Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12.03.2022

Καρκίνε, καλό είναι να αφιερώσεις το ΣΚ εξ ολοκλήρου στον εαυτό σου

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με σπιτικό feeling το Σ/Κ, βγάζει διάθεση για να ασχοληθείς λιγάκι με το «βασίλειο» σου, να ετοιμάσεις κάποιο comfort food που ταιριάζει στον καιρό, χωρίς πολλά πολλά με τον έξω κόσμο. 

Ταύρος
Με θετικό disposition υποδέχεσαι το Σάββατο, θέλοντας να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, απολαμβάνοντας μερικές ώρες much-needed νοητικής χαλάρωσης.

Δίδυμοι
Για να έχεις αυτοπεποίθηση, πρέπει να υπάρχει ένα basic level πίστης προς τον εαυτό σου, ανεξαρτήτως εξωτερικών συνθηκών. Για να την ενισχύσεις, χρειάζεται να πάψεις να βλέπεις τις τελευταίες ως προβλήματα, αλλά ως «προκλήσεις» για εξέλιξη.

Καρκίνος
Βγάζεις τις ευαισθησίες σου this Σ/Κ, που καλό είναι να το αφιερώσεις εξ ολοκλήρου στον εαυτό σου και στις ανάγκες του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα μείνουν «δυσαρεστημένοι».

Λέων
Χρησιμοποίησε το οξυμένο σου ένστικτο αυτό το weekend για να «ξεψαχνίσεις» πρόσωπα και καταστάσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά που δε σου φαίνονται και πολύ «σόι».

Παρθένος
Αρκετά εξωστρεφές το Σ/Κ σου, αξιοποίησε το a volonte, για να δεις φίλους, να διασκεδάσεις με το αμόρε, να βγεις first date κ.λπ, φτιάχνοντας το κέφι σου.

Ζυγός
Health is calling you αυτό το weekend, με την έννοια ότι πρέπει να φροντίσεις λίγο παραπάνω το σώμα σου, αν θελεις να συνεχίσει να σε υποστηρίζει με τον βέλτιστο τρόπο.

Σκορπιός
Only what gives you joy σήμερα, αυτό είναι το μότο του Σαββάτου σου, που σε καλεί να χαλαρώσεις από το άγχος της working week.

Τοξότης
Με κάπως πιο εσωστρεφή διάθεση είσαι σήμερα (και αύριο), αν και μπορεί να βγαλεις όρεξη για home deco και organizing. Not bad at all.

Αιγόκερως
Με «προσανατολισμό» στις προσωπικές σου σχέσεις το Σάββατο, απλά watch out γιατί όλοι θα είναι μάλλον λίγο πιο εύθικτοι και «μη μου άπτου».

Υδροχόος
Πρακτικές υποχρεώσεις δουλειάς και σπιτιού θα χρειαστούν πιθανώς αρκετό απ’ τον χρόνο σου, με τη μέρα να «παίζει» λίγο και με τα συναισθήματά σου.

Ιχθύες  
Σε γενικές γραμμές το Σ/Κ σου προβλέπεται αρκετά ευχάριστο και δημιουργικό, με έμφαση στο ερωτικό κομμάτι. Προσοχή μόνο στις εξιδανικεύσεις...