Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.04.2020

Υδροχόε, δημιουργείται φορτισμένο κλίμα στο σπίτι!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Αποδέξου τα νέα για τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά σου όπως είναι, ασχέτως αν είναι βολικά ή άβολα.

Ταύρος
Η επένδυση που κάνεις στον εαυτό σου αξίζει, ασχέτως αν δεν είναι τόσο «λάιτ» όσο θα ήθελες στην πράξη.

Δίδυμοι
Καμιά φορά οι δύσκολες κουβέντες και τα δύσπεπτα νέα σε βοηθάνε περισσότερο να καταλάβεις πού βρίσκεσαι, από ότι τα ευχάριστα.

Καρκίνος
Τα μαζεμένα ή τα χρωστούμενα, ειδικά σε επίπεδο κουβέντας ή σκέψεων, σου αλλάζουν άρδην τα σχέδια.

Λέων
Κάποιες εξελίξεις ή νέα σε σχέση με τα οικονομικά σου δημιουργούν αναμπουμπούλα στην καριέρα σου και αποσαφηνίζουν καταστάσεις.

Παρθένος
Σκέψεις και κουβέντες για τους στόχους σου σε επίπεδο καριέρας ή γάμου δείχνουν καθαρότερα τι συμβαίνει στον συγγενικό σου κύκλο και στο θέμα της εξέλιξής σου.

Ζυγός
Μισή δόση φοβίες, μισή δόση προσδοκίες και οι εξελίξεις και ειδήσεις της ημέρας δείχνουν τι ακριβώς παίζει στον κρεβάτι ή τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Σκορπιός
Κουβεντιάζοντας σχέδια ή τι μέλλει γενέσθαι σε οικονομικό ή ερωτικό επίπεδο, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την απέναντι πλευρά, ίσως με έκπληξη.

Τοξότης
Διαπραγματεύσεις και νέα σε επίπεδο καριέρας δείχνουν μάλλον ζόρικες εξελίξεις για την δουλειά σου, ακόμη κι αν έχουν θετικό πρόσημο.

Αιγόκερως
Ανακατεύοντας συγγενείς, δουλειά και ό, τι άλλο άσχετο στην σχέση με τα παιδιά και στα ερωτικά σου, το αποτέλεσμα είναι ένα μάλλον εκρηκτικό μείγμα.

Υδροχόος
Οι κουβέντες και οι σκέψεις για τα ερωτικά ή τη σχέση με τα παιδιά σου, δημιουργούν φορτισμένο κλίμα στο σπίτι αν και δείχνουν με ακρίβεια την κατάσταση.

Ιχθύες
Εξελίξεις και νέα στη σχέση και το σπίτι σου ανακατεύουν πρόγραμμα, συνεννοήσεις, πιθανώς ματαιώνουν. Πρόσεχε πάρα πολύ στις μετακινήσεις σου.