Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.04.2020

Καρκίνε, σήμερα είσαι έτοιμος για τα δύσκολα!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 18 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Σήμερα μην καθίσεις άπραγος. Η απόσταση από αυτό που σκέφτεσαι σ' αυτό που κάνεις είναι χαρακτηριστικά μικρή, ειδικά όταν κάνεις κάτι που αφορά κι άλλους.

Ταύρος
Οι βιαστικές κινήσεις είναι πολύ εύκολες σήμερα επειδή η ανησυχία μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι κάνεις το καλύτερο για όλους. Σκέψου ξανά.

Δίδυμοι
Ένα μελλοντικό σχέδιο, για να καλυτερεύσεις εσένα, τις οικογενειακές σχέσεις, το σπίτι σου, έχει ένα μικρό ξεκίνημα σήμερα, έχε το νου σου.

Καρκίνος
Η διαδρομή για αυτά που σκέφτεσαι ότι αξίζουν δεν είναι εύκολη, όμως σήμερα είσαι έτοιμος για τα δύσκολα, ειδικά σε συναισθηματικό κι ερωτικό επίπεδο.

Λέων
Την καλύτερη διάθεση κι ιδέες έχεις σήμερα, ο μόνος κίνδυνος είναι να πας στο «δάσκαλε που δίδασκες» κοκ. Ε, μην το κάνεις.

Παρθένος
Χρειάζεται να εμπιστευτείς την κοινή λογική σήμερα και να πράξεις ανάλογα. Όχι την προσωπική σου άποψη, την κοινή λογική, ειδικά όπου  υπάρχει συναίσθημα.

Ζυγός
Δική σου, του συντρόφου, του συνεργάτη, δεν έχει σημασία ποιος δίνει την ιδέα και κάνει την αρχή, είσαι πολύ έτοιμος να κάνεις ωραία πράγματα.

Σκορπιός
Για να λειτουργήσουν όντως αυτά που σκέφτεσαι στην καθημερινότητα, χρειάζεται όντως να λειτουργήσεις ομαδικά, αρχικά στο σπίτι και από μέσα σου.

Τοξότης
Το μπλα μπλα με σύντροφο, παιδιά, στην πλάκα με φίλους, πέρα από ευχάριστο σήμερα σου ανοίγει και καινούρια κανάλια σκέψης και σύνδεσης.

Αιγόκερως
Δύσκολο ν’ ανγνοήσεις αυτά που τώρα αντιλαβμάνεσαι μέσα σου, στο σπίτι, στο γραφείο έστω κι αν έχουν κόπο, κόστος και ξεβόλεμα.

Υδροχόος
Το νου σου σε ιδέες, κουβέντες, επαφές, σε πάνε καρφί σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις.

Ιχθύες
Μην αγνοείς τον διαφορετικό τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πολύ γνωστά σου πράγματα, έστω κι αν αυτό σημαίνει μεγάλη αναστάτωση. Αλήθεια είναι.