Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Μάρτιος 2022

Ιχθύ, ο Μάρτης ξεκινά με μια γενναιόδωρη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου

Zarastro
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Μάρτιος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου και έχει σκοπό να σε αφυπνίσει σε ψυχολογικό επίπεδο, βοηθώντας σε να βρεις απαντήσεις σε προσωπικά ζητήματα που σε στεναχωρούν, προετοιμάζοντας τον εαυτό σου για την έναρξη των γενεθλίων σου, απαλλαγμένος από φοβίες και αυτοσαμποταριστικές συμπεριφορές. Σε συνδυασμό και με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 18/3, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες και αναφέρεται περισσότερο στο make over της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης, τα δύο φεγγάρια του μήνα σε προτρέπουν να νοιαστείς «ολιστικά» και ουσιαστικά για τον εαυτό σου, χωρίς άλλες αναβολές. Είναι η ιδανική περίοδος για να αλλάξεις διατροφή, να ξεκινήσεις γυμναστική, να εντάξεις μικρές συνήθειες χαλάρωσης στην καθημερινή σου ρουτίνα. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 6/3 σηματοδοτεί ένα πιο άνετο διάστημα που θα δώσει ευκαιρίες για κοινωνικότητες, συναντήσεις με φίλους, ενασχόληση με συλλογικά πρότζεκτς αλλά και με ομάδες ανθρώπων που υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, χόμπι κ.λπ. Το παρασκήνιο και οι τυχόν σκέψεις για αλλαγές κατεύθυνσης στο κομμάτι της δουλειάς θα είναι active όλο τον μήνα μέχρι την Εαρινή Ισημερία στις 20/3 που σηματοδοτεί και την έναρξη των γενεθλίων σου, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου. Από δω και κάτω θα μπορέσεις να πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου, διαμορφώνοντας ανάλογα τις εξελίξεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Υποδέχεσαι τον πρώτο μήνα της άνοιξης με μια όμορφη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, στέλνοντας βοήθειες για νέα ξεκινήματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Παρά τη πολύ δύσκολη παγκόσμια συγκυρία, φαίνεται πως η ψυχή σου διψά για «εκτόνωση» μέσα από χαρούμενες συναναστροφές με φίλους, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα, με προσπάθειες να επεκτείνεις μάλιστα περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, βρίσκοντας ίσως και ένα ταίρι αν είσαι μόνος. Βοηθητικό θα είναι αυτό το new moon και για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ιδίως όσες αφορούν συμμαχίες, συλλογικά πρότζεκτς, συνεργασίες κ.λπ. Άλλωστε το main focus του μήνα είναι αναμφισβήτητα τα επαγγελματικά, αφού από τις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν στον Υδροχόο και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι τα μέσα Απριλίου, με το σύνθημα να είναι «όλα για την καριέρα». Ξεκινά λοιπόν ένα παραγωγικό, δημιουργικό αλλά συνάμα απαιτητικό διάστημα, με τη φιλοδοξία να οδηγεί τη δράση σου, αλλά και την πίεση στη δουλειά και εξ αντανακλάσεως στο σπίτι να «χτυπάει κόκκινο». Επειδή οι ρυθμοί θα είναι γρήγοροι και η καθημερινότητα θα βγάζει κούραση, οφείλεις να προσέχεις καλύτερα την υγεία σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, αφορά τα ερωτικά σου αλλά και τα θέματα παιδιών, σηματοδοτώντας εξελίξεις. Στις 20/3 σχηματίζεται η Εαρινή Ισημερία με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, μια πιο «εσωστρεφής» επιρροή για το δικό σου ζώδιο, που σε προτρέπει να φροντίσεις παραπάνω την ψυχολογία σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Με μια πολύ βοηθητική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος, ανοίγοντας μια μεγάλη «βεντάλια» θετικών πιθανοτήτων για τον τομέα της καριέρας σου μέσα στο επόμενο διάστημα. Το σύνθημα είναι «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» αφού θα πρέπει να κινητοποιηθείς κι εσύ απ’ την πλευρά σου, στέλνοντας βιογραφικά αν ψάχνεις για δουλειά, κυνηγώντας ευκαιρίες ανέλιξης στην εταιρία σου, «κλείνοντας» σημαντικούς πελάτες αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κ.λπ. Η περίοδος από το φθινόπωρο και μετά σε «ζόρισε» αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε σχέση με τα ερωτικά και τα οικονομικά σου, όμως η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη από τον Αιγόκερω στον φιλικό Υδροχόο στις 6/3 αλλάζει το κλίμα. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, η διάθεση βελτιώνεται -με την έννοια ότι βρίσκεις τρόπους να «ντιλάρεις» καλύτερα τον «ζόφο» που ορίζουν οι πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις και που δε φαίνεται πως θα κοπάσει σύντομα-, η επικοινωνία και το φλερτ ρολάρουν πιο άνετα, ενώ είσαι σε φάση που επεξεργάζεσαι σχέδια για τη δουλειά ή το μέλλον των σπουδών, αλλά και για ένα ταξίδι. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 που αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες σε βάζει σε σκέψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι, τα οικογενειακά, αλλά και σχετικά με θέματα ακινήτων, κληρονομικών κ.λπ. Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 παίρνεις περισσότερο τα «πάνω» σου, αναζητώντας την χαρά μέσα από προσωπικές και φιλικές σχέσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Μολονότι ο φετινός Μάρτιος μπαίνει με μια επικαιρότητα που κάθε άλλο παρά «ανοιξιάτικη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ένα άτομο με τις δικές σου ευαισθησίες πρέπει να βάζει όρια στο πόσο αφήνει να επηρεαστεί από τις εξωτερικές συνθήκες, με γνώμονα το ψυχικό self protection. Πολύ βοηθητική ως προς αυτό είναι η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καλώντας σε να εστιάσεις στο «αύριο» των επαγγελματικών, των σπουδών και των προσωπικών σου. Τι σε συγκινεί; Τι σε παθιάζει; Τι όνειρα έχεις για το επόμενο διάστημα; Πού θα ήθελες να ταξιδέψεις π.χ. το Πάσχα; Ώρα να αφουγκραστείς τα θέλω σου, σχεδιάζοντάς τα και «πρακτικά». Ύστερα από μια μακράααα περίοδο η Αφροδίτη και ο Άρης αποχωρούν από τον Αιγόκερω και εισέρχονται στον Υδροχόο στις 6/3 όπου και θα παραμείνουν ως τα μέσα Απριλίου, φέρνοντας «αέρα ανανέωσης» στην ερωτική σου ζωή. Η σεξουαλικότητά σου «ξυπνά» μαζί με τη φύση γύρω σου, γεγονός που βοηθά στην επαφή με τον άνθρωπό σου -που πέρασε ουκ ολίγα τελευταία- ενώ παράλληλα φαίνεται πως κάτι θα αρχίσει να κινείται και money wise, σχετικά με κληρονομικά, περιουσιακά, δάνεια κ.λπ., αν και μπορεί να υπάρξουν αυξημένα έξοδα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 που αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες μπορεί να δείξει το «κλείσιμο» μιας συνεργασίας με την οριστικοποίηση υπογραφών και συμβολαίων. Στις 20/3 με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Ο Μάρτης είναι ένας μήνας που θέτει πολλά ερωτήματα σε προσωπικό επίπεδο, καλώντας σε να αξιολογήσεις καταστάσεις, να συνειδητοποιήσεις τα θέλω σου, όπως διαμορφώνονται στο εδώ και τώρα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις με τις όποιες αποφάσεις σου. Έτσι, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, «προετοιμάζει το έδαφος» για να ξεριζώσεις ανασφάλειες, αυτοπεριοριστικές συμπεριφορές, αλλά και να απομακρύνεις πιθανόν από κοντινά σου άτομα που σε βαραίνουν ψυχολογικά, υποσκάπτοντας την αυτοπεποίθησή σου συστηματικά. Παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσεις τους οικονομικούς σου στόχους, να τακτοποιήσεις παλιά χρέη, να φροντίσεις κληρονομικά, περιουσιακά κ.λπ. Στο ίδιο «μοτίβο» και η Πανσέληνος του μήνα στην Παρθένο στις 18/3 που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, στρέφοντας το ενδιαφέρον στο πορτοφόλι σου και στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Καιρός να δεις λίγο πιο αναλυτικά «πού πάνε» τα λεφτά σου, διορθώνοντας τυχόν κακοδιαχείριση. Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στις 6/3 απέναντί σου στον Υδροχόο ως τα μέσα Απριλίου, ένα διάστημα απαιτητικό για την πορεία προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών. Οι εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς αφορούν είτε απαραίτητα, long awaited, ξεκαθαρίσματα, είτε στην εμπέδωση προοπτικών για μια σχέση που μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο, σε μια συνεργασία που διευρύνεται, αλλά και σε νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Σ’ αυτό συμβάλλει και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3, μια θέση που ανεβάζει τις μετοχές σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο μήνας ξεκινά κάνοντάς σου ένα «δωράκι» στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ήτοι μια ωραία Νέα Σελήνη απέναντί σου στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, βοηθώντας σε καινούργια ξεκινήματα στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών. Νέα άτομα μπορούν να μπουν στη ζωή σου το επόμενο διάστημα αν είσαι μόνος, μια σχέση μπορεί να πάρει «προαγωγή» με μια συγκατοίκηση ή μια πιο σοβαρή δέσμευση, άτομα που προσφέρουν τη στήριξή τους μπορεί να οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες συνεργασίας στη δουλειά, μια συμφωνία ίσως τώρα οριστικοποιηθεί κ.λπ. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 6/3 για ενάμιση μήνα αφορά το κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης, της δουλειάς και της καθημερινότητας. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι υποχρεώσεις πιέζουν πιο έντονα, οπότε καλείσαι να ανταποκριθείς επαρκώς, διαμορφώνοντας όμως έτσι το πρόγραμμα σου ώστε να μένει χρόνος για τη φροντίδα του εαυτού σου. Πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να «συμμαζέψεις» το σώμα σου από το χειμωνιάτικο «άφημα», καθώς το καλοκαίρι είναι κοντά, υιοθετώντας ένα πιο υγιεινό πλάνο διατροφής. Η Πανσέληνος στις 13/8 γράφει τ’ όνομά σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνοντας ίσως αποφάσεις για το ξεκαθάρισμα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας που «πλέει τα λοίσθια». Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 φέρνει σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στο ξεκίνημα του Μαρτίου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, είναι πολύ θετική για να κάνεις initiate σε αλλαγές στο κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης, συμβαδίζοντας με το season change. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί τώρα να ψαχτείς με νέα μοντέλα διατροφής, να δοκιμάσεις μια μέθοδο άσκησης που ταιριάζει στις ανάγκες του σώματος σου, π.χ. Yoga ή Pilates αν ταλαιπωρείσαι από προβλήματα με τη μέση σου, TRX αν ενδιαφέρεσαι να ενδυναμώσεις τους μυς σου, tai chi για να συνδυάσεις και τα οφέλη της καταπολέμησης του στρες κ.λπ. Και η Πανσέληνος του μήνα στην Παρθένο στις 18/3, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών αφορά το well-being, θέλει όμως λίγο περισσότερη επαγρύπνηση σε θέματα υγείας, ενώ μπορεί να δείξει και παρασκηνιακές ζυμώσεις σχετικά με τα εργασιακά. Τα σημαντικά νέα όμως είναι πως από τις 6/3 και μετά που η Αφροδίτη και ο Άρης θα μετακινηθούν επιτέλους από τον Αιγόκερω -μια θέση που σε πίεσε πολύ στα οικογενειακά, τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά σχεδόν από το φθινόπωρο- στον φιλικό Υδροχόο ως τα μέσα του επόμενου μήνα, θα ξαναβγείς ξανά «στον κόσμο», βρίσκοντας όρεξη για εξόδους, διασκέδαση, περιπέτεια, έρωτα, φλερτ, ενασχόληση με τα χόμπι σου και ό,τι τέλος πάντων κάνει πιο χαρούμενη τη ζωή, ακόμα και στις δύσκολες τρέχουσες ιστορικές συγκυρίες. Στις 20/3 έχουμε την Εαρινή Ισημερία με την είσοδο του Ήλιου απέναντί σου στον Κριό, που θα στρέψει το βλέμμα σου στις προσωπικές σου σχέσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Το ξεκίνημα του Μαρτίου φιλοξενεί μια ωραία Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, έχοντας πολλά να δώσει σε θέματα ερωτικών, παιδιών, επιχειρηματικών πλάνων, διασκέδασης και δημιουργικότητας. Το συναίσθημα βγαίνει πιο αβίαστα, η προσέγγιση στο φλερτ μπορεί να φέρει ακόμα και έναν δυνατό έρωτα για μερικούς, όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα μπορούν να έχουν μεγαλύτερη απήχηση, ενώ κάποιοι άλλοι θα υποδεχτούν ένα μπεμπέ μέσα στο επόμενο διάστημα. Η συνέχεια όμως είναι αρκετά διαφορετική, καθώς από στις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον Υδροχόο ως τα μέσα Απριλίου, πράγμα που σημαίνει πως οικογενειακά και επαγγελματικά αρχίζουν να «πρεσάρουν» έντονα. Αυτό δεν αναφέρεται απαραίτητα σε ένα «αρνητικό» σενάριο, με την έννοια ότι ίσως «απλά» σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια επισκευή/ μια ανακαίνιση στο σπίτι τώρα που φτιάχνει ο καιρός, μια συγκατοίκηση ή μια μετακόμιση, που όμως τελικά αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά μια «απλή» διαδικασία, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και διαφορετικά, σημαντικότερα άγχη, όπως προβλήματα υγείας συγγενών κ.λπ. Το βασικό είναι μέσα σε όλα αυτά να βρίσκεις χρόνο για να φροντίζεις και τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών θα οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις για την κοινωνική σου ζωή ή την έλλειψη αυτής, βοηθώντας σε να πάρεις κάποιες αποφάσεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Στο ξεκίνημα του μήνα και υπό την επιρροή της θετικής Νέας Σελήνης στους Ιχθείς (2/3) που αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια ανανέωση ψυχολογικά που θα «αντανακλά» και στο περιβάλλον του σπιτιού σου. Πιθανόν να έχεις κατά νου μια ανακαίνιση για να «φρεσκάρεις» κάποια δωμάτια, διακοσμώντας με ανοιξιάτικες πινελιές τον χώρο σου, ομορφαίνοντας την ατμόσφαιρα με λουλούδια κι αρωματικά κεριά, δημιουργώντας το δικό σου comfy place, κάτι που εκτός των άλλων προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας στους ταραχώδεις καιρούς που ζούμε. Κάποιοι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να προχωρήσουν σε μια μετακόμιση ή αγοραπωλησία ακινήτου μέσα στις επόμενες βδομάδες. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα αλλάζουν από τις 6/3 καθώς  η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον Υδροχόο ως τα μέσα Απριλίου, αυξάνοντας τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας καλύτερες «συνθήκες» για τη διάθεση σου. Είναι η εποχή για να ασχοληθείς με το μέλλον των σπουδών σου, να διαφημίσεις τη δουλειά σου μέσω της τεχνολογίας, να βρεις ίσως και τρόπους να βγάλεις κέρδος από ένα χόμπι μέσω των social media, να φλερτάρεις περισσότερο, να κανονίσεις ένα ταξίδι. Επαφές, ραντεβού και συζητήσεις για τα επαγγελματικά θα «πυκνώσουν», φρόντισε όμως να μη σε «καταπιεί» το άγχος. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών μπορεί μάλιστα να δώσει εξελίξεις σχετικά με την καριέρα σου, ενώ η Εαρινή Ισημερία - είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 θα ενισχύσει την δημιουργική αυτοέκφραση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Σημαντικότατες «ανάσες» θα σου δώσει ο Μάρτιος μετά τις 6/3, ηρεμώντας σε αρκετά, ας τα πάρουμε όμως πρώτα με τη σειρά. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στο ξεκίνημα του μήνα (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου σε βοηθά να δικτυωθείς κοινωνικά, να κάνεις επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά, να «ψαχτείς» σχετικά με σεμινάρια, πιστοποιήσεις, σπουδές, να φλερτάρεις αλλά και να ταξιδέψεις. «Enough με την κλεισούρα και την μαυρίλα already» είναι το μήνυμα, που μάλιστα αφορά και την Πανσέληνο του μήνα στην Παρθένο στις 18/3 που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Χρειάζεσαι νέες εικόνες, εμπειρίες, παραστάσεις, γεύσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς το συναίσθημα σου με φίλους, να γνωρίσεις νέα άτομα, να φλερτάρεις, να ζήσεις, «ξορκίζοντας» και τις πρόσφατες τραγικές πολεμικές εξελίξεις. Στις 6/3 η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιό σου, ύστερα από μακρά παραμονή έξι ολόκληρων μηνών, ακολουθούμενη και από τον Άρη και προχωρά στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα Απριλίου. Ολοκληρώνεται έτσι ένα ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα, ίσως το δυσκολότερο της  χρονιάς, που μέτρησε τις αντοχές σου σε πολλά «μέτωπα», ιδίως σε αυτό των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται τώρα στα οικονομικά, ξεκινώντας ίσως κινήσεις για ρύθμιση χρεών αλλά και αποταμίευση, αφού τα έξοδα δεν αποκλείεται να αυξηθούν.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο στο ξεκίνημα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) να δίνει βοήθειες επέκτασης στον συγκεκριμένο τομέα. Οι οιωνοί είναι θετικοί για να κάνεις κινήσεις που μπορούν να αποφέρουν κέρδος, μέσω π.χ. μιας καινούργιας επένδυσης, ενός προγράμματος αποταμίευσης, μιας αγοραπωλησίας, μιας μίσθωσης ακινήτου, μιας αξιοποίησης ενός περιουσιακού σου στοιχείου κ.λπ. Μπορείς ακόμα να εξετάσεις τρόπους ρυθμίσεως των χρεών σου, να διαπραγματευτείς όρους και προϋποθέσεις συμβολαίων και συμφωνιών, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί να πάρουν μια προαγωγή ή να βρουν μια επιπλέον δουλειά μέσα στο επόμενο διάστημα. «Το χρώμα του χρήματος» έχει για σένα και η Πανσέληνος του μήνα στην Παρθένο στις 18/3, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, δείχνοντας εξελίξεις σε θέματα κληρονομικών, διατροφών, δανείων, φορολογικών κ.λπ. Στις 6/3 ξεκινά μια απαιτητική περίοδος ενάμιση μήνα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στο ζώδιό σου, ανεβάζοντας τον πήχη σε επαγγελματικά και καθημερινότητα, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν τώρα «με χίλια». «Πεδίο δόξης λαμπρόν» φυσικά για να επιτυχείς τους στόχους σου, αφού η φιλοδοξία, η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητα δεν θα λείπουν, «από κοντά» όμως θα υπάρχει μπόλικο άγχος και κούραση, οπότε make sure να χαλαρώνεις, «αξιοποιώντας» και τη σεξουαλικότητα σου που θα είναι ανεβασμένη.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Με μια γενναιόδωρη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (2/3) ξεκινά ο Μάρτης, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, με την «ομπρέλα επιρροής» της να πιάνει μάλιστα μέχρι τα επόμενα σου γενέθλια, για όσους έχουν γεννηθεί αυτές τις μέρες. Σε συνδυασμό και με την τυχερή ετήσια σύνοδο Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου στις 5/3, μπορείς να αντλήσεις ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες και ρευστές συνθήκες που διαμορφώνονται στο παγκόσμιο σκηνικό. Τι θα ήθελες να πετύχεις μέσα σ’ αυτή τη χρονιά; Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι επαγγελματικοί σου στόχοι ή στόχοι σπουδών αν είσαι σ’ αυτή την ηλικία; Πώς θα ήθελες να εξελιχτεί η προσωπική σου ζωή; Πού θα ήθελες να ταξιδέψεις; Τι θέλεις να αλλάξεις στην εμφάνισή σου/ ποια είναι τα fitness goals σου; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα σε βοηθήσουν να «χαράξεις» το πλάνο σου. Ειδικά αναφορικά με το κομμάτι της υγείας και της φυσικής κατάστασης θα έχεις περισσότερο drive, καθώς στις 6/3 η Αφροδίτη και ο Άρης θα περάσουν στον Υδροχόο ως τα μέσα Απριλίου, αποτελώντας την ιδανική περίοδο για να εστιάσεις στη βελτίωση της διατροφής σου, ώστε το καλοκαίρι να σε βρει στα καλύτερά σου, παράλληλα με την εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα άσκησης που θα μπορέσεις να κρατήσεις αυτή τη φορά για μεγαλύτερο διάστημα, το οποίο και θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του άγχους και της κούρασης που θα είναι αυξημένα throughout the month. Η Πανσέληνος του μήνα απέναντί σου στην Παρθένο στις 18/3, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, «προδιαθέτει» για εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες που «φυτοζωούν», αποτελώντας ίσως την ευκαιρία για μια «λύτρωση».