Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05.03.2022

Τοξότη, σκέφτεσαι μάλλον να προετοιμάσεις «φευγιό» λόγω Καθαράς Δευτέρας,

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυο κορίτσια κρατούν δυο μαργαρίτες,
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Ό,τι κάνεις σήμερα είναι καλό να έχει γνώμονα εσένα, αποφεύγοντας όσο μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε δυνητικά πιεστικές καταστάσεις.

Ταύρος
Αν δεν τολμήσεις, μάλλον δεν θα καταφέρεις πολλά σ’ αυτή τη ζωή, καθώς αυτό που αναζητάς συνήθως βρίσκεται έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Δίδυμοι
«Λυσσάς» για λίγη dolce vita, να φρεσκάρεις λίγο την καθημερινότητα σου, αν και μπορεί να «σέρνεις» και κάτι επαγγελματικό στο μυαλό σου.

Καρκίνος
Οι τάσεις φυγής «χτυπάνε κόκκινο» this weekend με ορίζοντα τριημέρου λόγω Καθαράς Δευτέρας, οπότε το καλύτερο σενάριο για την περίπτωση σου είναι να κανονίσεις κάτι, έστω και μικρό.

Λέων 
Το σεξαπίλ σου δεν περνά απαρατήρητο, καθώς το «βρίσκεις» περισσότερο με το μέσα σου, χωρίς να προσπαθείς για να εντυπωσιάσεις και αυτό είναι που «τραβάει».

Παρθένος
Η αλήθεια και η αποδοχή της πραγματικότητας σε μια σχέση μπορεί να «ξεβολεύει» αρκετά, είναι όμως σίγουρα προς όφελος σου στην τελική. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν και νέες γνωριμίες (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ζυγός
Από διάθεση «δεν τρελαίνεσαι» κιόλας, αφού το όλο σκηνικό, προσωπικό και παγκόσμιο, δεν επιτρέπει πολύ αισιοδοξία, ίσως όμως βρεθεί μια λύση σε ένα πρόβλημα υγείας (2ο δεκαήμερο).

Σκορπιός
Ο έρωτας μπορεί ν’ αποτελέσει το «γιατρικό» ψυχής και σώματος σήμερα, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται λίγο πιο όμορφα (κι ας μην είναι λόγω της αντικειμενικής πραγματικότητας). Κι αν είσαι μόνος, αξίζει να προσπαθήσεις στο φλερτ.

Τοξότης
Σκέφτεσαι μάλλον να προετοιμάσεις «φευγιό» λόγω Καθαράς Δευτέρας, αλλά κάτι το weather forecast, κάτι η «δυσκοιλιότητα» κάποιων ατόμων στο περιβάλλον σου και μπορεί να το ξανασκέφτεσαι.

Αιγόκερως
Το γεγονός ότι είναι Σάββατο δε σημαίνει αυτομάτως πως ηρεμούν όλα τα προβλήματα σου και απολαμβάνεις «απερίσπαστος» την ησυχία σου. Not really, αλλά κάνε λίγη υπομονή γιατί το πράγμα από αύριο φτιάχνει.

Υδροχόος
Η κούραση της εβδομάδας μπορεί να βγει μαζεμένη σήμερα, τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο, επομένως λίγος καθαρός αέρας θα σου έκανε πολύ καλό.

Ιχθύες
Γενέθλια με σύνοδο Ήλιου-Δία σήμερα στο ζώδιο σου, που σημαίνει πως όσοι γιορτάζουν θα έχουν μια επιπλέον βοήθεια this year, ενώ τα μωράκια που θα γεννηθούν θα έχουν ένα παραπάνω «κλείσιμο του ματιού» από τη θεά τύχη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ