Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.04.2020

Λέοντα, μην παίρνεις τώρα αποφάσεις για το μακρινό μέλλον!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα ζώδια της Τρίτης 21 Απριλίου 2020
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 © AlemsCoksa

Τα Ζώδια της Τρίτης 21 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 21 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Η επιθυμία να πάρεις τους δρόμους είναι χαρακτηριστικά έντονη σήμερα. Μην το κάνεις επειδή έτσι θέλεις, κάν' το γιατί όντως έχεις κάτι να κάνεις.

Ταύρος
Θέλεις να τελειώνει η ιστορία και δυσανασχετείς, όμως το φαγητό δεν είναι η καλύτερη λύση, ούτε το να αυτοτιμωρείσαι με δουλειά ή υποχρεώσεις.

Δίδυμοι
Διάλεξε μία στάση απέναντι σε παιδιά και σύντροφο και τήρησέ την το κατά δύναμη, ασχέτως του τι σου έρχεται στο κεφάλι σου.

Καρκίνος
Όλη η ιστορία ξεκινάει από σένα κι από αυτά που εσύ θέλεις να είσαι και να κάνεις. Συνεπώς αντί να κάνεις αντίλογο στον εαυτό σου, κάνε καμιά δράση.

Λέων
Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις τώρα για πράγματα που δεν αφορούν το άμεσο μέλλον, για την ακρίβεια μάλλον θα 'ναι λάθος να το κάνεις.

Παρθένος
Ό, τι κι αν κάνεις υπερβολικά, είναι λάθος. Προσπάθησε να μην φορτωθείς ό, τι δουλειά βρίσκεις μήπως και νιώσεις χρήσιμος και ηρεμήσει η αγωνία σου.

Ζυγός
Μια ελαστικότητα απέναντι στους συγγενείς σου και στα πραγματάκια που χρειάζεσαι για να είσαι καλά, σε γλιτώνει από το να γίνεις απότομος και από αντιδράσεις.

Σκορπιός
Αν έχεις κάτι που είναι περισσότερο χειρονακτικό να κάνεις, χωρίς να απαιτεί να δεθείς φιόγκο, κάν' το γιατί θα σε βοηθήσει με την σημερινή αμφιθυμία.

Τοξότης
Αν κάτι σε ανησυχεί ή σε ενοχλεί καλύτερα να το εκφράσεις ειλικρινά, ευγενικά και με σαφήνεια σήμερα γιατί ακόμη και το χιούμορ βγαίνει εύκολα εκτός ελέγχου.

Αιγόκερως
Ανάμεσα στο να ξοδέψεις το χρήμα, το νευρικό σου σύστημα ή την καλή θέληση όλων των γύρω σου, το χρήμα φαίνεται το πιο ανώδυνο.

Υδροχόος
Τόσες πολλές ιδέες, τόσος λίγος χώρος και τόσο στενό πλαίσιο. Ειδικά στη δουλειά μην προτρέχεις των συνεργατών σου.

Ιχθύες
Το φαγητό είναι ευχαρίστηση, ανάγκη αλλά σε καμία περίπτωση λύση για τους σοβαρούς προβληματισμούς της περιόδου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ