Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.05.2021

Αιγόκερε, αρκετά ευέξαπτος μπορεί να γίνεις, αφού νιώθεις ότι σου φταίνε τα πάντα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 16 Μαΐου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Όσο δεν αφήνεις τον εαυτό σου να «τσιμπήσει» σε πιέσεις από μέλη της οικογένειας τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Αν τώρα το βρίσκεις δύσκολο, λίγη σωματική άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να διαχειριστείς το στρες καλύτερα.

Ταύρος
Το μυαλό σου θα χρειαστεί να βρει διέξοδο σε κάτι δημιουργικό σήμερα ή ακόμα να ασχοληθεί με τη μελέτη ή το διάβασμα αν είσαι π.χ. φοιτητής, διαφορετικά μπορεί να σε πιάσουν κάτι γκρίνιες...

Δίδυμοι
Αν και Κυριακή, η μέρα είναι κατάλληλη να την αξιοποιήσεις με σκοπό να επεξεργαστείς θέματα της δουλειάς, να βρεις πληροφορίες για ένα καινούργιο πρότζεκτ που ετοιμάζεις σε συνεργασία με κάποια άτομα ή ακόμα και για να στείλεις βιογραφικά.

Καρκίνος
Έχεις μια κάποια νευρικότητα σήμερα, έτσι χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να αντιδράς κάπως έντονα και να ψάχνεις αφορμή να ξεσπάσεις για να εκτονωθείς. Δες αν αξίζει τον κόπο.

Λέων
Νιώθεις μια ψιλοαναστάτωση μέσα σου σήμερα, που μπορεί να οφείλεται και σε μια εκκρεμότητα στη δουλειά που την είχες ξεχάσει. Απόφυγε να γίνεις «ξινούλης».

Παρθένος
Λίγη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς μέσα σε μια φιλική σχέση, για να μη δημιουργηθούν «χαζοί εκνευρισμοί» που μπορούν να σου χαλάσουν τη γενικά καλή σου διάθεση.

Ζυγός
Κάπως πιεσμένος νιώθεις κυριακάτικα, είτε λόγω θεμάτων με την οικογένεια και το σπίτι, είτε γιατί σε απασχολεί ένα ζήτημα ή μια συνεργασία στα επαγγελματικά. Λίγη παραπάνω κίνηση μέσα στη μέρα μπορεί να βοηθήσει.

Σκορπιός
Βγάζεις μια ψιλοαδιαφορία στον τρόπο που επικοινωνείς με το περιβάλλον σου, καθώς θέλεις να περάσεις καλά και δεν έχεις όρεξη για «ξένες σκοτούρες».

Τοξότης
Έχεις ανάγκη από πιο ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου και το «επιφανειακό σορτάρισμα» δεν σε καλύπτει σήμερα. Ωστόσο, προφύλαξε την ψυχούλα σου από συναισθηματικά ups and downs.

Αιγόκερως
Αρκετά ευέξαπτος μπορεί να γίνεις, αφού νιώθεις ότι σου φταίνε τα πάντα, έτσι στα καλά καθούμενα, έχοντας μάλιστα «τον καbγά στο τσεπάκι». Πήγαινε να κάνεις καμία ανοιξιάτικη βόλτα για να χαλαρώσεις.

Υδροχόος
Το άγχος σε «επισκέπτεται» κυριακάτικα, ίσως και ενόψει της working week που ξεκινά, με τη γυμναστική να αποδεικνύεται το τέλειο αντίδοτο στο στρες. Θα ’ναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για σένα σήμερα.

Ιχθύες
Απολαμβάνεις την Κυριακή σου διώχνοντας παροδικές ανασφάλειες, διασκεδάζοντας, φλερτάροντας ή «βουλιάζοντας» στην αγκαλιά του συντρόφου σου, κάτι που σε κάνει να τα βλέπεις όλα πιο θετικά.