Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 09.03.2022

Υδροχόε, «συμπαθητική» η Τετάρτη για να φλερτάρεις, να βγεις ερωτικό ραντεβουδάκι και να «κινητοποιηθείς» γενικότερα σε αυτό το κομμάτι,

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυο κορίτσια γελάνε.
© Pexels

Τα Ζώδια της Τετάρτης 09.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Επικοινωνιακή η Τετάρτη, από τις μέρες που μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με τους συνεργάτες σου, να έχεις μια παραπάνω ευγλωττία σε συνεντεύξεις για δουλειά, αλλά και μια πιο ανάλαφρη διάθεση για ποτάκια ή τηλέφωνα με φίλους.

Ταύρος
Τα οικονομικά σου αλλά και τα οικονομικά των επαγγελματικών θα σε απασχολήσουν πιθανώς περισσότερο, δίνοντας ωστόσο καλύτερη «ροή» σε σχετικές κινήσεις και συζητήσεις, π.χ. με τράπεζες, οργανισμούς κ.λπ.

Δίδυμοι
Με περισσότερη ενέργεια και επικοινωνιακή δεινότητα σε βρίσκει η Τετάρτη which is good για τα επαγγελματικά, αν και το μυαλό σου ονειρεύεται ήδη την επόμενη αργία, κάνοντας πλάνα για ταξίδια εν όψει Πάσχα.

Καρκίνος
Τα μετράς, τα ξαναμετράς, αλλά τα «κουκιά» δεν βγαίνουν ή βγαίνουν τέλος πάντων «με τα χίλια ζόρια», ωστόσο η Τετάρτη μπορεί να φέρει κάποιες λύσεις σ’ αυτό το «μέτωπο».

Λέων
Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, συνεννοήσεις και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, ενώ δεν είναι κι άσχημη για κάνα καφέ ή ποτάκι με το αμόρε ή την παρέα μετά τη δουλειά.

Παρθένος
Full on στα επαγγελματικά σήμερα, αν και οι σχετικές υποχρεώσεις βγαίνουν μάλλον πιο «στρωτά», γεγονός που χρειάζεται να εκμεταλλευτείς, ασχολούμενος με τα πιο «δύσκολα».

Ζυγός
Καλή η Τετάρτη για να πάρεις το «ρεπό» σου, αφού θα έχεις πιο εξωστρεφή διάθεση και όρεξη να βγεις έξω, να «χαζέψεις» στα μαγαζιά, να δεις μια ταινία με τους φίλους σου κ.λπ.

Σκορπιός
Όταν στρεσάρεσαι και αγχώνεσαι, οι τοίχοι του σπιτιού σάμπως και να σε «πλακώνουν» ψυχολογικά, ιδίως αν δουλεύεις με τηλεργασία. Ένας περίπατος στη φύση θα σε βοηθήσει να «ξελαμπικάρεις».

Τοξότης
Chatty chatty η Τετάρτη, βοηθά στο να διαφημίσεις τη δουλειά σου, να κάνεις μια συμφωνία, να τα πεις «με τις ώρες» με τους κολλητούς ή να φλερτάρεις με εκείνο το πρόσωπο που σου έκανε κλικ.

Αιγόκερως
Οικονομικά και επαγγελματικά έχει το «μενού» για σήμερα, ανάμεικτα ή ξεχωριστά, «ντιλάροντας» πάντως καλύτερα τις οποίες εκκρεμότητες και στις δύο περιπτώσεις.

Υδροχόος
«Συμπαθητική» η Τετάρτη για να φλερτάρεις, να βγεις ερωτικό ραντεβουδάκι και να «κινητοποιηθείς» γενικότερα σε αυτό το κομμάτι, αφού enough με τις «νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου».

Ιχθύες
Δεν πολυθές το «έξω» και τις μετακινήσεις σήμερα, «βολεύεσαι» περισσότερο με τη δουλειά από το σπίτι ή ακόμα καλύτερα με μερικές ώρες παραπάνω ύπνο. Μαζί σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ