Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.04.2020

Ζυγέ, ορισμένες φορές χρειάζεται να κάνεις κι ένα «άλμα πίστης»!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Απριλίου 2020
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 © AlemCoksa

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Οι σκέψεις σου θυμίζουν λίγο τον Σκρατ, τον σκίουρο στο Ice Age, που κυνηγώντας ένα βελανίδι φέρνει την παγκόσμια καταστροφή. Συνεπώς, χαλάρωσε.

Ταύρος
Αν έχεις βουλιάξει στο άγχος και τη δυσφορία και δεν μπορείς να πεις και τίποτα, γνωρίζεις τι σου φταίει. Δεν γίνεται να πας μπροστά μένοντας και πίσω παράλληλα.

Δίδυμοι
Κάτι καινούριο βρήκες να χαρείς; Πολύ ωραία, δεν θα λύσει όλα τα συναισθηματικά και οικονομικά σου προβλήματα άμεσα, αλλά είναι μια αρχή.

Καρκίνος
Ορισμένες φορές κάποιες πρωτοβουλίες στο γάμο ή την καριέρα σου απλώς σου δείχνουν τι πρέπει να αλλάξει με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου.

Λέων
Καλοδεχούμενες οι καινούριες κουβέντες και οι καινούριες απόψεις ειδικά αν βλέπεις ότι ανήκουν στο μέλλον. Ότι δεν θα βολεύουν άμεσα πρακτικά, είναι γεγονός.

Παρθένος
Όταν σπρώχνεις τα πράγματα στα άκρα, ερωτικά, οικονομικά, συναισθηματικά, λογικό είναι να αλλάζουν κάποιες σταθερές κι αυτό έχει τη δυσκολία του και τέλειο να ’ναι.

Ζυγός
Ορισμένες φορές χρειάζεται να κάνεις κι ένα «άλμα πίστης», να πεις και μια κουβέντα παραπάνω κι ό, τι γίνει. Στην χειρότερη να επαληθεύσεις κάποια αδυναμία.

Σκορπιός
Για να σου βγει το πρακτικό και η δουλειά μάλλον χρειάζεται ευρύτερη αναθεώρηση τρόπου σκέψης και επικοινωνίας.

Τοξότης
Αν βρεις τον ενθουσιασμό, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, κάτι πολύ πολύ ωραίο, ναι, να κάψεις και λεφτά και συνήθειες και ό, τι άλλο το εμποδίζει.

Αιγόκερως
Μάζεψε λιγάκι τι λες και τι ανοίγεις στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον για να μην κλατάρεις τελείως. Αντέχεις, αλλά πιο μικρές δόσεις.

Υδροχόος
Με νέες επαφές και ιδέες χρειάζεσαι χώρο και αυτόν μοιραία θα τον πάρεις από τα προϋπάρχοντα που πλέον δεν φτουράνε.

Ιχθύες
Αν έχεις κάποια ιδέα για να ισορροπήσεις λίγο καλύτερα συναισθηματικά ή οικονομικά, στηρίξου σε αυτή για να «κόψεις» ορισμένα άτομα κι ασχολίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ