Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.05.2021

Δίδυμε, χρειάζεσαι μια «ψυχολογική ανανέωση» που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο «θάρρος» πιεστικά ζητήματα στα προσωπικά σου

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-17-05-2021.jpg
© Jc Siller / Pexels

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17 Μαΐου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Διεκδικείς το καλύτερο στα επαγγελματικά σου στοχεύοντας και στην ανάλογη οικονομική ανταμοιβή και μπορεί πράγματι να υπάρξουν αποτελέσματα που θα «αναμορφώσουν» το τοπίο στην καριέρα σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ενώ παράλληλα αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο «άνετα» με την δημόσια εικόνα σου, αποδεχόμενος περισσότερο τώρα τον εαυτού σου.

Ταύρος
Φαίνεται πως με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις κάπως την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που «στέκεσαι» απέναντι σε ορισμένα πράγματα, συνειδητοποιώντας τι και ποιους πρέπει «να κάνεις πέρα» και προς τα που να κατευθύνεις από δω και κάτω, κάνοντας αλλαγές που θα σε εξελίξουν μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι
Χρειάζεσαι μια «ψυχολογική ανανέωση» που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο «θάρρος» πιεστικά ζητήματα στα προσωπικά σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη στη δουλειά που «σε πάει ταμείο», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Καρκίνος
Είσαι σε μια φάση που μέσα από διαφορά σκηνικά και γεγονότα στη ζωή σου θα μπορέσεις να δεις πιο ξεκάθαρα με ποιους έχεις να κάνεις γύρω σου, φίλους, συνεργάτες, σύντροφο, παίρνοντας αποστάσεις από κάποιους και «προκρίνοντας» κάποιους άλλους που μπορούν μάλιστα να σε βοηθήσουν σημαντικά στην επαγγελματική σου εξέλιξη, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Λέων
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ώστε να υπάρξουν ισχυρά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό σου, ανταμείβοντας σε για την προσφορά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κι εσύ όμως από την πλευρά σου γίνεσαι πιο διεκδικητικός αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα σε εξελίξουν.

Παρθένος
Το σύμπαν σού δίνει μια μεγαλύτερη ώθηση στο να κυνηγήσεις θέματα σπουδών και επαγγελματικών, βάζοντας σε δράση δημιουργικά σχέδια, ενώ στα προσωπικά σου η επαφή με άτομα διαφορετικού background μπορεί «να κάνει τη διαφορά» στην αισθηματική σου ζωή, κάτι που τόσο έχεις ανάγκη, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο.

Ζυγός
Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και σε βοηθάει να «διαβάσεις» τους άλλους πιο σωστά, δίνοντάς σου αβαντάζ σε οικονομικά ζητήματα, κληρονομικά και αγοραπωλησίες ακινήτων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, διευκολύνοντας παράλληλα την ερωτική επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

Σκορπιός
Έχεις «τον τρόπο σου» στο να πείσεις τους συνομιλητές, τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου να δεχτούν τα αιτήματα και τις απαιτήσεις σου πιο «φυσικά» και χωρίς πολλές αντιστάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι  γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, λειτουργώντας έξυπνα και κατευθύνοντας τα πράγματα εκεί που θες «κερδίζοντας» σε συμφωνίες και αισθηματικές διεκδικήσεις.

Τοξότης
«Αξίζω, άρα πρέπει να ανταμείβομαι κιόλας» είναι τώρα το μότο σου σε σχέση με τη δουλειά και αυτή η συνειδητοποίηση της business value σου μπορεί να φέρει και απτά αποτελέσματα στα επαγγελματικά με βελτιωμένες μάλιστα αποδοχές, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ενώ σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας μπορείς τώρα να κάνεις αλλαγές για τις οποίες το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί.

Αιγόκερως
Με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου βγάζεις στην επιφάνεια την φιλόδοξη πλευρά σου, εστιάζοντας στα επαγγελματικά σου σχέδια με συντονισμένες ενέργειες και θέληση που μπορεί να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, ενώ και στα αισθηματικά σου τολμάς με θάρρος, διεκδικώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γοητεύοντας με στιλ.

Υδροχόος
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές σχετικά με οικογενειακά ζητήματα που σε πιέζουν ψυχολογικά ξεκαθαρίζοντας τη θέση σου με άμεσο τρόπο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ενώ είναι μια εξαιρετική περίοδος και για να ξεφορτωθείς από τη ζωή σου ό,τι σαβούρα έχεις μαζέψει μέσα στο σπίτι σου, κάνοντας μια ανανέωση στον χώρο σου που θα έχει θετική επίπτωση και στη διάθεσή σου.

Ιχθύες
Το έδαφος είναι πρόσφορο για συζητήσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες ενός συλλογικού πρότζεκτ ή συνάπτοντας συμμαχίες που μπορούν να σε πάνε «ένα βήμα παρακάτω», ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευχάριστες εξομολογήσεις αισθηματικού χαρακτήρα, ακόμα και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ