Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 13.03.2022

Τοξότη, θέλεις να σε πάρει κάποιος αγκαλιά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στο δρόμο χαμογελάει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 13.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Από ενέργεια είσαι...γιόκ, όχι μόνο σήμερα αλλά these days in general, οι τάσεις φυγής είναι πλέον next level και το μόνο που φαίνεται πως μπορεί να «σώσει» την κατάσταση είναι η ονειροπόληση που προσφέρει η τέχνη. 

Ταύρος
Έχεις την αίσθηση ότι παίζει κάποιο «παρασκήνιο» σε μια συνεργασία ή σε μια προσωπική σχέση, ερωτική, φιλική κ.λπ, αλλά απ’ την άλλη δεν είσαι και σίγουρος. Συστήνεται να τηρήσεις μια στάση «watch and wait».

Δίδυμοι
Επειδή η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα διαστρεβλώνει την κρίση σου, σκέψου μεν, μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις δε αναφορικά με θέματα καριέρας, ακόμα και αν υπάρχει μια πρόταση που σου φαίνεται «σούπερ». You need more time (από τις αρχές της εβδομάδας και μετά, «βλέπεις»).

Καρκίνος
«Να είσαι ρεαλιστής. Να ζητάς το αδύνατο». Αυτό το κλασικό «παράδοξο» μότο περιγράφει πλήρως την «κατάσταση» σου, αφού η ανάγκη για διαφυγή και daydreaming είναι έντονη. Το απόγευμα προσοχή σε εκνευρισμούς και νεύρα.

Λέων
Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας μπορεί και να νιώθεις σαν να έχουν κάνει «αφαίμαξη» ένα πράγμα, οπότε ...μείνε ξάπλα στον καναπέ για να «στυλώσεις», εκμεταλλευόμενος την Κυριακή σου. Οικονομικές αποφάσεις και υπογραφές, νόου γουέι σήμερα και αύριο.

Παρθένος
Μολονότι η ανάγκη για συναισθηματικό «μοίρασμα» και συντροφική ζεστασιά θα είναι μεγάλη, αυτές οι μέρες μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις ανθρώπων και καταστάσεων, γι’ αυτό παρ’ το πιο «χαλαρά» σήμερα κι αύριο.

Ζυγός
Έχεις μια κούραση, μια αδυναμία να το πω, ίσως λόγω θεμάτων οικογένειας και δουλειάς που «σου σπάνε τα νεύρα». Το Saturday night πάντως είναι καλύτερο για μια διασκέδαση.

Σκορπιός
Πριν αφεθείς ολοκληρωτικά σε αυτό που νιώθεις για ένα άτομο που εμφανίζεται ως «ο πρίγκιπας του παραμυθιού» στην προσωπική σου ζωή, σιγουρέψου πρώτα ότι δεν είναι ένας «μασκαράς» βάτραχος.

Τοξότης
Δεν «σέρνεσαι» ακριβώς, απλά ίσως η απότομη αλλαγή του καιρού -Καλό χειμώνα παιδιά!- σε βρήκε κάπως ενεργειακά απροετοίμαστο. Και επίσης θέλεις να σε πάρει κάποιος αγκαλιά...Βασικά αυτό.

Αιγόκερως
Κάτι σε «διαολίζει» -κυρίως το απόγευμα- κρατώντας σε σε μια ένταση νοητικά και συναισθηματικά, ενώ ο «ανιχνευτής ψεύδους» σου υπολειτουργεί ξεκάθαρα.

Υδροχόος
«Το οικονομικόν» εξακολουθεί να αποτελεί «hot ζήτημα» for you, με διάφορα σχετικά παζλ που αναζητούν λύση, όμως η σημερινή, αλλά και οι επόμενες δυο-τρεις μέρες, δεν ευνοούν αποφάσεις, κινήσεις και υπογραφές.

Ιχθύες
Αν είσαι καλλιτέχνης, οι «μούσες» θα είναι δίπλα σου, όμως η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο σου έχει πολλές «αναγνώσεις» σε ερωτικά, επαγγελματικά και health-related ζητήματα, επομένως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε αποφάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ