Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17.04.2020

Παρθένε, διάλεξε τους στόχους που σέβονται το πάθος σου!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Απριλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 17 Απριλίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Ok, ok, σήμερα υπάρχει μια ωραία όψη που βγάζει το καλύτερο σου χιούμορ προς τα έξω και μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς όπως θέλεις χωρίς παρεξηγήσεις.

Ταύρος
Πολύ εύκολο να ξέρεις τι δεν θέλεις και τι φοβάσαι, αλλά όσον αφορά το τι θέλεις, πάρα πολλά στο ζύγι. Αυτό καλύτερα να γείρει σε ό, τι έχει όντως αξία.

Δίδυμοι
Μείνε στην αρχική ιδέα, κουβέντα, επαφή που σ’ ενθουσίασε και δώσε λιγότερη σημασία στις χίλιες εναλλακτικές που σκάνε μετά.

Καρκίνος
Όταν λέμε, λέμε κι έτσι να 'σαι σήμερα κι όχι στα χίλια δύο που μπορούν να πάνε στραβά, που φοβάσαι κοκ.

Λέων
Έχει πλάκα πώς ένας καλός συντονισμός στην κουβέντα ανοίγει χίλιες δύο προοπτικές, από το τίποτα.

Παρθένος
Ξέρεις μερικά πράγματα, συναισθηματικά, οικονομικά, ερωτικά, ως το μεδούλι σου. Από εκεί και πέρα, διάλεξε τους στόχους που σέβονται το πάθος σου.

Ζυγός
Ο ενθουασιασμός είναι μεταδοτικός και στη σχέση και στις συνεργασίες σου και δείχνει τη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να μην πας να τον μοιράσεις σε πάρα πολλά.

Σκορπιός
Εύκολο να βρεις μια άκρη σε πρακτικά θέματα και ζητήματα δουλειάς αν δεν αρχίσεις τους υπολογισμούς και να χάνεσαι σε πιθανότητες και ανησυχίες.

Τοξότης
Δώσε τον τόνο στην σχέση με τα παιδιά σου, στα ερωτικά σου, στο τι θα κάνεις για να περάσεις καλά. Απλά κάνε όντως ό, τι σκέφτεσαι.

Αιγόκερως
Πριν τσαμπουνήσεις ό, τι ιδέα έχεις για το σπίτι, το γραφείο, το οικογενειακό σου περιβάλλον, σκέψου αν όντως μπορείς να το κάνεις χωρίς ζοχάδιασμα.

Υδροχόος
Άνοιξε την κουβέντα, σήκωσε το τηλέφωνο, δώσε την ιδέα και άφησε τα πράγματα να πάρουν μόνα τους το δρόμο τους, μια χαρά θα πάνε.

Ιχθύες
Περιορίσου σε αυτά που σηκώνει το πορτοφόλι σου και το κλίμα στο σπίτι. Δεν αξίζει να γίνεις άνω κάτω για μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση.