Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 04.02.2022

Υδροχόε, ίσως έχεις μια πιο «βαριά» αίσθηση σήμερα, don’t worry όμως, γιατί είναι κάτι παροδικό.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα χαρούμενο κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 04.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η γκρίνια που κουβαλάς ώρες ώρες, όταν αισθανεσαι καταπίεση ή αδικία, δεν υποφέρεται. Βρες μια πιο δημιουργική «τακτική».

Ταύρος
Κινούμενος μεν με πειθαρχία και ρεαλισμό, εστίασε στα θετικά σημεία των επαγγελματικών και απομακρύνσου από αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

Δίδυμοι
Απρογραμμάτιστες κινήσεις εντυπωσιασμού στην ερωτική σου ζωή μάλλον δεν θα «εκτιμηθούν» ιδιαίτερα στην παρούσα φάση.

Καρκίνος
Σκέψεις και έγνοιες περι των οικονομικών -δανείων, φορολογικών, μεταβιβάσεων κ.λπ.- μπορεί να σε «νταουνιάσουν» λιγάκι, ενώ ίσως νιώθεις συναισθηματικά πιεσμένος και για προσωπικούς λόγους.

Λέων
Το vision που έχεις για το μέλλον σου μπορεί να ακούγεται καλό σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά ίσως «χωλαίνει» λίγο στο κομμάτι της εφαρμογής. Μήπως χρειάζεσαι ένα πιο ρεαλιστικό adjustment;

Παρθένος
Δεν είναι ελάττωμα να δείχνεις κάποιες φορές ότι είσαι ευάλωτος και τρωτός. Αντιθέτως, σημαίνει απλά πως είσαι κι εσύ άνθρωπος. (και όχι ο Superman)

Ζυγός
Εντάξει όλα τ’ αλλά, αλλά μην χάσεις το μπρίο και την τσαχπινιά σου στο κομμάτι των αισθηματικών. Δηλαδή κάπου όπα.

Σκορπιός
Άλλο είμαι ευσυνείδητος και σοβαρός με τις υποχρεώσεις μου σε οικογένεια, επαγγελματικά κ.λπ και άλλο «μαυρίζω» τη ζωή μου από το άγχος. Η διαφορά είναι σαφής.

Τοξότης
«Βαράς» και εσύ, αραιά και που, κάτι «ξόφαλτσες» καταθλιπτικοαμπελοφιλοσοφίες του τύπου «άσε με να ακούσω μέσα από τη χωρίστρα σου τον ήχο της σιωπής». Ευτυχώς δεν κρατάνε πολύ.

Αιγόκερως
Από σήμερα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, όπου και θα παραμείνει ως 14/2. Το «αλαλούμ» στην επικοινωνία και το «ασυμμάζευτο» στο κεφάλι σου θα αποκατασταθούν σταδιακά από εδώ και πέρα.

Υδροχόος
Ίσως έχεις μια πιο «βαριά» αίσθηση σήμερα, σχετικά με υποχρεώσεις, επαγγελματικά και οικονομικά, don’t worry όμως, γιατί είναι κάτι παροδικό.

Ιχθύες
Έχεις ακούσει αυτό που λένε: «ό,τι κορόιδευα το λούστηκα»; Ε, don’t λοιπόν, γιατί η πιθανότητα να το δεις να συμβαίνει είναι μεγάλη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ