Cosmic Telegram

Τα ζώδια του μήνα Ι Ιούνιος 2020

Δίδυμοι: Αποτελέσματα με το τίποτα και ο πειρασμός της ελάχιστης δυνατής προσπάθειας

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram - Ιούνιος 2020: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αμφίβολες κρίσεις λόγω πολλών επιλογών και ταχύτητας, εύκολα, προσωρινά αποτελέσματα
Το πρώτο μισό του μήνα χαρακτηρίζει η έκλειψη Σελήνης (30) στους Διδύμους, η οποία εστιάζει τη ρευστότητά της κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Οι επιλογές αυξάνονται στην ερωτική σου ζωή, οι καταστάσεις εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα σε επίπεδο διασκέδασης και δημιουργικών ασχολιών, όπως και σε ό,τι αφορά sτα παιδιά σου. Εξαιτίας αυτού οι λάθος επιλογές δεν είναι ευδιάκριτες ενώ μπορεί να πιστέψεις πως αρνητικές στάσεις του παρελθόντος τώρα μπορεί να λειτουργήσουν διαφορετικά. Ίσως, αλλά μόνο για λίγο. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (20), ο Ερμής ανάδρομος (18) και η έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο (21) σε σταθεροποιούν καθώς τονίζουν την ανάγκη για ασφάλεια, για άνεση και για ουσιαστική κατανόηση στο περιβάλλον σου, ιδιαίτερα το οικογενειακό. Η τάση είναι να επιθυμείς αυτά με τα οποία ένιωσες καλά τελευταία φορά, λογικό. Αναζητάς να σε γεμίσουν πράγματα κι άτομα και στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό, συμβαίνει. Μεγάλο κομμάτι σου παραμένει ανικανοποίητο απλώς γιατί δεν εξαρτάται από τους άλλους, αλλά από σένα. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (23) και την Αφροδίτη ορθόδρομη (25) είναι πάντως ευκολότερο να δικαιολογήσεις καταστάσεις, να είσαι λιγότερο απόλυτος στις κρίσεις σου, όμως και να εξαπατήσεις και να εξαπατηθείς. Ο κυβερνήτης σου, Άρης, στο ζώδιό σου (28) παρέχει ενέργεια, όπως και την αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να ενεργοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς για αυτά που επιθυμείς.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Προσωπικές επιβεβαιώσεις, όσο δεν ψάχνεις να «φτιάξεις» τους άλλους.
Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους στην αρχή του μήνα εστιάζεται στα οικονομικά σου και σε θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Χρειάζεται λίγη προσοχή για να μην μπεις σε αναίτια ανησυχία και εμπλοκές. Οι βάσεις σου και στις δύο περιπτώσεις συνεχίζουν να υπάρχουν και να σε στηρίζουν, δηλαδή τα εισοδήματά σου παραμένουν, και το σπίτι κι η οικογένειά σου, με τον τρόπο τους, είναι εκεί. Από εκεί και πέρα οι συνεννοήσεις είναι τελείως αλλοπρόσαλλες και δεν βλέπεις κανέναν στόχο εύκολα όπου ανακατεύονται κι άλλα άτομα. Αυτό είναι προσωρινό και δεν είναι αιτία για να φρικάρεις. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο σού δείχνουν πανηγυρικά ότι οι επαφές σου, οι διαπραγματεύσεις σου και γενικά η σχέσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητας και της οικογένειάς σου παραμένουν στη γνωστή τους κατάσταση, όσο ικανοποιητική ή μη τη βρίσκεις. Έτσι, με τον Ποσειδώνα ανάδρομο (23) και την Αφροδίτη ορθόδρομη (28), αποκαθίσταται μια αίσθηση ισορροπίας ή ευχάριστης εναλλαγής και οι γνωστές σου ασχολίες, συναισθηματικές κι ερωτικές στάσεις και παρέες φαίνονται ικανοποιητικότερα. Προσπάθησε να μην επανεμπλακείς σε φιλίες ή σχέδια που έχεις προηγουμένως εγκαταλείψει, είναι χάσιμο χρόνου. Ο Άρης στον Κριό (28) υπαγορεύει πολύ καλή φροντίδα για την υγεία σου, εστιάζοντας στα αίτια κι όχι προτιμώντας γρήγορες κι επιφανειακές λύσεις. Αυτό ισχύει σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αποτελέσματα με το τίποτα και ο πειρασμός της ελάχιστης δυνατής προσπάθειας
Η έκλειψη Σελήνης (5) στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια σωρό ταλέντα κι ικανότητες, ενώ μέσα από τις δυνατότητες που σου προσφέρουν οι συναντήσεις και οι συζητήσεις της καθημερινής σου ζωής επιβεβαιώνεσαι. Ακόμη κι αν κάποιες εκκρεμότητες, θέματα υγείας ή προβληματισμοί σου πήραν απροσδόκητη τροπή, αισθάνεσαι ότι έχεις επιλογές. Προσπάθησε να επιλέξεις αυτό που όντως σου ταιριάζει κι αξιοποιεί τις δυνατότητές σου, σε επίπεδο δουλειάς και σχέσης, κι όχι αυτό που σου εξασφαλίζει το μεγαλύτερο κέρδος, ευκολία ή επιβεβαίωση. Λίγη παραπάνω προσπάθεια τώρα θα σε γλιτώσει από πολλή παραπάνω προσπάθεια μετά. Ο Ήλιος (20), ο κυβερνήτης σου Ερμής ανάδρομος (18) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο ανοίγουν κάποιες διαδικασίες στα οικονομικά σου και την ερωτική σου ζωή, οι οποίες μπορεί να έχουν εξαιρετική έκβαση εφόσον έχεις προηγουμένως επιλέξει να κινηθείς κάπως έξω από την ευκολία σου. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνας (23) και την ορθόδρομη Αφροδίτη (25) καλό είναι να αποφύγεις την προχειρότητα και την αναβλητικότητα, ειδικά στα επαγγελματικά, έστω κι αν φαίνεται να μην ενοχλεί προς το παρόν. Ο Άρης στον Κριό (28) σε εστιάζει και σου δίνει καθαρότητα για να κάνεις σχέδια και να αξιοποιήσεις τον ελεύθερό σου χρόνο, μία ευκαιρία που καλό είναι να μην προσπεράσεις χάριν της βολής σου ή από τεμπελιά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σοκ με συνειδητοποιήσεις για το παρελθόν που μετά ξεχνάς και τείνεις να κάνεις τα ίδια
Η έκλειψη Σελήνης (5) της αρχής του μήνα σε βοηθάει να δεις στη λεπτομέρειά τους όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν σε σχέση με τα οικονομικά σου και τη συναισθηματική σου ασφάλεια, όπως και σε σχέση με την υγεία σου. Έχει παράγοντα σοκ κι έτσι καλό είναι να αποφύγεις τη βεβιασμένη δράση, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο. Πρώτα καλό είναι να διασφαλίσεις μέσα σου τη βεβαιότητα για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ήλιο (20), τον Ερμή ανάδρομο (18) και την έκλειψη Ηλίου (21) στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να δεις και την άλλη πλευρά καθαρότερα, ενώ ανανεώνει τα ενεργειακά σου αποθέματα. Σε βοηθάει να κάνεις επαφή με τον εαυτό σου και τις καταστάσεις όπως είναι τώρα, αντί να απορροφάσαι από πράγματα που έχουν γίνει, εκκρεμότητες κι απωθημένα. Επικοινωνιακά δεν φοβάσαι να διαφωνήσεις κι έτσι υπάρχει καλύτερη πιθανότητα να συνεννοηθείς αληθινά. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) μαλακώνουν την αίσθηση του κατεπείγοντος, ειδικά σε σχέση με την οικογένειά σου και τα αντίστοιχα σχέδια, αν κι αυτό μπορεί να σε ξαναβάλει σε γνωστές αδιέξοδες ιστορίες. Ο Άρης στον Κριό (28) σηματοδοτεί μια περίοδο που προσφέρεται για πρωτοβουλίες και συγκεκριμένες αποφάσεις και δράση για τον γάμο και την καριέρα σου, πράγμα που δεν σου έρχεται φυσικό, καλό θα ήταν όμως να το κάνεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Πολλές κι ευχάριστες εναλλαγές που τελειώνουν απότομα και αφήνουν κούραση
Ο μήνας σου ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους και με μια φούρια για καλοκαιρινές δραστηριότητες και σχέδια, καθώς δημιουργείς τις αντίστοιχες συνθήκες και οι απαιτήσεις της δουλειάς και της σχέσης σου φαίνεται να έχουν χαλαρώσει κάπως. Επειδή είναι πολλά που μπορείς και θέλεις να κάνεις, όπως και πολλοί που ζητούν την παρέα σου, καλό είναι να μην αφήσεις τις προσδοκίες σου να φύγουν στον Θεό. Η ποικιλία και η ποσότητα δεν σημαίνει ότι θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος συναισθηματικά ή οικονομικά από τις επιλογές σου. Γι' αυτό προσπάθησε να είσαι λιγάκι πρακτικός. Ο κυβερνήτης σου, Ήλιος (20), ο ανάδρομος Ερμής (18) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο δημιουργούν τις συνθήκες για να τελειώνεις με όσες επιλογές, σχέδια κι άτομα δεν είναι για σένα, συνεπώς καλό είναι να έχεις πάρει σωστή κατεύθυνση από νωρίς. Είναι μια δύσκολη περίοδος σωματικά και ψυχολογικά, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ορισμένα πράγματα πρέπει να τα κάνεις μόνος σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αισθάνεσαι αδικημένος και κουρασμένος. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (23) και την ορθόδρομη Αφροδίτη (25) αναπτερώνονται οι ελπίδες σου κι έτσι μετά από κάποια ανασύνταξη βλέπεις εκ νέου σχέδια κι άτομα. Ο Άρης στον Κριό (28) είναι εξαιρετική βαλβίδα εκτόνωσης και σε βοηθά να εξωστρέφεις, να κινείσαι και να ασχολείσαι με την βελτίωσή σου προσωπικά κι επαγγελματικά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Φιλοδοξία και προσωπικοί στόχοι που οδηγούν στην αξιολόγηση των σχέσεών σου
Με την έκλειψη Σελήνης (5) στην αρχή του μήνα η επαγγελματική και προσωπική σου φιλοδοξία τείνουν να ξεφύγουν, καθώς φαίνεται ότι θα ήθελες να εκπληρώσεις όλα σου τα απωθημένα και να εξαλείψεις όλες σου τις σχετικές φοβίες σε μία κίνηση. Έχεις πολλά πράγματα ανοιχτά κι αυτό δεν είναι πολύ καλό ξεκίνημα. Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα καλά κι όταν κάτι σου φεύγει είναι εύκολο να ζητήσεις τα ρέστα από τον σύντροφο ή τους συναδέρφους σου. Προσπάθησε να επιλέξεις αυτά για τα οποία έχεις ήδη βάσεις ή είναι υπό διαδικασία κατασκευής. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ανάδρομος (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο ούτως ή άλλως περιορίζουν κάπως την φιλοδοξία και στρέφουν την προσοχή σου τόσο στην ποιότητα του ελεύθερου χρόνου σου, όσο και στο να αναλογιστείς ότι η βασική αξία των σχεδίων σου είναι να μπορείς να τα κάνεις μαζί με άλλους, ειδάλλως δεν έχουν και πολλή σημασία. Καλό είναι να μην οδηγηθείς έτσι στο άκρο που ξεχνάς όλη σου την εμπειρία και προβληματισμό και απλώς κάνεις ότι μπορούν οι άλλοι. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) σου δίνουν μεγαλύτερη ανεκτικότητα απέναντι στους άλλους, όπως και μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι μπορείς να στηρίξεις οικονομικά και ηθικά. Ο Άρης στον Κριό (28) μεγεθύνει την ερωτική επιθυμία αλλά και την φιλαργυρία σου και θέλει προσεκτική διαχείριση, με έμφαση στις πραγματικές σου αξίες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ανανέωση με σχέδια κι όνειρα που όμως κάπως πρόωρα θεωρείς δεδομένα
Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους σε βγάζει τόσο δραστικά από το παρόν σου και τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες που σε κάνει να πιστέψεις ότι έχεις κάνει τεράστια πρόοδο και το μέλλον σου είναι ήδη εδώ. Τουλάχιστον σε κάποιο μεγάλο βαθμό. Φρόντισε να μην το μεταφράσεις σε παθητικότητα στη δουλειά και τη ρουτίνα σου, καθώς και σε ανάλωση σε δραστηριότητες που με μαθηματική ακρίβεια δεν οδηγούν πουθενά. Δες κατά πόσο αυτά που πιστεύεις και ονειρεύεσαι μπορεί να έχουν σχέση με τους ανθρώπους της ζωής σου και τις σχέσεις της καθημερινότητάς σου. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20 και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο σε επαναφέρουν με εντυπωσιακό τρόπο στην πραγματικότητα των ευθυνών σου, επαγγελματικών και προσωπικών, συνεπώς οι επιλογές που τα έχουν λάβει υπόψη τους έχουν καλύτερες πιθανότητες. Παράλληλα ξεμπερδεύεις κάποια οικονομικά κι ερωτικά θέματα που σου επιτρέπουν να κάνεις ορισμένες καινούριες κινήσεις όπως τις θέλεις. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σε ευθεία πορεία (25) επιτρέπουν ένα μέτρο προσωπικής και οικονομικής ανανέωσης, όμως με πολύ προσοχή στο διαδικαστικό κομμάτι προς αποφυγή λαθών. Ο Άρης στον Κριό (28) και τον ζωδιακό σου άξονα σε εστιάζει στο κομμάτι των προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων. Κυνηγάς είτε ότι σου γυαλίζει, είτε εγκαινιάζεις κάποιες στάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια άλλη ποιότητα σχέσης.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Συναισθηματικός αναβρασμός και οικονομικό μαγείρεμα που ξεκαθαρίζει σταδιακά
Η έκλειψη Σελήνης (5) ωθεί σε νέα άκρα τις συναισθηματικές, ερωτικές και οικονομκές αντιθέσεις στη ζωή σου. Στην πρώτη περίπτωση οι στόχοι και οι επιθυμίες σου σε βάζουν σε αναστάτωση, αμφιβολίες, αμφιταλάντευση και σε ανακατεύουν με πολλά και πολλούς, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει αντίκρισμα ή κάποια ικανοποίηση, πέραν της ύπαρξης «εναλλακτικών». Στην δεύτερη περίπτωση τείνεις να πέσεις στην παγίδα του να κυνηγήσεις πάρα πολλά, τα οποία και να λειτουργήσουν δεν σου δίνουν την ασφάλεια που θα ήθελες. Άνοιξε την κουβέντα εσύ, αναζήτησε την επικοινωνία μήπως και βρεις κάποια καθαρότητα ως προς την καλύτερη κατεύθυνση. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο σε βγάζουν από το τούνελ επαγγελματικά και σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και δίνουν καθαρότερη εικόνα του επόμενου βήματος. Αυτό χρειάζεται να το κάνεις ακόμη κι άνευ υποστήριξης. Αυτή έρχεται στην πορεία. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (23) και την ορθόδρομη Αφροδίτη (25) ξεκαθαρίζουν κάποια θέματα σχετικά με τον σύντροφό σου, ειδικά συναισθηματικής κι ερωτικής φύσης και μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ρομαντικά εκ νέου. Ο Άρης στον Κριό (28) σε εστιάζει σε πρακτικά θέματα ρουτίνας και στην καθημερινή σου δουλειά, αμφότερα εκ των οποίων χρειάζονται πολύ συγκεκριμένες κινήσεις και κατά προτίμηση κατόπιν σκέψης και με διάθεση πρωτοβουλίας και καινούριου, για να μην κάνεις απλά πολύ κόπο άσκοπα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Χαρούλες στο εξωτερικό κομμάτι των σχέσεων και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν
Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους και τον ζωδιακό σου άξονα κινητοποιεί τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις στο μη περαιτέρω, με καινούρια άτομα, ιδέες, δραστηριότητες και συνειδητοποιήσεις. Αν κι ευχάριστα, μπορεί να σε μπερδέψουν, καθώς κυνηγάς κάποια άπιαστη ρομαντική εικόνα και οι εναλλαγές των ημερών μπορεί να σε οδηγήσουν να προσεγγίσεις επιφανειακά και θεωρητικά τις σχέσεις σου, χωρίς να γειώνεις τίποτα. Έτσι μπορεί να στραφείς με νεύρα στο σπίτι σου, την οικογένειά σου και τους πολύ δικούς σου ανθρώπους γιατί δεν σε διευκολύνουν. Ουσιαστικά χρειάζεται να διαχωρίσεις το «εύκολη» από τα «ποιοτική» σχέση για να κάνεις σωστότερες επιλογές. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο προσθέτουν βάθος στον χορό των σχέσεών σου, φέρνοντας στο επαγγελματικό κομμάτι προβληματισμό για τον οικονομικό σχεδιασμό, και στο προσωπικό κομμάτι, το θέμα της εγγύτητας και του σεξ στο προσκήνιο. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) από τη μία προσφέρουν μια καθαρότερη εικόνα των πρακτικών απαιτήσεων από τις σχέσεις και συμφωνίες σου, από την άλλη σε κάνουν να υπερεκτιμάς τις βάσεις σου. Ο Άρης στον Κριό (28) ίσως σε βοηθήσει να καλύψεις μεγάλη απόσταση σε λίγο χρόνο τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά. Φέρνει ιδέες, έμπνευση, αποφαστιστικότητα, κέφι. Χρειάζεται οπωσδήποτε σχέδιο για να μη χαραμιστεί απλά σε ό, τι να ’ναι.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πολλές δουλειές που θέλουν υπομονή και την άποψη του απέναντι για σωστές επιλογές
Η έκλειψη Σελήνης (5) δεν σου κάνει χάρες σε θέματα άγχους και δουλειάς, καθώς σου κάνει πολύ σαφές ότι βρίσκεσαι εν μέσω ένα σωρό υποθέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών, χωρίς όμως να μπορείς να δεις πότε και πώς ακριβώς θα ολοκληρωθούν. Η τάση είναι να προσπαθήσεις να σπρώξεις, να πιέσεις, ακόμη και να μαλώσεις για να τις κλείσεις όπως όπως και να αποκαταστήσεις το σχέδιό σου. Καλύτερα όμως να εστιαστείς στο τι συμβαίνει τώρα και όχι στα σενάρια και τα χρονοδιαγράμματα, μήπως και γλιτώσεις τις πολλές λάθος κινήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο και τον ζωδιακό σου άξονα, βάζουν στο παιχνίδι τον παράγοντα του «άλλου», ο οποίος ούτως ή άλλως αλλάζει τις ισορροπίες. Εφόσον το δικό σου πρακτικό κομμάτι είναι εντάξει, μετά μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και η συνεργασία και η σχέση, διαφορετικά απλώς επιμηκύνεις την αναστάτωση. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας σου, ενώ έχεις καλύτερη εικόνα της υγείας σου και των αναγκών της. Σε κάνουν όμως κι επιρρεπή σε υπερβολές, θετικές ή αρνητικές, και βεβιασμένα συμπεράσματα. Γι’ αυτό τσέκαρε πάντα τις ενδείξεις. Ο Άρης στον Κριό (28) σου βάζει φυτίλια για αλλαγές στο σπίτι και στη βασική σου στάση απέναντι στην οικογένεια και τον εαυτό σου. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Χαρούμενα και κεφάτα πραγματάκια που όμως δεν δικαιολογούν μεγάλη χαλάρωση
Η έκλειψη Σελήνης (5) στους Διδύμους φέρνει εξαιρετική καθαρότητα στο θέμα της ερωτικής σου ζωής, όπως και στις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Και στα δύο πεδία οι σχέσεις σου βοηθούν να σχηματιστούν οι συνθήκες για διασκέδαση, για ερωτικό παιχνίδι, για εμπνεύσεις και γενικώς για πράγματα που σου φτιάχνουν την διάθεση. Επειδή αυτό είναι μάλλον ευχάριστο είναι εύκολο να επενδύσεις σε άτομα, συναντήσεις, κουβέντες και ιδέες που βασικά σου στοιχίζουν χωρίς καθόλου να αποδίδουν. Όπως επίσης είναι εύκολο να κάνεις επιλογές που δεν έχουν μέλλον και γιατί προσωρινά δεν σε απασχολεί και γιατί είσαι αρκετά ορεξάτος για να είσαι αισιόδοξος ακόμη και για τα αποδεδειγμένα αποτυχημένα. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο αποσύρουν αρκετή από την ελαφρύτητα αυτή, καθώς η προσοχή σου περνά και στο θέμα της δουλειάς και της ρουτίνας. Καλό είναι να έχεις κάνει εκ των προτέρων τις επιλογές που μπορούν να λειτουργήσουν σ’ αυτό το πλαίσιο επειδή κι ο άλλος είναι πρόθυμος να συνεργαστεί, ώστε να μη βρεθείς να βγάζει φίδια από την τρύπα μόνος σου. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) βοηθούν στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων οικογένειας και σπιτιού και φέρνουν κάποια χαλάρωση στο οικονομικό. Ο Άρης στον Κριό (28) υποδεικνύει περισσότερη κίνηση, σωματικά και πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να μοιραστείς ιδέες, όχι απλά ανταπόκριση σε ό,τι σου προκύπτει.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Μπερδέματα στο σπίτι που προσπαθείς ν’ αποφύγεις τρέχοντας ή μένοντας άπραγος
Με την έκλειψη Σελήνης (5) έρχονται στο φως με κάθε λεπτομέρεια οι δυναμικές της καθημερινότητάς σου στο σπίτι, το οικογενειακό σου περιβάλλον και τον επαγγελματικό σου χώρο και υπάρχουν πολλά ζητήματα που βλέπεις να εμφανίζονται γύρω σου, ταυτόχρονα όμως όχι αντίστοιχη καθαρότητα σε σχέση με κάποιον σχετικό πρακτικό στόχο. Είναι άβολο κι η αντίδραση είναι μάλλον να κάνεις βεβιασμένα κάτι που πιστεύεις ότι θα σου δώσει συναισθηματική ή οικονομική ασφάλεια. Βασικά μεταθέτεις κάπου αλλού την προσοχή σου ή ξαναπιάνεις παλιότερα σχέδια, παρέες και στόχους που προσωρινά ίσως λειτουργήσουν. Και πάλι, ικανοποιημένος δεν είσαι. Ο ανάδρομος Ερμής (18), ο Ήλιος (20) και η έκλειψη Ηλίου (21) στον Καρκίνο σε βγάζουν από το τέλμα και τις ενδοικογενειακές εντάσεις, είτε γιατί η ερωτική σου ζωή περνάει σε ευχάριστη καλοκαιρινή φάση, είτε γιατί αποφασίζεις να κινηθείς δημιουργικά στην ρουτίνα σου αντί να περιμένεις κάποια κίνηση απ' έξω η οποία ποτέ δεν έρχεται. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας (23) και η ορθόδρομη Αφροδίτη (25) σε κάνουν ευχαριστημένο με λιγότερα ή με τα συνηθισμένα, ενώ παράλληλα βρίσκεις άκρη με συνεννοήσεις και με τα αδέρφια σου στο σπίτι και τον οικογενειακό σου χώρο. Ο Άρης στον Κριό (28) εντείνει την επιθυμία σου για σεξ, για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, για άνεση και ικανοποίηση. Σκέψου πριν δράσεις για να μη βρεθείς φτωχότερος από πριν.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ