Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05.02.2022

Ιχθύ, όσο πιο επιλεκτικός είσαι στις κοινωνικές σου συναναστροφές μέσα στο ΣΚ, τόσο καλύτερες πιθανότητες έχεις για να περάσεις καλά.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Λοιπόν, αυτο Σ/Κ αφιέρωσε το στον εαυτό σου και στις ανάγκες του, κανονίζοντας «σοφά» λίγο χρόνο και για κάποιες πρακτικές/ επαγγελματικές υποχρεώσεις που χρονίζουν.

Ταύρος
Υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σε απασχολούν και αυτό το Σ/Κ. Προσπαθησε τουλάχιστον να «τελειώνεις» με τυχόν εκκρεμότητες.

Δίδυμοι
Άσε το άγχος για τα οικονομικά και φρόντισε να φτιάξεις έτσι το πρόγραμμα σου, ώστε να σου δώσει ευκαιρίες για να απολαύσεις την εξωστρέφεια σου παρέα με φίλους.

Καρκίνος
Δεν ξέρω τι γίνεται στα οικογενειακά ή στα επαγγελματικά που μπορεί να σου «ξινίσει» το ph, πάντως προσπάθησε να μην αφήσεις μισοτελειωμένες «δουλειές» on both sides.

Λέων
Ok, σε παίρνει να γίνεις πιο ξέγνοιαστος this Σ/Κ, αν και σήμερα μπορεί να βγουν κάποιες εκκρεμότητες μέσα στη μέρα, όχι όμως κάτι που δεν μπορείς να φροντίσεις.

Παρθένος
Τα οικονομικά και η διαχείριση τους μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, ειδικά σχετικά με δαπάνες για τα παιδιά, τον σύντροφο, αγορές λόγω εκπτώσεων κ.λπ.

Ζυγός
Ίσως δυσκολευτείς λιγακι με τον συντονισμό οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων μέσα στο Σ/Κ, γιατί δεν πολυγουστάρεις να κουράζεσαι αναίτια.

Σκορπιός
Σπίτι και δουλειά μπορούν να βγάλουν έξτρα ανάγκη για «συμμάζεμα», αλλά αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις prioritize, θα μείνει χρόνος και για’ σένα.

Τοξότης
Περιττά έξοδα και αγορές που γίνονται χωρίς πολλή σκέψη καλύτερα να λείπουν σήμερα. Υπέχουν χίλια αλλά πράγματα που μπορείς να κάνεις this Σ/Κ για να νιώσεις ευχαρίστηση.

Αιγόκερως
Το κομμάτι του σπιτιού και των σχέσεων με τα άτομα που συγκατοικείς μπορεί να σε κάνει να «δυσανασχετήσεις» λίγο αυτό το Σ/Κ. Προστάτευσε πάντως τον εαυτό σου από αχρείαστες «ψιλοτριβές».

Υδροχόος
Φουλ στη διασκέδαση και στο «έξω» αυτό το weekend, με «εντολή γιατρού», γιατί το χρειάζεσαι badly.

Ιχθύες
Όσο πιο επιλεκτικός είσαι στις κοινωνικές σου συναναστροφές μέσα στο Σ/Κ, τόσο καλύτερες πιθανότητες έχεις για να περάσεις καλά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ