ κάποιοι ενδέχεται να έχουν αλλαγές κατεύθυνσης, αναζητώντας κάτι καινούργιο. Μαζί μ’ αυτά πρέπει να φροντίσεις και το κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης, ενδυναμώνοντας τον εαυτό σου με λίγη περισσότερη άσκηση και με την υιοθέτηση μιας διατροφής που θα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού σου. Άλλωστε τα γενέθλιά σου αρχίζουν την Κυριακή με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, επομένως είναι ώρα να δυναμώσεις και να περιποιηθείς σωστά το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σου: εσένα!


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα (18/3), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, βγάζει μια πιο θετική, αλλά και ερωτική διάθεση, σαν να συντονίζεσαι τρόπον τινά με την εποχή της άνοιξης. Και αυτό γιατί ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, που αφορά όλα όσα σου δίνουν χαρά σ’ αυτή τη ζωή, ακόμα και με τις υπάρχουσες εξωτερικές συνθήκες, namely ο έρωτας, τα παιδιά, οι φίλοι, η διασκέδαση, τα χόμπι, τα νέα δημιουργικά σχέδια κ.λπ. Στο ερωτικό κομμάτι φαίνεται πως θα ξαναβρείς τη «σπιρτάδα» σου, φλερτάροντας περισσότερο αν είσαι single, εκφράζοντας τώρα το πάθος σου στον άνθρωπό σου, κανονίζοντας ίσως και ένα μικρό ταξιδάκι για το Σ/Κ, έτσι για μια ανανέωση. Αν πάλι το θέμα παιδί είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται με αυτό το φεγγάρι να προκύψει μια ευχάριστη «εξέλιξη» μέσα στο επόμενο διάστημα. Και όσοι όμως είναι ήδη γονείς φαίνεται πως θα περάσουν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους, αφού τα «κέφια» θα είναι γενικά ανεβασμένα, με την κοινωνικότητα να «ζητά» επίσης βόλτες και εξόδους με φίλους. Βοήθειες θα υπάρξουν και σε δημιουργικά σχέδια, σε ομαδικά πρότζεκτς, στην προώθηση της δουλειάς κ.λπ. μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού όμως το Σάββατο, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να βγάλει μια διάθεση εναντίωσης και ξαφνικής «πολεμικής» τόσο σε επαγγελματικές όσο και προσωπικές σχέσεις, που καλό είναι να αποφύγεις, για να μην χαλάσεις μονομιάς τις υπάρχουσες ισορροπίες.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Αλλαγές αλλά και δυνατότητες για νέα ξεκινήματα στους τομείς της οικογένειας και του σπιτιού (για ορισμένους και της καριέρας) φέρνει η Πανσέληνος του Μαρτίου στην Παρθένο (18/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Σε ένα πρώτο επίπεδο θα είσαι μέσα στη «φούρια» ασχολούμενος με την προετοιμασία του σπιτιού για την άνοιξη, φτιάχνοντας ντουλάπες, «παίζοντας» λίγο με τη διακόσμηση, κάνοντας γενική καθαριότητα, ξεδιαλέγοντας και πετώντας όλη την άχρηστη σαβούρα που έχεις μαζέψει εδώ και καιρό, απελευθερώνοντας έτσι χώρο, κερδίζοντας όμως και χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σου. Κάποιοι θα προχωρήσουν και σε χωροταξικές αλλαγές μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, π.χ. σε μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση κ.λπ., ενώ άλλοι θα χρειαστεί να φροντίσουν και θέματα που προκύπτουν με ακίνητα, οικογένεια και συγγενείς. Σε ένα δεύτερο επίπεδο μπορεί να αποφασίσεις να διώξεις και άτομα από τη ζωή σου που λειτουργούν πλέον τοξικά για την ψυχολογία σου, δεδομένου ότι τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και η ανοχή σου απέναντι σε όσους δεν σέβονται ή δεν αντιλαμβάνονται και τις δικές σου ανάγκες, ιδιαίτερα περιορισμένη. Σε συνδυασμό όμως και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (19/3) που αφορά περισσότερο το 2ο δεκαήμερο, μπορεί γενικά να γίνεις λίγο πιο απότομος στην επικοινωνιακή σου προσέγγιση, οπότε χρειάζεται να ξεχωρίσεις σε ποιους «αξίζει» να βγάλεις τα νεύρα σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Είσαι γενικότερα στο «τρέξιμο» αυτή την εβδομάδα λόγω της Πανσέληνου στην Παρθένο (18/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, αυξάνοντας μετακινήσεις και καθήκοντα μέσα στην καθημερινότητα. Το μυαλό σου υπερλειτουργεί, αφού έχεις να κανονίσεις ουκ ολίγα, χωρίς όμως αυτό να αφορά μόνο τα «δύσκολα» και τα «πρέπει». Και πράγματι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με τις προτεραιότητες και τις προοπτικές που διαμορφώνονται στον τομέα των επαγγελματικών σου, μέσα από συζητήσεις επαφές, εμπορικές δοσοληψίες και διαπραγματεύσεις, προσπάθειες για διαφήμιση και προβολή της δουλειάς σου, χωρίς να αποκλείονται και καινούργιες προτάσεις συνεργασίας ή κλεισίματα συμφωνιών και υπογραφές συμβολαίων για μερικούς. Αν πάλι είσαι σε ηλικία σπουδών, θα θελήσεις να ψαχτείς παραπάνω με σεμινάρια, μαθήματα ξένων γλωσσών, πιστοποιητικά γνώσεων, Erasmus, μια μετεκπαίδευση κ.λπ. μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυξημένη όμως θα είναι και η κοινωνικότητά σου αλλά και η ανάγκη για επικοινωνία με φίλους, αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, οργανώνοντας ίσως και μια απόδραση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο είτε στο εξωτερικό, είτε σε έναν πιο κοντινό προορισμό, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Η Εαρινή Ισημερία - είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή ρίχνει το focus στα επαγγελματικά σου και στην εξέλιξη της καριέρας σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με αρκετές απαιτήσεις ξεκινά η εβδομάδα, αφού τα καθήκοντα στη δουλειά δεν περιμένουν, ενώ φαίνεται πως το κύριο μέλημά σου αυτό τον καιρό δεν είναι άλλο από την πραγματικότητα που διαμορφώνεται στον οικονομικό τομέα, όπως «μαρτυρά» και η Πανσέληνος του μήνα στην Παρθένο (18/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Η προσοχή σου λοιπόν στρέφεται στο πορτοφόλι σου και στο πώς αυτό μπορεί να γεμίσει ή τουλάχιστον να σταματήσει να «αιμορραγεί», λόγω εξόδων, οφειλών, δανείων και λοιπών υποχρεώσεων. Είναι ώρα να χαράξεις μια καινούργια «στρατηγική», προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα που διαμορφώνουν οι τρέχουσες παγκόσμιες εξελίξεις, χωρίς όμως ν’ αφήνεις το άγχος για το αύριο να «παραλύει» την αίσθηση ασφαλείας σου σ’ αυτό το κομμάτι, λειτουργώντας ψύχραιμα και λογικά. Κάνεις σωστή διαχείριση; Μήπως μπορείς να εξοικονομήσεις πόρους περιορίζοντας τυχόν περιττές σπατάλες; Μπορείς να προχωρήσεις σε έναν διακανονισμό χρεών; Είσαι σε θέση να ζητήσεις μια αύξηση στη δουλειά ή να «κυνηγήσεις» έναν καλό πελάτη αν έχεις δίκη σου επιχείρηση; Σε συνδυασμό πάντως με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (19/3) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να υπάρξει κάποια αλλαγή στη δουλειά ή σε μια επαγγελματική συνεργασία, ενώ θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις όσο γίνεται σχετικές εντάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή βελτιώνει τη διάθεση και «ξυπνά» την όρεξή σου για ταξίδια.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς την Παρασκευή σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαρτίου στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα έχεις ίσως την τάση να παίρνεις τα πάντα προσωπικά, ενώ θα είναι μάλλον δύσκολο να «μεταβολίσεις» σιωπηλά και αθόρυβα την όλη πίεση που δημιουργείται. Αυτό που πρέπει να αντιληφθείς είναι πως έχει φτάσει η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τον εαυτό σου, έχοντας ως γνώμονα τις δικές σου ανάγκες και μόνο, διαμορφώνοντας τις προοπτικές σου για το επόμενο διάστημα. Η προσωπική σου ζωή σε ικανοποιεί; Νιώθεις πληρότητα σε ένα day-to-day basis στη δουλειά; Υπάρχει χώρος και χρόνος για τα χόμπι σου και ό,τι σ’ ευχαριστεί ή νιώθεις να τρέχεις σαν χαμστεράκι, ασχολούμενος συνεχώς και αδιαλείπτως με ανάγκες άλλων, χωρίς ένα μίνιμουμ αναγνώρισης της προσπάθειάς σου; Αυτό το φεγγάρι εμπεριέχει και το στοιχείο του τέλους για μια κατάσταση ή μια σχέση στη ζωή σου, επαγγελματική ή προσωπική, που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, βοηθώντας σε να βρεις τον εαυτό σου, προχωρώντας σε αλλαγές που νιώθεις ότι είναι πλέον επιβεβλημένες, χωρίς να φοβηθείς να γίνεις «δυσάρεστος» σε όσους δεν αντιλαμβάνονται την έννοια των ορίων. Ακόμα μπορεί να σε παρακινήσει σε αλλαγές που αφορούν την εμφάνισή σου, σε συνδυασμό με μια ανάγκη για πιο προσεκτική φροντίδα στο κομμάτι της υγείας σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η νέα εβδομάδα του Μαρτίου «φιλοξενεί» μια Πανσέληνο στην Παρθένο (18/3), στον πιο «κρυφό» και εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, καλώντας σε να ασχοληθείς πιο επισταμένα με τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Πιθανώς θα νιώθεις μια μεγαλύτερη κόπωση, ίσως και αδυναμία τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, ενώ συναισθηματικά θα υπάρχει μια ανάγκη να απελευθερωθείς απ’ ό,τι σε καταπιέζει και σε «μιζεριάζει» επί καθημερινής βάσεως. Αυτό το φεγγάρι έχει τη δυναμική να λειτουργήσει αποτοξινωτικά για τη ζωή σου, όχι μόνο σωματικά, αλλά και σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, βοηθώντας σε να αξιολογήσεις πρακτικά τα πράγματα και να πάρεις αποφάσεις που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η φυσική σου κατάσταση πάλι θέλει «δουλίτσα», επομένως ήρθε ίσως η ώρα να ξεφορτωθείς κακές συνήθειες που όλο αναβάλλεις, βλέπε κάπνισμα και αλόγιστη κατανάλωση προχείρου φαγητού, να κάνεις ένα πλάνο άσκησης και ένα διαιτολόγιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, ενώ στην περίπτωση  που όλη αυτή η προσπάθεια είχε ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη πριν από δύο βδομάδες, πιθανόν να βλέπεις ήδη απτά αποτελέσματα. Ο Ήλιος εισέρχεται απέναντί σου στον Κριό την Κυριακή, μέρα της Εαρινής Ισημερίας, βάζοντας για τον επόμενο μήνα σχέσεις και συνεργασίες σε φάση επαναξιολόγησης και αναζήτησης νοήματος.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Οι απαιτήσεις και το άγχος για τη δουλειά πάνε μαζί στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται στην Παρθένο την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια τελευταίες μέρες, στρέφει το βλέμμα σου στο μέλλον των επαγγελματικών σου. Οι στόχοι σου, τα πρότζεκτς που έχεις κατά νου, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σχετικά με μια ομάδα ανθρώπων που συμμετέχεις, οι συμμαχίες που έχουν αναπτυχθεί στο κομμάτι της καριέρας σου θέλουν ίσως ένα «refurbishment». Χρειάζεται να δεις τι δουλεύει και τι όχι, τι πρέπει να αλλάξει, ποιων ανθρώπων η βοήθεια θα μπορούσε τώρα να σου φανεί χρήσιμη. Είναι ώρα να συγκεκριμενοποιήσεις τις επιδιώξεις σου, αλλά ακόμα να προβείς και σε μια τεχνολογική «αναβάθμιση», ανανεώνοντας το tech gear σου με κάποιες νέες αγορές. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο δημιουργεί εστίες έντασης σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο, επομένως πρέπει να δείξεις ψυχραιμία με σύντροφο, μέλη της οικογένειας, συνεργάτες κ.λπ., ώστε η κατάσταση να μην κλιμακωθεί σε ρήξη. Δεν είναι ανάγκη να έχεις πάντα τον «τελευταίο λόγο», αφού μια αποστασιοποιημένη αντιμετώπιση είναι τώρα προς όφελός σου. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή σου θυμίζει πως πρέπει να «ξαναπιάσεις» λίγο τη σχέση με το σώμα σου, αρχίζοντας με μικρές αλλαγές στη διατροφή και με ένα πιο συνεπές πρόγραμμα άσκησης για τις επόμενες 4 εβδομάδες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η Πανσέληνος στην Παρθένο που πραγματοποιείται αυτή την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, «δεσπόζει» αστρολογικά αυτή την εβδομάδα. Για σένα αφορά το κομμάτι της καριέρας σου, θέματα κατεύθυνσης για το παρακάτω των επαγγελματικών σου, το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, καθώς και τα αποτελέσματα αυτής της «αξιολόγησης» από άτομα που έχουν λόγο στα πράγματα. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι θετικές μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, βοηθώντας σε να δείξεις τα προσόντα σου, να διαφημίσεις τη δουλειά σου και να «πλασάρεις» τον εαυτό σου καλύτερα, διαμορφώνοντας ένα πιο ελκυστικό επαγγελματικό προφίλ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, μια πρόταση για δουλειά αν είσαι στο «ψάξιμο», ενώ κάποιοι θα έχουν και πρακτικές αλλαγές, π.χ. σχετικά με το ωράριο, το πόστο ή τα καθήκοντά τους. Μη βιαστείς πάντως να δεσμευτείς σε κάτι αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου, αφού η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να «θολώσει» κάπως την κρίση σου. Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να είσαι γενικά σε μια πιο «αγχώδη κατάσταση», αναφορικά με τα προσωπικά και τα εργασιακά, αλλά πιθανόν και με θέματα υγείας, δικά σου ή ατόμων της οικογένειας. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή εγκαινιάζει μια περίοδο μεγαλύτερης εξωστρέφειας μέσα στην καθημερινότητα σου, που σου δίνει βοήθειες στο φλερτ αλλά και στο να αντιμετωπίζεις με πιο αισιόδοξο disposition τη ζωή, παρά τα όποια προβλήματα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά περιλαμβάνει μια ωραία Πανσέληνο στην Παρθένο την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, βοηθώντας σε να οραματιστείς το «αύριο» στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θα θελήσεις να γνωρίσεις νέο κόσμο, ίσως και μέσω του διαδικτύου, αλλά και να βρεις πρωτότυπους τρόπους διασκέδασης με την παρέα. Τα σχέδια που έχεις το μέλλον των σπουδών σου, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία, θα σε απασχολήσουν επίσης περισσότερο, π.χ. αναφορικά με κάποιο μεταπτυχιακό, μια απαραίτητη πιστοποίηση ξένης γλώσσας, μια αναγνώριση τίτλου σπουδών, μια συμμετοχή σε κάποιο σεμινάριο, μια μετεκπαίδευση, μια φοίτηση σε ένα ίδρυμα του εξωτερικού κ.λπ. Παράλληλα ανοίγει η όρεξη σου για ταξίδια και περιπέτειες εκτός συνόρων, π.χ. κανονίζοντας κάτι εξπρές για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ή ακόμα ψάχνοντας ευκαιρίες δικτύωσης abroad για θέματα δουλειάς. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, θέλει προσοχή, καθώς βγάζει εντάσεις σε ερωτικές σχέσεις για ένα μεγάλο spectrum ζητημάτων, που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και θέματα εμπιστοσύνης, αφού οι «προκλήσεις» δεν θα λείψουν για πολλούς, ωστόσο πρέπει να αξιολογηθεί αν αξίζει ο κόπος να μπαίνει κάνεις σε τέτοιες καταστάσεις... Την Κυριακή ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και «it’s officially spring folks» βγάζοντας διάθεση να ασχοληθείς λιγάκι με το «βασίλειο» σου, ανανεώνοντας τον χώρο σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με «κυκλοθυμικές τάσεις» ξεκινά η εβδομάδα, νιώθοντας αρκετή πίεση «εντός, εκτός και επί τα αυτά», τα οποία «αυτά» περιλαμβάνουν «διάφορα», από προσωπικά και επαγγελματικά μέχρι φυσικά και τα οικονομικά σου, όπως «φανερώνει» και η Πανσέληνος του Μαρτίου στην Παρθένο, που  πραγματοποιείται την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Αυτό τον καιρό και λόγω των διεθνών εξελίξεων, το μυαλό σου κάνει «σενάρια» για το πώς θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχε το μόνιμο άγχος για τα χρήματα, φτάνοντας στη γνωστή παραδοχή πως «τα λεφτά μπορεί να μη φέρνουν την ευτυχία, κάνουν πάντως σίγουρα την ζωή πιο εύκολη». Δεν χρειάζεται όμως να μπεις σε «mood Βασιλάκη Καΐλα», αλλά να εξετάσεις λίγο πρακτικά το όλο θέμα, βλέποντας τι μπορεί να αλλάξει, πόσο σωστή είναι η διαχείρισή σου, τι πιθανώς σε βάζει «μέσα», αν π.χ. έχεις τη δική σου επιχείρηση, τι διακανονισμούς χρεών μπορείς να επιτύχεις κ.λπ. Παράλληλα θα κάνεις και μια «κατάδυση» στα ενδότερα των συναισθηματικών σου, εξετάζοντας και ζητήματα που αφορούν τη σεξουαλική σου ζωή και το κατά πόσον αυτή σε ικανοποιεί. Σε συνδυασμό και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να εκδηλωθούν «επαναστατικές» συμπεριφορές σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, ενώ θα υπάρχει μια τάση για νευρικότητα, «επιθετικότητα» και απρόοπτα στο περιβάλλον σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα απέναντι σου στην Παρθένο (18/3), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας στο προσκήνιο τις σχέσεις με τους σημαντικούς «άλλους» στη ζωή σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις πώς συμπεριφέρεσαι μέσα σε μια σχέση, πόσο λειτουργικά βάζεις -ή δεν βάζεις- τα όριά σου, τι «ρόλο» παίζεις εσύ για τον σύντροφό σου, ένα φίλο, κάποιον συνεργάτη. Αυτό το φεγγάρι σχηματίζεται πάνω στα γενέθλιά σου, επομένως επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σου, έχοντας μέσα και το στοιχείο της «κάθαρσης» από τελειωμένες καταστάσεις που διατηρείς απλά και μόνο λόγω της δύναμης της συνήθειας, ή της αδυναμίας σου να αποδεχτείς την ίδια την πραγματικότητα. Σχέσεις ωστόσο που βρίσκονται σε «thriving mode» μπορούν να έχουν καλή προοπτική, πρώτες επαφές που είχαν «κολλήσει» ίσως τώρα βρουν τον «ρυθμό» τους, ενώ γενικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες, εξόδους με φίλους, αλλά και συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ενδεχομένως συμφωνίες στα επαγγελματικά για μερικούς μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, φέρνει απρόοπτα στην καθημερινότητα ή τη δουλειά, δυσκολεύοντας αρκετά την επικοινωνία με τους γύρω σου, ενώ την Κυριακή τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται για φέτος με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, μέρα της Εαρινής Ισημερίας.