Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23.04.2020

Κριέ, ψάξου λιγάκι καλύτερα για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ή καλύτερα επίτρεψε στον εαυτό σου και να μην κάνει απαραίτητα κάτι.

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Ψάξου λιγάκι καλύτερα για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ή καλύτερα επίτρεψε στον εαυτό σου και να μην κάνει απαραίτητα κάτι.

Ταύρος
Έχει σημασία το βάθος από όπου έρχεται κάτι. Όταν ξέρεις κάτι μέχρι τα νύχια σου, καλό είναι να μην προσπαθείς να το αντιπαρέρθεις με βολικές σκέψεις κι επιχειρήματα.

Δίδυμοι
Άκου αυτά που σου λένε οι άλλοι και αυτά που γίνονται στο μεταξύ σας, γιατί ίσως σου δείχνουν και τι πρέπει να γίνει διαφορετικά.

Καρκίνος
Μη θεωρείς ότι ντε και καλά πρέπει να υποφέρεις και να εξαντλείσαι μέχρι τέλους. Ορισμένες φορές το να κάνεις κάτι με τον «άνετο» τρόπο είναι η καλύτερη λύση.

Λέων
Μάλλον εστιάσου σε αυτό που βλέπεις μπροστά στην καριέρα και τον γάμο σου, αντί να παλεύεις με όσα σέρνεις πίσω σου.

Παρθένος
Αν πάρεις εμπειρίες, φοβίες, αποτυχίες και εκκρεμότητες, ξέρεις πολύ καλά τι χρειάζεται να φτιάξεις για να φτιάξεις και αυτό που έρχεται μετά.

Ζυγός
Ακόμη και στην αυτοθυσία και το καθήκον χρειάζεται να υπάρχει όριο, ειδικά στις ερωτικές κι οικονομικές σου σχέσεις. Να υπάρξει και η ιδέα κάπου, όχι μόνο χώμα.

Σκορπιός
Δεν πολυφτουράνε για σένα οι άσκοπες σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Γι’ αυτό δες τα πράγματα μέσα από αυτό το πρίσμα.

Τοξότης
Μάλλον το θέμα της βελτίωσης και της προόδου είναι καλύτερος μπούσουλας για την ρουτίνα σου, από το θέμα του κέρδους, συναισθηματικού, χρηματικού ή άλλου.

Αιγόκερος
Ζώντας το βάθος και τις δυνατότητές σου γίνεσαι χαρούμενος και δημιουργικός. Μόνο εκεί αποκτάνε ουσία και δικαιολογούνται οι συμβάσεις.

Υδροχόος
Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου σήμερα έχουν περισσότερα να σου πουν για το ποιος είσαι και πού στέκεσαι, από ότι η ρουτίνα και η ίδια η δουλειά σου.

Ιχθύες
Τα παιδιά είναι παιδιά, ο έρωτας έρωτας και η διασκέδαση διασκέδαση, όμως πρώτα οι πρακτικές συνεννοήσεις για να μπορείς να τα απολαύσεις.