Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 13.06.2021

Ιχθύ, η αυτοπεποίθησή σου στα ερωτικά είναι στα χάι της

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia.jpg

Τα Ζώδια της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός

Αν αντιμετωπίζεις ένα οικονομικό ζήτημα που σε πιέζει και θες ένα δικό σου άτομο «να βάλει πλάτη» και να σε βοηθήσει, σήμερα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να το καταφέρεις.

Ταύρος 

Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, ερωτική ή φιλική, εντελώς στα τυχαία, από το βράδυ όμως θα έχεις μια παραπάνω εσωτερική ανησυχία.

Δίδυμοι

Σε ιντριγκάρει αρκετά μια «παράνομη» ή ριψοκίνδυνη κατάσταση στα ερωτικά σου, έχε υπόψιν σου όμως ότι «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ@λ&υς».

Καρκίνος

Η Κυριακή μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες στα αισθηματικά, ίσως και με τη «βοήθεια» των φίλων σου, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε σχέση με τα επαγγελματικά για μερικούς, κυρίως του 2ου δεκαημέρου.

Λέων

Φαίνεται πως μέσω κρυφών επαφών στα επαγγελματικά έρχονται κάποια χρήματα στα χέρια σου, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ξαφνική πληροφορία σήμερα σχετικά με τη δουλειά σου. Προσοχή από το βράδυ και μετά γιατί θα έχεις λίγα νευράκια 

Παρθένος

Δοκίμασε να κάνεις κάτι «εκτός σχεδίου σήμερα», τολμώντας να εξερευνήσεις ίσως και «πτυχές» στην ερωτική σου ζωή που σε πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Ζυγός

Αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένος σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά, μπορεί όμως να έχεις και μια θετική οικονομική είδηση που φέρνει χαμόγελα.

Σκορπιός

Αξιοποίησε την Κυριακή ως το βράδυ για να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις, καθώς όσο πλησιάζουμε προς την Δευτέρα θα αρχίσεις να νιώθεις μεγαλύτερη νευρικότητα.

Τοξότης 

Γενικά ας είσαι υποψιασμένος καθώς ένα κοντινό σου άτομο προσπαθεί να σε «μπερδέψει» επίτηδες. Απλά μην τσιμπάς.

Αιγόκερως

Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στα ερωτικά σου αυτό το weekend που ίσως φέρει και έναν ουρανοκατέβατο έρωτα με ένα πρόσωπο που «σου κάνει κλικ», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

Υδροχόος

Φρόντισε να ξεμπερδεύεις με καθήκοντα και τυχόν υποχρεώσεις της δουλειάς Κυριακάτικα όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς από το βράδυ και μετά θα νιώθεις μεγαλύτερη πίεση.

Ιχθύες

Η αυτοπεποίθησή σου στα ερωτικά είναι «στα χάι» της, οδηγώντας ίσως και σε «γενναίες» εξομολογήσεις προς το αντικείμενο του πόθου σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ