Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 29 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου 2021

Τοξότη, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας που φιλοξενεί την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, έχοντας αρκετές απαιτήσεις σε όλη την διάρκειά της

zarastro.jpg
Zarastro
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toksotis.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με ανάγκη να δεις και πάλι την καλή πλευρά των πραγμάτων και να κάνεις αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή αποκτάς πνευματική εγρήγορση και επικοινωνιακά αντανακλαστικά, γεγονός που βοηθά σε επαφές, συζητήσεις, εμπορικές δοσοληψίες και ενδεχομένως συμφωνίες ή προτάσεις για νέες συνεργασίες, ενώ επιδεικνύεις μεθοδικότητα και μια μεγαλύτερη εστίαση στην εξεύρεση λύσεων, οπότε είναι καλό να βάλεις «δύσκολες» δουλειές μέχρι και την Τρίτη για να ξεμπερδεύεις σχετικά πιο εύκολα, αφού την Τετάρτη και την Πέμπτη θα υπάρχει ένα αρκετά ανήσυχο κλίμα που μπορεί να βγάλει και απρόοπτα σχετικά με οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, όπως διατροφές, κληρονομικά κ.λπ. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, η τελευταία της χειμερινής περιόδου και η τελευταία σε αυτό το ζώδιο γενικότερα, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά, σε θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων, εξωτερικού, ενώ πιθανόν να νιώθεις μια νοητική ανησυχία ή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα πλάνα σου, π.χ. σχετικά με ένα ταξίδι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου είναι σε προτεραιότητα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα (29/11) να σε κάνει πιο δεκτικό στις ανάγκες των άλλων, με την ενσυναίσθηση να βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία μέσα σε συλλογικά πρότζεκτ αλλά και φυσικά μέσα στη σχέση σου, κάνοντας ένα συναισθηματικό άνοιγμα στην άλλη πλευρά, με διάθεση συνεννόησης και κατανόησης και των δικών της αναγκών (3ο δεκαήμερο). Οι ανταγωνισμοί φεύγουν για λίγο απ’ τη μέση και μπορεί nα βρεθούν λύσεις, ενώ ίσως χρειαστεί να δώσεις τη βοήθειά σου σε κάποιον φίλο που έχει τώρα περισσότερο ανάγκη την στήριξή σου. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή συγκεντρώνει τη σκέψη σου στα οικονομικά, με ανάγκη τακτοποίησης εκκρεμοτήτων, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι οι πιο «ζόρικες» μέρες. Τα οικονομικά αφορά και η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη το Σάββατο, που δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας ίσως και νέες πηγές εσόδων. Αναδεικνύει επίσης σημαντικές συνειδητοποιήσεις σε μια προσωπική σχέση, φέρνοντας ίσως και οριστικό τέλος για μερικούς.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Αρκετά ζόρικη αυτή η εβδομάδα, Δίδυμέ μου, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή απέναντί σου στον Τοξότη στο ξεκίνημά της να ευνοεί μεν επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, αυξάνοντας όμως και τις απαιτήσεις των άλλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο (1ο δεκαήμερο), ενώ και το τρίγωνο Άρη-Ποσειδωνα (29/11) μπορεί απ’ τη μια να φέρει έμπνευση και δημιουργικότητα στη δουλειά, ενδεχομένως και μια επαγγελματική ευκαιρία, αλλά ίσως και μια αίσθηση απογοήτευσης αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θες (3ο δεκαήμερο). Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι πιο απαιτητικές μέρες, και χρειάζεται να κάνεις σωστή οργάνωση χρόνου αλλά και να θέσεις όρια και προτεραιότητες, ώστε να μην εξαντληθείς, φροντίζοντας ουσιαστικά και το κομμάτι της υγείας σου, ιδιαίτερα καθώς το Σάββατο σχηματίζεται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Αυτή είναι και η τελευταία στον άξονά σου για τα επόμενα χρόνια, εστιάζοντας σε σχέσεις και συνεργασίες, φέρνοντας εξελίξεις το επόμενο εξάμηνο, όπως έναν νέο έρωτα, έναν γάμο, το τέλος μιας κατάστασης ή μια πρόταση στα επαγγελματικά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ενώ ξεκινάς την εβδομάδα με σαφές focus σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη, το τρίγωνο του Άρη και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, τη Δευτέρα και την Τρίτη αντίστοιχα, σε βάζουν ταυτόχρονα στη διαδικασία να διεκδικήσεις πιο έντονα και το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής (2ο και 3ο δεκαήμερο). Η επαφή με τον σύντροφό σου είναι το καλύτερο αντίδοτο στο στρες, προσφέροντάς σου συναισθήματα και συγκινήσεις που έχεις ανάγκη, εκφράζοντας όλο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που διαθέτεις «με το τσουβάλι» ως άνθρωπος. Αν είσαι single, αξίζει να βγεις ραντεβού, να γυρίσεις περισσότερο και να δώσεις ευκαιρίες σε νέες γνωριμίες που μπορούν να προκύψουν με έναν αβίαστο τρόπο. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο δύο ετών που σε «έτρεξε» αρκετά σε θέματα δουλειάς και υγείας. Αν και βγάζει αρκετό άγχος για τους παραπάνω τομείς, μπορεί ωστόσο να είναι βοηθητική για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα ουσιαστικής φροντίδας της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης, αλλά και να φέρει μια νέα δουλειά για μερικούς.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η εβδομάδα ξεκινά με το μυαλό σου να είναι στραμμένο στην αισθηματική σου ζωή, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη να φέρνει διάθεση να βγεις περισσότερο έξω, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, ενώ το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα (29/11) και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (30/12) μπορεί επίσης να φέρουν νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους −αν και καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις−, αλλά και να σε ωθήσουν να εξομαλύνεις τη σχέση με τον άνθρωπό σου και να μοιραστείς μαζί του βαθύτερες ανησυχίες, αφήνοντας στην άκρη χαζούς ανταγωνισμούς (2ο και 3ο δεκαήμερο). Δεν αποκλείεται βέβαια να αισθάνεσαι παράλληλα και αρκετή κούραση αυτές τις μέρες, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα πιεστείς περισσότερο με υποχρεώσεις της δουλειάς και του σπιτιού. Η εβδομάδα κλείνει με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη το Σάββατο (δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Καθώς είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, μπορεί να δώσει έναυσμα για νέους έρωτες, καινούργιες σχέσεις ή και αποφάσεις για το τελείωμα κάποιας που «δεν τραβάει» πλέον, αλλά και εξελίξεις σε θέματα παιδιών μέσα στο επόμενο εξάμηνο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει focus σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα (3ο δεκαήμερο) να σε κάνει chatty chatty με συνεργάτες, φίλους και σύντροφο, αφού αντιλαμβάνεσαι πως είναι καλύτερο να εκφράσεις τις σκέψεις σου στους άλλους, ακούγοντας ιδέες στα επαγγελματικά και παίρνοντας απαντήσεις στα προσωπικά που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες (3ο δεκαήμερο). Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα πάλι (30/11) εξυπηρετεί την ανάγκη για στενότερες επαφές με τον ταίρι σου, αν και δεν αποκλείονται διαφορά ψεματάκια, βγάζοντας ρομαντισμό και σε προσεγγίσεις με νέα άτομα για τους αδέσμευτους, που μπορεί να βρουν «το τυχερό» τους και μέσα στον φιλικό κύκλο (2ο δεκαήμερο). Κράτα μόνο μια πισινή, αφού όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας παίζει πάντα εξιδανίκευση, άρα πες όχι σε ερωτικές βιασύνες με άτομα που δεν έχεις γνωρίσει ουσιαστικά. Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη το Σάββατο, που αφορά κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σου, δημιουργώντας ίσως και μια ατονία, φέρνοντας αλλαγές στον άξονα οικογένειας-καριέρας το επόμενο εξάμηνο, όπως μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου, μια αλλαγή στη δουλειά, το ξεκίνημα της δικής σου επιχείρησης κ.λπ.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με επικοινωνιακό «πνεύμα», αλλά και πολύ τρέξιμο ξεκινά η βδομάδα, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή να ευνοεί επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, «αναγκάζοντας» τον σκληρό σου δίσκο να επεξεργαστεί ταχύτατα ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών, επομένως η διαχείριση του άγχους κρίνεται απαραίτητη για να μην τα «παίξεις» early on. Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα (29/11) βοηθά ως προς αυτό, αυξάνοντας τη δημιουργικότητα στα επαγγελματικά, που μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις και κατευθύνσεις που δεν είχες σκεφτεί, ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή να κάνεις delegate κάποια πράγματα ή να ζητησεις συμβουλές από συναδέλφους και φίλους, το μυαλό των οποίων εμπιστεύεσαι. Πρακτικά και οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, μπορεί π.χ. να κάνεις μια γονική παροχή και να τρέχεις μαζεύοντας χαρτιά σε λογιστή, συμβολαιογράφο, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Αφορά σχέδια για το μέλλον των επαγγελματικών και των σπουδών σου, ενώ μπορεί να φέρει αλλαγές σε θέματα συμφωνιών, εξωτερικού, ταξιδιών και μεταφορικού μέσου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα την Δευτέρα (3ο δεκαήμερο) και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τρίτη (2ο δεκαήμερο) αυξάνουν τον μαγνητισμό σου, καθώς φαίνεται πως εκπέμπεις flirt vibes, χωρίς απαραίτητα να το αντιλαμβάνεσαι. Εάν είσαι αδέσμευτος και σε ενδιαφέρει να αλλάξεις «relationship status», καλό είναι να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση, λέγοντας «ναι» σε προτάσεις εξόδου, σε πρώτα ραντεβού, γενικότερα μπαίνοντας και πάλι στη παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης, με μια δόση ρομαντισμού μάλιστα. Αν είσαι ήδη σε σχέση κανόνισε κάτι με τον άνθρωπο σου, έστω και μικρό, όπως μια βόλτα ή ένα δείπνο για δύο, «εκμεταλλευόμενος» αυτή τη συνθήκη. Αν πάλι ασχολείσαι με τον καλλιτεχνικό χώρο, μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για το ταλέντο σου με αυτές τις όψεις, που οδηγεί ίσως και σε κάποια συνεργασία. Τετάρτη με Παρασκευή έχει αρκετή πίεση και τρέξιμο με δουλειά, σπίτι, υποχρεώσεις, ενώ το Σάββατο έχουμε την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Αφορά τα οικονομικά σου, ό,τι σχετίζεται με φορολογικά, επενδύσεις, κληρονομικά κ.λπ. κλείνοντας έναν κύκλο δύο ετών σε αυτόν τον τομέα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας που φιλοξενεί την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, έχοντας αρκετές απαιτήσεις σε όλη την διάρκειά της. Ξεκινά με μια σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο σου, που από τη μια σου χαρίζει επικοινωνιακή δεινότητα, ευνοώντας επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις συμφωνιών, πνευματικές εργασίες όπως το διάβασμα, αλλά από την άλλη δημιουργεί άγχος για το αν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο έντονο πρόγραμμα. Σε συνδυασμό με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδωνα (29/11/) θα υπάρχει συναισθηματική ένταση και μια τάση για αναπόληση παλιότερων προσωπικών καταστάσεων ή και προ Covid εποχών, που ένιωθες περισσότερο ανέμελος και ευτυχισμένος. Πιθανόν να αναμοχλευθούν και οικογενειακά θέματα σχετικά με τα οικονομικά ή να μάθεις ένα παρασκήνιο που αφορά τη δουλειά. Θα πρέπει να φροντίζεις την υγεία σου αυτές τις μέρες, με επαρκή ύπνο, σωστή διατροφή και κάποια μορφή άσκησης. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, είναι η τελευταία στον άξονα σου για τα επόμενα χρόνια, φέρνοντας αλλαγές δυνητικά σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου μέσα στο επόμενο εξάμηνο, από τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, μέχρι θέματα εξωτερικής εμφάνισης, με στόχο το καλύτερο για τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ξεκίνημα της εβδομάδας προκρίνει τη νοητική εσωστρέφεια και μπορεί να «ξύσει» τις προσωπικές σου ανασφάλειες, βάζοντάς σε στη διαδικασία της υπερανάλυσης των πάντων στο μυαλό σου ή και στην παγίδα του άγχους επίδοσης στα επαγγελματικά. Βοηθητικά μπορεί να λειτουργήσει το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα (29/11) προκειμένου να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε απασχολεί, επικοινωνώντας το με ένα άτομο εγνωσμένης εμπιστοσύνης και ενσυναίσθησης που μπορεί να σε ακούσει και να σε συμβουλέψει (3ο δεκαήμερο). Ευνοϊκά για την κοινωνικότητά σου και τις πιθανότητες για φλερτ λειτουργεί το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα (30/11) φέρνοντας διάθεση για εξόδους και χαλαρές συναντήσεις με φίλους. Στο ίδιο κλίμα είσαι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, παρά το όποιο τρέξιμο της καθημερινότητας. Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη το Σάββατο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ίσως αποκαλύψει ένα παρασκήνιο στη δουλειά ή σε μια προσωπική σχέση, ενώ εφιστά την προσοχή σου σε θέματα υγείας, με ανάγκη άμεσης αλλαγής κακών συνηθειών για το καλό του οργανισμού σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με καλή «διάθεση» μπαίνει η εβδομάδα για σένα, Υδροχόε μου, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη (29/11) να σε κάνει λαλίστατο with benefits σε συζητήσεις με συνεργάτες για τα επαγγελματικά, ψάχνοντας ίσως και καινούργια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν με τα μελλοντικά σου σχέδια. Σε καλό «επίπεδο» είναι και η γενικότερη κοινωνικότητα σου, αναζητώντας slots μέσα στη μέρα για χαλαρές στιγμές με φίλους. Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα (29/11) βέβαια «μαρτυρά» πως τα οικονομικά σου είναι always on your mind, κανονίζοντας ίσως εκκρεμότητες με εφορίες, τράπεζες, δάνεια, κ.λπ. Στη συνέχεια της εβδομάδας η πίεση ανεβαίνει, οπότε από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή βάλε προτεραιότητες στην δουλειά, έχοντας κατά νου ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα σου, αλλά και ξαφνικά θεματάκια με το σπίτι και τα οικογενειακά. Το Σάββατο φιλοξενεί την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, την τελευταία της χειμερινής περιόδου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας πιθανώς ξεκαθαρίσματα με φίλους, αλλά παράλληλα και νέα άτομα στην ζωή σου μέσα στο επόμενο εξάμηνο, βάζοντας σε επίσης στην διαδικασία να θέσεις νέους στόχους.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Τα επαγγελματικά είναι στο προσκήνιο από την αρχή της εβδομάδας, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη να αυξάνει τους ρυθμούς αλλά και να «σπρώχνει» τις φιλοδοξίες σου μέσα από επαφές, interviews, διαπραγματεύσεις συμφωνιών κ.λπ. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου (29/11) φέρνει αισιοδοξία, έμπνευση και δημιουργικότητα, ανοίγοντας την «όρεξη» για εξέλιξη σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών, ωστόσο σε κάνει ολίγον τι αιθεροβάμων, με ανάγκη πιο πρακτικής θεώρησης των δεδομένων σου (3ο δεκαήμερο). Στο ίδιο μήκος κύματος και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (30/11) που συν τοις άλλοις ευνοεί το φλερτ και τις νέες γνωριμίες, αν και θα πρέπει να αποφύγεις εξιδανικεύσεις που οδηγούν σε βιαστικές αποφάσεις (2ο δεκαήμερο). Τετάρτη και Πέμπτη υπάρχει μεγαλύτερη πίεση ή και διάφορα «κουλά» στην καθημερινότητα, ενώ το Σάββατο έχουμε την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που ολοκληρώνει μια σειρά εκλείψεων στον άξονα καριέρας-οικογένειας εδώ και δύο χρόνια. Επηρεάζει τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στη δουλειά μέσα στο επόμενο εξάμηνο, όπως μια προαγωγή, μια μετάθεση, ένα καινούργιο ξεκίνημα κ.λπ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ