Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Δεκέμβριος 2021

Τοξότη, o Δεκέμβριος κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου

zarastro.jpg
Zarastro
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toksotis.jpg

Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Δεκέμβριο του 2021, από τον Zarastro.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Και να που αισίως φτάσαμε στον Δεκέμβρη (απίστευτο και όμως αληθινό) ο οποίος ξεκινά με Εκλειψούλα Ηλιακή, στον Τοξότη (4/12) επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, με «μενού» θέματα σπουδών, επαγγελματικών, μελλοντικών στόχων και νομικών υποθέσεων, μαζί με ένα ζητούμενο απεμπλοκής από οτιδήποτε stale υπάρχει στην ζωή σου. Αυτή η τοξοτήσια ενέργεια προς την ελευθερία, την αλλαγή παραστάσεων, την ενασχόληση με ό,τι σε ενθουσιάζει, προσφέροντάς σου καινούργια γνώση και πνευματική ανάπτυξη, θα είναι έντονη σε όλη την διάρκεια του μήνα, ενισχυμένη και από την είσοδο του κυβερνήτη σου Άρη στις 13/12 σε αυτό το ζώδιο, που θα δώσει ώθηση σε νέες περιπέτειες, αφήνοντας πίσω τις ανώφελες ανασφάλειες που σε καθηλώνουν. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 3ου, είναι προς την ίδια κατεύθυνση, θυμίζοντάς σου πως το χαμόγελο πάντα σου έδινε «αβάντες» επικοινωνιακά. Στις 20/12 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω, στον τομέα της καριέρας σου, μέχρι 28/1/22, απαιτώντας επαναξιολόγηση στόχων, αναγκών και κατευθύνσεων, αλλά και προσεκτικότερους χειρισμούς με συνεργάτες και εργοδότες, ενώ και η είσοδος του Ήλιου την επομένη  στον Αιγόκερω, δείχνει πως τα επαγγελματικά θα είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα από δω και κάτω. Λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς, ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθείς (29/12) βάζοντάς σε σε μια διαδικασία «ψυχικής ανάπλασης» μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Ο τελευταίος μήνας του χρόνου «ουστ από’ δω, No. 2» ξεκινά με focus στα οικονομικά, αλλά και με συναισθηματική ένταση, με μια Ολική Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη (4/12) που επηρεάζει κυρίως τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, βάζοντάς σε να ασχοληθείς με κληρονομικά, λογαριασμούς, εκκρεμότητες προς τρίτους κ.λπ., αλλά και ωθώντας σε να «αναπνεύσεις» μακριά από τοξικές καταστάσεις και σχέσεις που σε καταπιέζουν, ενώ με την Πανσέληνο στους Διδύμους (19/12) μπορεί να υπάρξει μια καλή οικονομική πρόταση στη δουλειά (τέλος 3ου). Οι πρώτες δύο βδομάδες έχουν σαφώς μεγαλύτερη πίεση, απαιτήσεις και τρέξιμο γενικώς καθώς ο Άρης βρίσκεται απέναντί σου, με το πέρασμά του όμως στον Τοξότη (13/12) κατεβάζεις ρυθμούς και στρέφεσαι προς τα «μέσα», αναζητώντας το «μεδούλι» των πραγμάτων, αποκτώντας πάθος στο ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι, εκδηλώνοντας ωστόσο ζήλειες και κτητικότητα. Στις 20/12 ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, γυρνά ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι 28/1/22 ευνοώντας γνωριμίες σε ταξίδια, βάζοντας όμως την αισιοδοξία και την χαρά σε «σουρντίνα», σαν να θέλεις αλλά να μην μπορείς να απολαύσεις «αυθεντικά» την light πλευρά της ζωής, μέσα μάλιστα σε γιορτινή περίοδο. Βέβαια αυτό οφείλεται και στο ότι την παραμονή των Χριστουγέννων (μιλάμε για φοβερό timing) σχηματίζεται το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού (επηρεάζεται κυρίως το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου) που εντείνει το εσωτερικευμένο άγχος, την βία και την ανάγκη για αντίδραση. Ευτυχώς, η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) «σώζει» την Πρωτοχρονιά, βοηθώντας τα μελλοντικά σχέδιά σου μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Καλό μήνα! «Εγώ και οι άλλοι» είναι ο τίτλος του Δεκεμβρίου, που ξεκινά με μια Ολική Έκλειψη Ήλιου απέναντι σου στον Τοξότη (4/12), επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Νέες σχέσεις, αλλά και κλεισίματα καταστάσεων που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους είναι προ των πυλών και μάλιστα ίσως είναι η άλλη πλευρά που παίρνει τις αποφάσεις, με εσένα να «δέχεσαι» το νέο κλίμα που διαμορφώνεται. Τα θέματα των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, είναι σε φουλ προτεραιότητα όλο τον μήνα, καθώς από τις 13/12 περνά και ο Άρης απέναντί σου, δημιουργώντας νευρικό και ανταγωνιστικό πλαίσιο συνύπαρξης με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου, με τους καυγάδες και τις παρεξηγήσεις να παίζουν συχνά, εξαντλώντας σε συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου (19/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο  τέλος του 3ου δεκαημέρου, τονίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για «αντίο» και ελευθερία, όταν τα όρια σου καταπατούνται, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία την επόμενη μέρα ως 28/1/22, σε βάζει σε διαδικασία ουσιαστικής επαναξιολόγησης επιλογών στα ερωτικοσεξουαλικά, αλλά και στα οικονομικά, με κύριο κριτήριο την κάλυψη ή μη των προσωπικών σου αναγκών. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς πάνω στην αλλαγή του έτους (29/12) υπόσχεται σημαντική εύνοια στα επαγγελματικά μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβριος «απαιτεί» την προσοχή σου στο μέγιστο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αρχικά με μια Ολική Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη (4/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Οι καθημερινές σου ρουτίνες σε κρατούν υγιή ή έχεις αφήσει αυτό το κομμάτι «στην τύχη του»; Ο καφές με τσιγάρο μπορεί να σ’ αρέσει σαν συνδυασμός για πρωινό, το σώμα σου όμως το ρώτησες; Χρειάζεται λοιπόν να ρυθμίσεις την διατροφή σου, να διορθώσεις τα ωράρια σου (κοιμάσαι καθόλου ή zombie mode;) και να ορίσεις ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης, π.χ. γρήγορο περπάτημα 4 φορές την βδομάδα για 1 ώρα. Από τις 13/ 12 που θα περάσει και ο Άρης στον Τοξότη οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και της δουλειάς θα αυξηθούν σημαντικά, γι’ αυτό είναι προτεραιότητα να βρεις τρόπους να διαχειρίζεσαι το άγχος και να ξεκουράζεσαι επαρκώς, λέγοντας και μερικά «όχι», για να γλυτώσεις το burnout, ενώ τους ίδιους τομείς αφορά και η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, τονίζοντας την ανάγκη αλλαγών συμπεριφοράς. Στις 20/12 η Αφροδίτη απέναντι σου στον Αιγόκερω γυρνά ανάδρομη μέχρι 28/1/2022, ζητώντας επαναξιολόγηση πεπραγμένων και δεδομένων σε σχέσεις και συνεργασίες, με την συναισθηματική και πρακτική αμοιβαιότητα να αποτελεί το κριτήριο για την συνέχιση τους, ενώ μπορεί να φέρει και επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, με το σενάριο της επανασύνδεσης μέσα στα Χριστούγεννα να είναι πιθανό για ορισμένους. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) σηματοδοτεί μια μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών και πλάνων που σχετίζονται με το εξωτερικό μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης ξεκινά με μια Total Eclipse of the Sun (4/12) που ξυπνά το «μικρό παιδί» μέσα σου και αφορά όλα τα ωραία της ζωής: έρωτα, χαρά, δημιουργία. Επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας σχέδια για νέα επιχειρηματικά και δημιουργικά πλάνα, ευνοώντας καλλιτεχνικές δράσεις, δίνοντας ώθηση σε καινούργιους έρωτες και δύναμη να κλείσεις καταστάσεις που δεν σε κάνουν πλέον χαρούμενο, ενώ αν λαχταράς ένα μπεμπάκι, ενδεχομένως και να υπάρξουν... εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα (αρχές 2ου κυρίως). Η γονιμότητά σου άλλωστε θα είναι αυξημένη από τις 13/12 που θα περάσει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, όπου και θα μπεις σε festive mood, βγαίνοντας έξω, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας περισσότερο, καθώς μέχρι τότε ο Άρης στον Σκορπιό ανακόπτει διάθεση και «φόρα». Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, μπορεί επίσης να φέρει νέες γνωριμίες αλλά και ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις, ενώ η αναδρομή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 20/12 - 28/1/22 χρειάζεται προσοχή σε κάθε είδους διατροφικές «ατασθαλίες» καθώς η αυτοσυγκράτηση πάει περίπατο (πέφτει και μέσα στις γιορτές!) και τα κιλά έρχονται εύκολα. Το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού γίνεται ακριβείας Παραμονή Χριστουγέννων, με τις σημαντικές (και αναπόφευκτες) αλλαγές σε σχέσεις και επαγγελματικά να είναι προ των πυλών για τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) «υπόσχεται» βοήθειες στα οικονομικά και ερωτικό πάθος μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Είσαι λίγο «υπ’ ατμών» (συναισθηματικά τουλάχιστον) στο ξεκίνημα του Δεκέμβρη, με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) να επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στον τομέα του σπιτιού, όπως μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου, την ανάγκη «απογαλακτισμού» από την πατρική εστία (αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία), την διάθεση για δημιουργία δικής σου οικογένειας, ή και θέματα που προκύπτουν ξαφνικά και χρήζουν αντιμετώπισης. Από τις 13/12 θα περάσει και ο Άρης στον Τοξότη, ενεργοποιώντας ποικιλοτρόπως αυτόν τον τομέα, «παίζοντας» αρκετά με τον ψυχισμό και τις ασφάλειες σου, δημιουργώντας πιο ευνοϊκό κλίμα για καυγάδες και συγκρούσεις με συγκάτοικους αλλά και συγγενείς, ακόμα και για θέματα κληρονομικών (π.χ. γονικών παροχών. Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) αφορά ορισμένες αλλαγές στα επαγγελματικά κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, ενώ η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω (από 20/12 - 28/1/22) σε βάζει στην διαδικασία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που παίρνεις και δίνεις αγάπη, να βρεις τρόπους να ξανανάψεις την «φλόγα» με τον άνθρωπο σου ή να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον μετανιωμένο πρώην. Και Βεβαία, η είσοδος του Δία απέναντι σου, στους Ιχθείς, πάνω στην αλλαγή της χρονιάς (29/12) αποτελεί την καλύτερη βοήθεια για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης σε θέλει out and about, ξεκινώντας με μια Ολική Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη (4/12) όχι αρνητική για το δικό σου ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Υπάρχει έντονη ανάγκη για επικοινωνία, για προβολή της δουλειάς σου ή για να βρεις κάτι νέο που σε παθιάζει και σε κάνει να σηκώνεσαι με όρεξη κάθε πρωί από το κρεβάτι, με εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών, αγοραπωλησιών, μεταφορικού μέσου ή κλεισίματος συμφωνιών, αν και φυσικά πρέπει να αποφύγεις υπογραφές λίγες μέρες πριν και μετά την Έκλειψη. Από τις 13/12 που περνά και ο Άρης στον Τοξότη η καθημερινότητα έχει αρκετό τρέξιμο, συναντήσεις, επαφές, θα πρέπει όμως να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί μπορεί να γίνεσαι απότομος χωρίς λόγο. Στις 20/12 ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 28/1/22, σε έναν ευαίσθητο συναισθηματικά τομέα του ωροσκοπίου σου, δημιουργώντας μια «ανισορροπία» στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας. Αιτία μπορεί να είναι το γεγονός ότι ρίχνεις το βάρος στα επαγγελματικά ή αλλού, εισπράττοντας παράπονα από τον σύντροφο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια χρονίζοντα προβλήματα (ακόμα και τραύματα) στις μεταξύ σας σχέσεις, βάζοντας σε στην διαδικασία να επανεξετάσεις αν αξίζει να μιζεριάζεις συνεχώς για τα ίδια πράγματα. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) φέρνει εύνοια σε θέματα δουλειάς μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης έχει έμφαση στα οικονομικά, με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να φέρνει αλλαγές στον τρόπο που βγάζεις τα λεφτά σου, μέσω π.χ. μιας επένδυσης, μιας επιχειρηματικής κίνησης που ετοιμάζεις, μιας συμπληρωματικής δουλειάς, μέσω αύξησης του μισθού σου ή αντίθετα μείωσης κάποιου εισοδήματος, π.χ. χρήματα από ενοίκια. Στις 13/12 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου, δίνοντάς σου πολύτιμες ανάσες, καθώς the pressure was real από τις αρχές Νοεμβρίου και περνά στον Τοξότη, βγάζοντας πιθανώς και κάποια παραπάνω έξοδα, ίσως και λόγω των ημερών, γιατί άνθρωπος είσαι και θες το κάτι παραπάνω για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος όμως στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, δείχνει ενδεχομένως μια συνθήκη που μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σου, π.χ. ένα επίδομα, κάποιο μπόνους κ.λπ. Στις 19/12 η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη στον Αιγόκερω ως 28/1/22, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία σου γιατί οι παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις με αδέλφια, σύντροφο ή συνεργάτες δεν αργούν. Την Παραμονή των Χριστουγέννων ολοκληρώνεται το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, που εντείνει επικίνδυνα την ένταση μέσα στις σχέσεις, κυρίως για τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, οδηγώντας πιθανόν και σε σημαντικές εξελίξεις. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) αλλάζει το κλίμα για την Πρωτοχρονιά, φέρνοντας εύνοια σε θέματα έρωτα και παιδιών μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβριος κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 4/12, την τελευταία μιας σειράς Εκλείψεων στον άξονά σου τα τελευταία δυόμισι χρόνια, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αλλάξεις τα πάντα όλα στην ζωή σου, επαγγελματικά και προσωπικά, μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ώστε να νιώθεις πιο πλήρης και in accordance με τα πραγματικά σου θέλω. Από τις 13/12 που περνά και ο Άρης στο ζώδιο σου αρχίζει για τα καλά το «τρέξιμο» στην δουλειά και στην καθημερινότητα. Είσαι πιο παραγωγικός, έχεις αυξημένη όρεξη για δράση, αλλά χρειάζεται να φροντίσεις παραπάνω και το κομμάτι της υγείας σου, χωρίς να αμελείς τις απαραίτητες ρουτίνες που σε κρατούν υγιή και «αξιόμαχο» (και στο σεξουαλικό κομμάτι). Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου, ρίχνει «φως» σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ωθώντας σε εξελίξεις, όπως π.χ. μια νέα πρόταση/ συμφωνία στα επαγγελματικά. Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 20/12 - 28/1/22 θέλει προσοχή στα οικονομικά, αφού τα λεφτά φεύγουν πιο γρήγορα απ’ ό,τι έρχονται, τόσο λόγω υποχρεώσεων και λογαριασμών που μαζεύονται στο τέλος του έτους, όσο και λόγω καταναλωτικών υπερβολών για δώρα και διασκέδαση λόγω των ημερών. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) φέρνει συναισθηματική ηρεμία και εύνοια σε θέματα σπιτιού μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης ξεκινά με μια «εσωτερικής υφής» Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, ανασύροντας άγχη και ανασφάλειες που ενώ μοιάζουν on the face of it «δουλεμένα», στην ουσία καλά κρατούν «τσιγκλώντας» σε ακόμα ψυχολογικά. Και είναι ευκαιρία να κάνεις την «σούμα» και τα ξεκαθαρίσματα σου πριν το τέλος της χρονιάς, χωρίς απαραίτητα όλο αυτό να «επικοινωνηθεί» προς τα έξω, αρκεί εσύ να γνωρίζεις πως υποδέχεσαι το νέο έτος απαλλαγμένος από κάποια βαριά προσωπικά «μπαγκάζια». Το ενδεχόμενο να παίζει και κάποιο παρασκήνιο στην δουλειά είναι υπαρκτό, ιδιαίτερα καθώς από 13/12 περνά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας πιθανώς και δικές σου κρυφές κινήσεις στα επαγγελματικά, που βρίσκονται ακόμα σε «προπαρασκευαστικό» στάδιο, άρα όχι «κλεισμένες» και ανακοινώσιμες. Σημαντικό να προσέχεις παραπάνω την υγεία σου αυτό τον καιρό (και τον Γενάρη) τρώγοντας σωστά, ακολουθώντας με συνέπεια κάποια μορφή άσκησης, παίρνοντας και καμία βιταμίνη, αφού και η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) «φωνάζει» να κάνεις τις ανάγκες του οργανισμού σου προτεραιότητα. Στις 20/12 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο σου μέχρι 28/1/22, μια συνθήκη που σε βάζει σε φάση αναθεώρησης των σημαντικών σου σχέσεων, οδηγώντας και σε ανάλογες αποφάσεις, με το σενάριο των ερωτικών επιστροφών να είναι στο «τραπέζι», ενώ την επομένη ξεκινούν τα γενέθλια σου για φέτος. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) φέρνει εύνοια σε θέματα σπουδών και επικοινωνίας μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Έμφαση στις κοινωνικές συναναστροφές και στα νέα σχέδια για το μέλλον έχει ο Δεκέμβρης, ξεκινώντας με μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας ενδεχομένως και ξεκαθαρίσματα σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, αφού πλέον διαπιστώνεις πως δεν σε καλύπτει να μοιράζεσαι τον χρόνο και την ενέργεια σου με άτομα που δεν σας συνδέει τίποτε ουσιαστικό. Στις 13/12 περνά και ο Άρης στον Τοξότη και τώρα εστιάζεις περισσότερο στην ομαδική δουλειά και στην ανάπτυξη επαφών με νέα άτομα που μπορούν να προωθήσουν τους στόχους σου, αν και τα «νευράκια» με συνεργάτες δεν θα λείψουν. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, που επηρεάζει το τέλος του ζωδίου (19/12) φέρνει εξελίξεις σε θέματα παιδιών, ερωτικών γνωριμιών και δημιουργικών σχεδίων, όμως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 20/12 - 28/1/22 δημιουργεί περίεργο κλίμα στα προσωπικά, φέρνοντας στο νου παλαιότερες καταστάσεις που δεν προχώρησαν και έχουν αφήσει πόνο, ίσως όμως υπάρξουν και ερωτικές επιστροφές για ορισμένους. Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Κρόνος από το ζώδιο σου σχηματίζει το τρίτο και τελευταίο ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό, με τους γεννημένους κυρίως στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να αισθάνονται ασφυκτική πίεση στα οικογενειακά και τα προσωπικά και τις αλλαγές να είναι προ των πυλών. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (29/12) δίνει εύνοια στον οικονομικό τομέα μέσα στο 2022. Καλές γιορτές!


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης ξεκινά με μεγάλο ενδιαφέρον για τον επαγγελματικό τομέα, με μια Total Solar Eclipse στον Τοξότη (4/12) που επηρεάζει άμεσα κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας διάφορα σενάρια αλλαγών, όπως μια καινούργια προσωπική κίνηση, το τέλος μιας άχαρης συνεργασίας, ένα διαφορετικό ρόλο μέσα στην ίδια δουλειά κ.λπ. με ζητούμενο να βρεις κάτι που σε «ιντριγκάρει» ξανά και σε εξελίσσει μπροστά. Φυσικά τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν θα είναι από άποψη ρυθμών και υποχρεώσεων (και τον Γενάρη) καθώς στις 13/12 και ο Άρης περνά στον Τοξότη, με την φιλοδοξία να χτυπάει «κόκκινο» και το drive να αποδείξεις σε ανωτέρους και συνεργάτες ότι μπορείς να τα καταφέρεις να σε οδηγεί με «φόρα». Μέσα σε όλο αυτό πρέπει βέβαια να προσπαθήσεις να «χωρέσεις» και τα οικογενειακά, πράγμα που σου «θυμίζει» η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12)  που επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο, με την ισορροπία να απαιτεί και συμβιβασμούς. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 20/12 - 28/1/22 σε βάζει στην διαδικασία να επανεξετάσεις φιλικές σχέσεις και συνεργασίες, προσαρμόζοντας τες στα νέα δεδομένα και κριτήρια που έχεις πλέον στην ζωή σου, κόβοντας «φιοριτούρες» που συντηρούσες εξαιτίας τάσεων συνεξάρτησης. Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, εισέρχεται στο ζώδιο σου (29/12) υποσχόμενος μεγαλύτερη τύχη και «ανοίγματα» στα σχέδια σου μέσα στο 2022! Καλές γιορτές!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ